Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak naši Aničku to sice unavilo ale ne až tak, aby usnula dřiv jak v deset:( zitra plati to Klubíčko? v 9h? My plánujem jít a tešíme se.
Já s tím počítám, dorazí i kamarádka, tak nás bude zase o jednu víc ![]()
Ségra moje asi nedorazí, ale já s tím počítám. To budou koukat, kolik nás tam zítra bude:-)
Ahoj, chystáte se někdo zase zítra dopoledne do toho Klubíčka?
@flaminka píše:
Ahoj, chystáte se někdo zase zítra dopoledne do toho Klubíčka?
Ahoj, my bychom mohly dorazit. Nějak po té deváté zase. Tak půjdeme?
Jo tak nějak po 9h, jak se vychystáme, možno půjde se mnou jedna známá, tak se tam vidíme, kdybys nešla napiš abych tě nehledala, ahoj
Ahoj, já mám zítra dochtora, ale kdybych se stihla vrátit do 10h tak by jsme tam ještě zašly, ale vetšinou se vracím později, tak uvidím jak zítra.
Ahoj holky!
Taky vyplním. Byli jsme teď týden pryč - www.dumrodin.cz ve Smečně na pobytu pro maminky na mateřské. Dohodly jsme se se kámoškama a byly jsme tam 6 matek a 12 dětí. Bylo to bezva. Jenom děti postupně onemocněly, Vojta teda až v pátek, ale od dnešní noci to skolilo i mě:-( Mám děsnou rýmu. Vojta taky rýmuje, k tomu trochu kašel a hlas jak skřehotálek.
Bylo to bezva, dlouho jsme tak nepokecaly:-) Děti byly různého věku, tak to šlo. A taky si člověk umí pak představit, jaké to je, mít 3 děti ![]()