Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@helenkka ani mi nemluv, je na „zabití“… když bylo krásné trávili jsme defakto celý den na zahradě a to jsem jí násilím brala večer na koupání protože nechtěla domů
Já doufám, že už ve středu bude líp…
@helenkka jj, louže, v pátek v ní nejdřív nenápadně chodila a pak tam šupla celým zadkem a šlo se domů ![]()
Holky, nemáte doporučení na dobrou doktorku/doktora - gynekologa? Chodíte někam tady v okolí? Děkuju.
Zajímalo by mě jestli nemáte tip na cvičení pro neposedné děti. A jestli tady jsou maminky z Lehovce.
Já jsem dole od rybníka:-) Na cvičení jsme chodili do KD Kyje - Modrý tygřík.
@mlask Já se rozhoduju kam chodit. Třeba někde jinde je cena lekce poloviční. My jsme chodili do mateřského centra. Byli jste spokojení a jak dlouho jste tam chodili? Já jsem ještě nezačala hledat ani praktického doktora…
Chdila jsem tam s malým od 6m, myslím, že dvě pololetí. Ale tady s holkama jsme byly párkrát na čerňáku v Klubíčku v pátek v herně a součástí tam bylo taky stejné cvičení (tedy pro trochu starší - už chodící děti). A návštěva stála asi 50Kč. Tak to bylo určitě lepší.
@mlask dcera chodí do Vybiralova 967 a lepší učitelky jsem si nemohla přát!
Ahoj holky nejsem přímo z Černého mostu ale k létu se stehuji na Rajskou zahradu jak vzniká ten nový komplex rajský vrch a tak by mě zajímalo jak se na prh 14 bydli, mám skoro 3 leteho chlapečka a taký budu muset řešit školku, doktora atd, za každou radu moc děkuji ![]()
Co se školek týká, tak aktuálně není problém dítě na Praze 14 umístit… s kvalitou školek neporadím, my jsme třeba s naší nijak moc spokojeni nebyli, ale kdyby dostal učitelky co měla vedlejší třída, tak bych spokojená byla.
Jani díky moc, já vůbec nevím jak mám vyřešit školku, kolaudace nového bydleni proběhne v červnu zápis bude určitě březen, duben, myslíte že mám zkusit k zápisu donést kupní smlouvu aby věděli že určitě tam budeme mít i trvalé bydliště a že za pár měsíců si ho změníme, jak byste to řešili, díky moc. Vanda
Letos bylo takových míst, že nikdo neřešil TP, ale kupní smlouvu vem.