Maminky Černý Most

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2075
3.6.13 13:54

@helenkka ani mi nemluv, je na „zabití“… když bylo krásné trávili jsme defakto celý den na zahradě a to jsem jí násilím brala večer na koupání protože nechtěla domů :-) Já doufám, že už ve středu bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
3.6.13 14:09

@helenkka jj, louže, v pátek v ní nejdřív nenápadně chodila a pak tam šupla celým zadkem a šlo se domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
3.6.13 16:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
8.12.13 13:55

Holky, nemáte doporučení na dobrou doktorku/doktora - gynekologa? Chodíte někam tady v okolí? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.13 07:48

Zajímalo by mě jestli nemáte tip na cvičení pro neposedné děti. A jestli tady jsou maminky z Lehovce.

• Citovat
  • Upravit
1026
19.12.13 21:37

Já jsem dole od rybníka:-) Na cvičení jsme chodili do KD Kyje - Modrý tygřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 07:34

@mlask Já se rozhoduju kam chodit. Třeba někde jinde je cena lekce poloviční. My jsme chodili do mateřského centra. Byli jste spokojení a jak dlouho jste tam chodili? Já jsem ještě nezačala hledat ani praktického doktora…

• Citovat
  • Upravit
1026
21.12.13 13:39

Chdila jsem tam s malým od 6m, myslím, že dvě pololetí. Ale tady s holkama jsme byly párkrát na čerňáku v Klubíčku v pátek v herně a součástí tam bylo taky stejné cvičení (tedy pro trochu starší - už chodící děti). A návštěva stála asi 50Kč. Tak to bylo určitě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
3.1.15 21:22

Prosím, máte nějaké zkušenosti se školkou na Praze 14? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
3.1.15 22:23

@mlask dcera chodí do Vybiralova 967 a lepší učitelky jsem si nemohla přát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.15 22:50

Ahoj holky nejsem přímo z Černého mostu ale k létu se stehuji na Rajskou zahradu jak vzniká ten nový komplex rajský vrch a tak by mě zajímalo jak se na prh 14 bydli, mám skoro 3 leteho chlapečka a taký budu muset řešit školku, doktora atd, za každou radu moc děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.15 22:53

Hlavně ta školka mě zajima. Anonym např. Vanda :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
101643
3.1.15 23:01

Co se školek týká, tak aktuálně není problém dítě na Praze 14 umístit… s kvalitou školek neporadím, my jsme třeba s naší nijak moc spokojeni nebyli, ale kdyby dostal učitelky co měla vedlejší třída, tak bych spokojená byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.15 17:43

Jani díky moc, já vůbec nevím jak mám vyřešit školku, kolaudace nového bydleni proběhne v červnu zápis bude určitě březen, duben, myslíte že mám zkusit k zápisu donést kupní smlouvu aby věděli že určitě tam budeme mít i trvalé bydliště a že za pár měsíců si ho změníme, jak byste to řešili, díky moc. Vanda

• Citovat
  • Upravit
101643
4.1.15 18:00

Letos bylo takových míst, že nikdo neřešil TP, ale kupní smlouvu vem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová