Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já v úterý nemůžu, mám lékaře ale mohla bych ve čtvrtek (na yamaze máme opět prázdniny).
To úterý není jisté, záleží jestli mi dorazí mamka z moravy abych pohlídala malou, jinak budeme moci jít.
Ahoj holky, kdyby byl zájem o cvičení s dětmi v KD Kyje (přímo u vlakového nádraží Praha Kyje, případně bus u kostela a pěšky 5min), tak tady je odkaz:
http://www.modrytygrik.cz/kalendar.php
K těm Kyjím - tady http://www.modrytygrik.cz/kontakty.php úplně dole píšou, že se tam provozuje plavání mimin. Tam je bazén?! Na stránkách KD Kyje jsem o něm nic nenašla…
Ano, já tam chodím od října.
Bazén tam není, ty stránky jsou trochu dost zmatené, vůbec na nich něco najít je umění. Nejlepší je napsat na ten jejich kontaktní mail a Marta Frydrychová odpoví. Plavou v tom Smíškovi, ale já nechodím plavat.
V tom kulturáku jsou dvě místnosti s kobercem - v jedné se cvičí/hraje a druhá je na převlékání, jídlo, hraní před a po hodině.
Podle toho doodlu můžeš ty, já i @helenkka ve st a čt ![]()
Už jsem si taky koupila jeden poukaz (malému ještě nebyl rok, musím to rychle vyzkoušet).
@mlask @mlask nakonec můžu i zítra, nemám hlídání takže doktor zrušen. Co se vám tedy hodí lépe, středa x čtvrtek?
Mně je to asi jedno. Otvírají v 10, takže za mě asi radši odpoledne, nejdřív v jednu.
To mi zrovna malá spí, mě zase vyhovuje dopoledne tak od 10h do 12:30 ![]()
Chachá, tak ještě uvidíme co helenkka
Já se nějak přizpůsobím, kdyžtak. Stejně se tam chci jít hlavně podívat než mu bude rok, abych věděla, jestli to stojí za to.
S @helenkka jsme byly v pátek v herně mateřského centra Klubíčko. Byly jsme tam 9,30 - 11. Pak jsme odcházely, myslím, že její Anička pak taky spí.
Ahoj já můžu taky, i zítra i středa, čtvrtek, problém je spíš s časem, lépe odpoledne, aby pak večer usnula, ale když se pujde dopoledne tak se přidáme. Já tak plánuju tam být tak hod. a půl až dvě, déle malá nevydrží, ale podle té ceny to bude asi jenom velice občasná záležitost ![]()
Tak středa dopoledne nemůžu
partner mi oznámil, že povezu do letňan nějaké paní světlo do akvária. Holky já odpoledne půjdu jenomže Sofie spí jak kdy, někdy se vzbudí v 14h pak zase později takže nemůžu říct přesně v kolik. Bylo to fajn v tom mateřském centru?