Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky máte některá zkušenost s těmito školkami MŠ korálek, Mš Paculova, Mš oblaček, díky moc Vanda. ![]()
@Anonymní píše:
Holky máte některá zkušenost s těmito školkami MŠ korálek, Mš Paculova, Mš oblaček, díky moc Vanda.
Já jsem strašně chtěla aby dcera chodila do Korálku, líbilo se mi že ve vyšších třídách chodí plavat, mají podlahové vytápění, krásné prostorné třídy atd. Nakonec dceru vzali do Vybíralky, ale té krajní kde jsou jen 4 třídy a jsem strašně spokojená. U doktorky jsem před Vánocema potkala pani jejíž dcera chodí s mojí do třídy a říkala, že jí tam přeřadila z Korálku, protože tam nebyla vůbec spokojená
Arumba děkuji moc, podle fotek se mi Korálek moc líbil na Vybíralku se taky podívam děkuji za typ a nevíte jak tam mivaji plno?
Tak to nevím, dcera je v říjnu a od září už začala chodit. Ve Vybíralce jsou dvě, pozor na to, jedna je ta blíž k Jahodě a tam je asi 8 tříd, možná víc a tam bych jí nedala. Nepůsobili tam na mě příjemně, chodí tam hodně, jak to říct, spoluobčanů… Dcera chodí do Vybíralova 967, paní ředitelka je milá, asi i přísná, aspoň na mě působí. A ty učitelky co má jsem si nepředstavovala ani ve snu… Jako bez přehánění…
V den kdy se odevzdávaly přihlášky mi volala odpoledne ředitelka z té vedlejší, že jsem si přihlášku vyzvedla a neodevzdala, tak jsem jí říkala, že ano, že nebudu odevzdávat, tak se mě vyptávala jestli jí někam vzali atd.
No a pak asi za 14 dní mi volala ředitelka od vedle, že jestli někam byla přijatá, že by měla místo, tak po tom jsem hned skočila ![]()
Arumba děkuji moc za upozorněni to bych nerada ty spoluob:oops: budu nejdřív zkoušet Korálek a pokud tam to nevyjde budu hledat dal
![]()
@Anonymní píše:
Arumba děkuji moc za upozorněni to bych nerada ty spoluob:oops: budu nejdřív zkoušet Korálek a pokud tam to nevyjde budu hledat dal![]()
Ahoj, malá chodí do MŠ Korálek od konce 10/2014 a je tam spokojená, i když už po třetí nemocná, ale to není školkou. Školka je hezká, prostorná, jsou tam fajn učitelky, se kterými bude pokračovat i v dalších letech. Jediné, co mě překvapilo, že mají ve třídě dětí od 3 do 6 let resp. do předškoláků.
Andreo děkuji moc tak to jsem rada zatím mi ta školka padla do oka nejvíc ani mi nevadí že by třídy byli takto seskupené, nevíš náhodou kdy mívají zápis je velký problém se tam dostat a jak ten zápis probíhá? díky moc ![]()
Anonymní ohledně zápisu najdeš vše na jejich stránkách, zatím to tam ještě ale není. Malá se tam dostala náhodou. Jelikož je narozena koncem října, tak mi ji nikde nevzali (nejsem přímo z ČM) a já pak obvolala některé školky na Praze 9, jestli náhodou nějaké dítko nevypadlo a právě jsem měla štěstí v MŠ Korálek, že se jim zrovna uvolnilo místo
. Jinak si obecně myslím, že na Praze 14 problém s umístěním dítěte do školky není.
U nás jsou 4 třídy a jsou podle věku. Má to svoje výhody i nevýhody… Ale ve výsledku jsem radši že je to takhle, protože dcera je takový hubeňour, má 14kg, ale je dost vysoká, 106cm a když jsem viděla jak si hrají ty kluci v jejím věku, tak bych se bála s těma staršíma
Ahoj chtela bych se zeptat, jak je to se skolkami statnimi na cernem moste? Jakou by jste doporucily? Ted pujdeme k zapisu se synem 2,3 roku ma sanci na prijeti? A od kdy by nastoupil? Hned v zari nebo az bude mit 3 roky?
@Markyi ségra má syna na konci září a vzali ho do Obláčku, prý tam je ve třídě víc dětí, kterým nebylo v září ještě 3 r.
Holky nechystá se některá k zápisu do Jahodnice nemá některá z Vás s touto školkou zkušenosti jaký to tam je? díky ![]()
@mlaska, Aha dekuji a jak jsou se skolkou spokojeni? V Breznu tam pujdem k zapisu…
Ahoj, najde se maminka z čerňáku na společné procházky? Mám 9ti mesicni holčičku a je mi 34. Na jare chceme začit chodit plavat. Diky za odpověď. ![]()
Jani díky moc
snad jim ta kupní smlouva stačí