Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nojo, to se nedá nic dělat ![]()
Jinak já dorazím určitě, ale kdyžtak na mě prosím chvilku počkejte, pojedu MHD, tak kdyby mi jeden spoj ujel ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Nojo, to se nedá nic dělat
Jinak já dorazím určitě, ale kdyžtak na mě prosím chvilku počkejte, pojedu MHD, tak kdyby mi jeden spoj ujel
Pojedete 186? ![]()
@muffinka89 píše:
Holky já se moc omlouvám,ale dneska nedorazím.Ráno jsem se dozvěděla,že přítel má v práci kontrolu a já musím počkat až odjede aby mě mohl vzít do toho Brandýsa
to je škoda
ale určitě půjdeme někdy zase si myslím ![]()
@Lolik píše:
A jedete na čerňák? tak se můžem sejít u metra
Raději ne, nevím, jestli jsou všichni online… jinak můžem vystoupit o stanici dříve, to je kousek od parníku
@j.a.n.i1 píše:
Raději ne, nevím, jestli jsou všichni online… jinak můžem vystoupit o stanici dříve, to je kousek od parníku
jo, tak to jo, já jsem ani nevěděla, že tam je zastávka. Tam my s flaminkou budem u parníku
já mám sporťákogolfáč tmavězelený, a flaminka červenou korbičku
@j.a.n.i1 píše:
Jojo, pojedem, ráda bych tou nízkopodlažní co jede v půl…
My nastupujeme na zastávce Hutě a má to tam být 12.44 nízkopodlažní.Je to ono? ![]()
@zichisek píše:
My nastupujeme na zastávce Hutě a má to tam být 12.44 nízkopodlažní.Je to ono?
Jojo, to je ono
já už v ní budu…
@muffinka89 píše:
Holky neměla by jste některá čas třeba v pátek?
Pátek je daleko
ale možná jo…
@j.a.n.i1 píše:
Pátek je dalekoale možná jo…
My něco máme, resp. máme doma tátu takže v pátek my bohužel ne ![]()
Holky, nevím jestli to dneska nevzdám, malé rostou špičáky a vstávala brzo, takže šla spát už v 9 ráno a teď tu chodí a vřeští jak na lesy.Dostane polívku a uvidím jaká bude.Nechcete mi některá poslat SZ číslo na mobil?Kdybychom nešly tak bych poslala sms, ať na nás nečekáte.
Holky já se moc omlouvám,ale dneska nedorazím
.Ráno jsem se dozvěděla,že přítel má v práci kontrolu a já musím počkat až odjede aby mě mohl vzít do toho Brandýsa