Maminky Černý Most

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zichisek
20.3.12 21:03
j.a.n.i1 píše:
Já jsem taky od Rajské zahrady, sice asi opačným směrem (jakoby k Pramenu) a mám kluka 18 měsíců

Jé, to bydlíš asi někde poblíž nás.BYdlíme na ulici Bojínková u parčíku s hřištěm a mám 18-ti měsíční holčičku :mavam:

• Citovat
  • Upravit
101626
20.3.12 21:06

Jojo, tak to jsme kousek od sebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.3.12 14:30
flaminka píše:
Ahoj, jsem z Černého Mostu a taky hledám někoho na seznámení, mám holčičku ,5 měsíců, hledáš možno maminku se staršími dětmi, se kterýma se dá víc věcí podniknout, ale třeba na procházky bych vám stačila :)

Ahoj, já mám taky skoro 5 měsíční holčičku a jsem z Vinoře, na čerňák je to kousek, takže bych určitě sem tam na procházku a třeba kafčo a pokec přijet mohla. Na čerňáku jsem chvíli bydlela, takže to tam malinko znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
23.3.12 20:27

Ahoj,
jsem 23 letá maminka skoro 4letého Romana a 11ti měsíční Týnky.Holky teď mě tak napadlo.Co se domluvit a sejít se všechny společně?Na proti rybníčka je taková„louka“ a když se domluvíme a vezmeme si deky myslím,že to bude fajn.Dá se tam koupit limča,zmrzka i něco don´brého.Dětičky si pohrají a my si popovídáme.Co vy na to? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
23.3.12 20:33
@muffinka89 píše:
Ahoj,
jsem 23 letá maminka skoro 4letého Romana a 11ti měsíční Týnky.Holky teď mě tak napadlo.Co se domluvit a sejít se všechny společně?Na proti rybníčka je taková„louka“ a když se domluvíme a vezmeme si deky myslím,že to bude fajn.Dá se tam koupit limča,zmrzka i něco don´brého.Dětičky si pohrají a my si popovídáme.Co vy na to? :kytka:

Já jsem určitě pro, jen nevím o jaký rybníček se jedná :palec:

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
23.3.12 20:37
  • Citovat
  • Upravit
101626
23.3.12 20:37
@zichisek píše:
Já jsem určitě pro, jen nevím o jaký rybníček se jedná :palec:

Jestli je myšlen ten v sídlišti pod stanicí metra, tak to vím a můžem jít spolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.3.12 20:40
@j.a.n.i1 píše:
Jestli je myšlen ten v sídlišti pod stanicí metra, tak to vím a můžem jít spolu…

Pod stanicí metra RAjská zahrada je Kyjský rybník :think: Holky jsou ale víc z Černého mostu tak nevím, jestli tam není ještě jiný.Ta mapa mi nejde otevřít :nevim:

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
23.3.12 20:40

No jo neukazuje se to:-(Počkej skusím goodle mapy.Napsala bych ti jak se tam dostat ale co se týká navadění tak na to jsem tele a jsem schopna tě dovéct na druhou stranu prahy místo k rybníčku :lol:

• Citovat
  • Upravit
101626
23.3.12 20:41

http://mapy.cz/s/3o1c
Je myšlen tenhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
23.3.12 20:47
@j.a.n.i1 píše:
http://mapy.cz/s/3o1c
Je myšlen tenhle?

Ten taky znám, ten je pod knihovnou, ale neviděla jsem tam louku ani občerstvení :think:
Pak už je snad jedině ten MArtiňák směrem na Dolní Počernice.

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
23.3.12 20:53

Taky si myslím,že je to Martiňák :think:

• Citovat
  • Upravit
101626
23.3.12 20:56
@muffinka89 píše:
Taky si myslím,že je to Martiňák :think:

Tak ten já neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
23.3.12 20:57

A nechcete jít zítra na procházku? ;)

• Citovat
  • Upravit
101626
23.3.12 20:58

Zítra nemůžu, jedem na celý den pryč… co pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová