Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
flaminka píše:
Ahoj, jsem z Černého Mostu a taky hledám někoho na seznámení, mám holčičku ,5 měsíců, hledáš možno maminku se staršími dětmi, se kterýma se dá víc věcí podniknout, ale třeba na procházky bych vám stačila
Ahoj, já mám taky skoro 5 měsíční holčičku a jsem z Vinoře, na čerňák je to kousek, takže bych určitě sem tam na procházku a třeba kafčo a pokec přijet mohla. Na čerňáku jsem chvíli bydlela, takže to tam malinko znám.
Ahoj,
jsem 23 letá maminka skoro 4letého Romana a 11ti měsíční Týnky.Holky teď mě tak napadlo.Co se domluvit a sejít se všechny společně?Na proti rybníčka je taková„louka“ a když se domluvíme a vezmeme si deky myslím,že to bude fajn.Dá se tam koupit limča,zmrzka i něco don´brého.Dětičky si pohrají a my si popovídáme.Co vy na to? ![]()
@muffinka89 píše:
Ahoj,
jsem 23 letá maminka skoro 4letého Romana a 11ti měsíční Týnky.Holky teď mě tak napadlo.Co se domluvit a sejít se všechny společně?Na proti rybníčka je taková„louka“ a když se domluvíme a vezmeme si deky myslím,že to bude fajn.Dá se tam koupit limča,zmrzka i něco don´brého.Dětičky si pohrají a my si popovídáme.Co vy na to?
Já jsem určitě pro, jen nevím o jaký rybníček se jedná ![]()
@zichisek píše:
Já jsem určitě pro, jen nevím o jaký rybníček se jedná
Jestli je myšlen ten v sídlišti pod stanicí metra, tak to vím a můžem jít spolu…
@j.a.n.i1 píše:
Jestli je myšlen ten v sídlišti pod stanicí metra, tak to vím a můžem jít spolu…
Pod stanicí metra RAjská zahrada je Kyjský rybník
Holky jsou ale víc z Černého mostu tak nevím, jestli tam není ještě jiný.Ta mapa mi nejde otevřít ![]()
No jo neukazuje se to:-(Počkej skusím goodle mapy.Napsala bych ti jak se tam dostat ale co se týká navadění tak na to jsem tele a jsem schopna tě dovéct na druhou stranu prahy místo k rybníčku ![]()
@j.a.n.i1 píše:
http://mapy.cz/s/3o1c
Je myšlen tenhle?
Ten taky znám, ten je pod knihovnou, ale neviděla jsem tam louku ani občerstvení ![]()
Pak už je snad jedině ten MArtiňák směrem na Dolní Počernice.
@muffinka89 píše:
Taky si myslím,že je to Martiňák
Tak ten já neznám ![]()
Jé, to bydlíš asi někde poblíž nás.BYdlíme na ulici Bojínková u parčíku s hřištěm a mám 18-ti měsíční holčičku