Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tynk Tak to ještě pár kiláčků je
takže termín někdy v únoru?
@Tynk Já mám první termín 4.2., druhý až 12.2. Tuším, že to bude spíš ten druhý termín.
@Tynk Tady si všichni spíš tykáme, jestli nevadí
kolik ti je? To je první miminko?
No mě je poměrně málo… za pár dní mi bude 19
Tobě je kolik? a je to moje první mimi, už se moc těšíme. Ty jsi z Jičína?
Protože já budu v Jičíně rodit a nejspíš císařem takže budu rodit nejspíš začátkem února.
@Tynk Je pravda, že když to je pod 20 je to ještě celkem brzy.. ale pokud máte zázemí, aspoň budeš mladá maminka. Má to určitě výhody. Mně je 25. Přímo z Jičína ne, ale asi necelý kilometr od Jičína, takže na 100% budu rodit tady. Máš nějaké komplikace, že musíš císařem?
Mám vcestnou placentu, ale doktor říkal, že mám ještě tak 14 dní na to aby se posunula. Teď už se většinou neposouvá, ale je tu malá šance, že se posune a to bych pak mohla rodit normálně
no možná se potkáme v porodnici.. ![]()
@Tynk Tak to by asi byla velká náhoda, kdybychom se potkali, ale možné je všechno
No, škoda, že nejsi odsud, nějakou parťačku na chození s kočárem bych brala… ![]()
@DeniB A odkud přesně jsi?
Do Jičína jezdíme často. Nakupovat, za babičkou do Robous… a kolik ti je? Někdy bychom klidně s kočárkem zajít mohly ![]()
@Tynk Já jsem ze Kbelnice, ale ne z té, co je na hlavní silnici. Jsem z té novější části, říká se tady tomu Kometa. Už jsem psala, je mi 25
Je pravda, že prcky budeme mít hodně věkově u sebe, takže se potkat můžeme, když se domluvíme.
@DeniB No byla bych ráda kdyby měl malej nějakého kamaráda
a je to tvé první mimi?
@Tynk Ano, první
a stejně si připadám mladá
ale mám o dost staršího manžela, takže nebylo nad čím přemýšlet.
Ale tak v 25 přeci ještě jsi mladá, to já bych si měla připadat mladá
a manželovi je kolik? Tomu mému bude 21
Miminko jste plánovali? ![]()