Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni..
Jsou tu nějaké maminky z Jičína? Jsem tu totiž nová, tak nemám s kým popovídat a povozit kočár ![]()
Čauky,
jsem taky z Jičína, ale mám TP až v lednu 2011. Snad se nás tady sejde víc…
!
Ahojky..no pochybuju, že se nás tu sejde víc
a co čekáte, už to víš?
No já čekám každopádně holčičku
, ale co to bude doopravdy nevím…prý je ještě brzy. Co Ty, kdy máš termín a co to bude??
No já už mám po termínu a mám doma kluka
zítra mu bude 14 dní
a už máš přichystané nějaké věci?
Jé, tak to Ti moc závidím…taky už bych to měla ráda za sebou. Ještě nemám vůbec nic, čeká mě odběr plodovky kvůli věku. Tak všechno budu dohánět po výsledcích…No ale na tu plodovku se mi fakt vůbec nechce…
!
Rodila jsi v Jičíně? Co doktoři, personál, dobrý??
Rodila jsem v Jilemnici a vřele doporučuju..vše bylo naprosto super..plodovky se neboj, bude to ok. Zase budeš vědět co a jak..
Taky už jsem si pak říkala, že to chci mít za sebou (trochu jsem se stresovala, aby bylo vše v pořádku) a ted zase řeším kojení atd..takže ono si nevybereš ![]()
Jasný, vždycky je něco aktuální… Já rodila už před 19ti lety a všechno jsem už zapoměla Teď jsme se s přítelem „zbláznili“ a z neplánovaného početí máme obrovskou radost a těšíme se. Teď mi bylo 40 a prožívám to jako puberťák
.
No já myslím, že si to pak rychle připomeneš ![]()
a už víte co čekáte?
Čauky,
příští týden začínám čtvrtý měsíc a ještě prý je na určení holka - kluk brzy. Kdy ses to dozvěděla Ty?
Když řeknu, že si to nepamatuju, tak to bude znít blbě, ale já vážně přesně ten týden nevím..ale docela brzo. viděla jsem tam toho pindourka sama..
a co by jsi chtěla radši? Nebo ti to je jedno?
No chtěla bych zase holčičku i taťka by si ji přál…tak uvidíme. A co Ty vlastně máš, kluka nebo holčinu a jak se jmenuje…? A jak to zvládáš??
No máme kluka (Jan) a zvládám to zatím dobře (teda alespoň myslím
) malej je moc hodnej, brečí akorát při koupání (spíš má teda záchvat
) a jinak jenom jí a spí
Dnes jsme byli na kontrole a paní doktorka se zarazila, jaký je to kus chlapa
za 13 dní co jsme doma, tak přibral 800 gramů a vyrostl 2cm ![]()
A kdy jdeš na další kontrolu??
Čauky,
no tak to je super že Honzík takhle přibírá
! Mám kamarádku a ta má s 5timěsíční holčičkou docela problémy, nepřibírá a mizerně jí. Mimochodem jméno Honzík mám jako favorita když to bude kluk
.
Na kontrolu jdu teď v pondělí, mají mi dělat triple test…prý celkem běžně vychází horší než je skutečnost - no alespoň jsem na to připravená. Jaký máte kočárek?? Já jsem teď v období kočárkového chaosu - je jich na trhu tolik
!
Máme peg perégo GT3 a jsem s ním maximálně spokojená, jezdí se s tím krásně a má velkou korbu, takže vřele doporučuju
a jakýho favorita máš vybraného? Tak držím palce, at to dobře dopadne..