Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tynk Jo, mladá to jsem
ale že si i na to mateřství připadám dost mladá.. Manželovi je 39, takže na první dítě nejvyšší čas. Ale je to stejně pořád puberťák. Jojo, plánované, to určitě
říkám, on už má ten nejvyšší čas. U vás taky plánované?
@DeniB No miminko jsme chtěli, ale ne takhle brzo
Jenže všude jsem četla jak to může trvat roky a tak jsme si prostě řekli že tomu necháme volný průběh a ono se to povedlo
stejně jsme spolu už bydleli a tak jsme jen na rychlo naplánovali svatbu a vzali se ještě něž jsem měla pupek
Teď už by to nešlo. A čekáš holku nebo kluka? A jaké jméno jste vybrali?
@Tynk No, tak to jste to všechno zvládli rychle
takže už také vdaná paní. My čekáme klučinu, jméno byl celkem boj. Kdyby to byla holčička, shodli bychom se, ale takhle to bylo fakt těžké. Já měla za favority Adama, Vojtu, Matěje… manžel ten si moc přeje, aby se malý jmenoval po něm. Takže asi ustoupím a bude to malý Jiřík.
Taky budeme mít kluka
a bude to Štěpánek. Jiřík je taky hezké jméno
alespoň uděláte manželovi radost. Z těch jmen co jsi vybrala ty by se mi nejvíc líbil asi Adam.
@Tynk Taky hezké jméno
No, asi půjdu spát, koukám, že už je zase půlnoc. Nějak to letí. Tak dobrou a zase popovídáme ![]()
Tak dobrou noc
já ještě chvíli pobudu, poslední dobou nemůžu pořádně spát…
@Tynk Ahoj, náhodou jsem si všimla, že debatuješ ještě v jiné skupině
tak jsem včera šla spát po té půlnoci a nemohla jsem vůbec usnout. Nakonec se mi to podařilo až ve 3
a i dnes se cítím celkem odpočatá, tak jsem zvědavá… nemůžu už najít pohodlnou polohu, je to děs!
@DeniB Ahoj… jo já nemůžu spát a tak prostě debatuju…
Já jsem včera usnula až v půl třetí, hrůza! Manžel je totiž na noční a já bez něj prostě nemůžu spát. Mně se nejlíp spí na boku ![]()
@Tynk No, na boku je to jasný, jinak to ani nejde
jen to převalování z jednoho na druhý je vyčerpávající. Mně tu manžel naopak trochu chrápe, je nějakej nastydlej… už aby to bylo za námi, těším se na to ![]()
No já se těším ani nevíš jak!
Ne že by mi tam v břiše vadil, ale už ho chci mazlit a ňuňat. Manžel říkal že by v břiše nesnesl takovýho vetřelce
A taky chodíš v noci každou chvíli na wc? Já se kvůli tomu už ani pořádně nevyspím.
@Tynk No, naštěstí jdu jen tak 1, max. 2× za noc. Ani dřív jsem nebyla moc čůrací, takže aspoň to se mě tolik netýká. Taky se na něj strašně těším a jsem i dost zvědavá, jaký bude
No, tak můj muž říká přesně to samé. Slovo vetřelec je v tomhle směru dost oblíbené, koukám.
Tak s tím čůráním ti závidím!
Já chodím asi 3× a někdy i vícekrát. Taky jsem zvědavá jak ten náš mrňous bude vypadat, nejraději bych rodila už teď. A koukám že ti chlapi jsou všichni stejní
… s tím vetřelcem.
@Tynk A já ti zrovna chtěla psát, jak jsi na tom s velikostí bříška
a mezitím koukám, že sis změnila profilovku
kolik si přibrala za těhotenství?
@DeniB No já přibrala už 9kg!
Tak snad už teď moc nepřiberu, nechci vypadat jako koule… Ty jsi přibrala kolik?
@Tynk Už? To je malinkooo
Já 10kg.. měla jsem z toho vždy hrůzu, že budu jako koule, ale zatím pohoda. Roste tak nějak jen břuch ![]()