Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DeniB No tak mě taky přibralo jen břicho, ale stejně mám strach jak budu vypadat
A 10kg taky není moc, to já to jedno kilo ještě taky někde naberu do porodu. Asi je to tím, že budeme mít kluky, u holčiček se prý přibírá víc.
@Tynk Já jsem za těch 10 fakt šťastná. I když si říkám, jestli to není málo. Teď jsem v podstatě dlouho nic nepřibrala…
Tak mě napadlo, když bychom se stejně pak sešli asi s kočárkama, nemáš třeba FB? Dá se tam komunikovat trochu snadněji, i přes telefon ![]()
@DeniB JJ už mě taky napadlo se zeptat
tady je odkaz na můj FB, tak si mě přidej a můžeme se kdyžtak na všem domluvit tam ![]()
Zdravíčko Jičíňáááci…
nějak to tu prolejzám křížem krážem a najednou i jičín tu má skupinku ale moc lidi se koukám nezapojilo…
no každopádně mě @Tynk @DeniB zaujali vaše příspěvky že jste přibrali jenom 10 kg…
já přibrala skoro 20 kg..
a dolu to už nějak ne a ne jít a to jsem 9 měsíců po porodu… ![]()
@telezska Já nakonec přibrala 15kg
ale jsem 8 měsíců po porodu a mám to dole
ale břicho mám pořád takové větší ![]()
@Tynk jééééé tak to ti závidím…
já nemám dole ani kilo…
spíš zase dvě zahoře…
každej říkal jak budu lítat okolo prcka a že to půjde dolu.. ale pod slovem líítat??
no mám snad to nejhodnější dítě pod sluncem brečí jenom když ji něco bolí a nebo má hlad…
takže skoro nebrečí… sama si vyhraje nepotřebuje moji pozornost takže to lítání opravdu není… ![]()
@telezska Asi tak
taky mám hrozně hodný dítě
i když teď už trochu lumpačí… Před chvílí se doplazil do kuchyně a dloubal zeď a papal omítku
Tak to je taky dobrý…
na naše vždycky doplazí do kuchyně ke krabici s tvrdým pečivem a když je hooodně dlouho ticho je nám jasný kde je..
a kde je pečivo?? spíše strouhanka po celý kuchyni… ![]()
@telezska no naštěstí tvrdé pečivo doma nemáme
ale rád okusuje i kytky… stoupá si k nábytku a trhá je
Tak to máte doma taky veselo..
to my nesmíme nechat ani nic na stolku ptz je všechno hned na zemi.. už na sebe převrhla skleničku s vodou rozbila pulitr atd… ![]()
Ahoj, ráda bych oživila tuto diskuzi
Najde se tu maminka na společné procházky s kočárkama?
@Locholocho Ahoj, ráda bych šla, ale mám už dvouleťačku…možná hledáš maminku se stejně starým dítkem.