Maminky Jičín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1418
7.1.14 18:15

@DeniB No tak mě taky přibralo jen břicho, ale stejně mám strach jak budu vypadat :D A 10kg taky není moc, to já to jedno kilo ještě taky někde naberu do porodu. Asi je to tím, že budeme mít kluky, u holčiček se prý přibírá víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
7.1.14 19:22

@Tynk Já jsem za těch 10 fakt šťastná. I když si říkám, jestli to není málo. Teď jsem v podstatě dlouho nic nepřibrala…
Tak mě napadlo, když bychom se stejně pak sešli asi s kočárkama, nemáš třeba FB? Dá se tam komunikovat trochu snadněji, i přes telefon :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
7.1.14 19:29

@DeniB JJ už mě taky napadlo se zeptat :lol: tady je odkaz na můj FB, tak si mě přidej a můžeme se kdyžtak na všem domluvit tam ;)

https://www.facebook.com/…a.pelcmanova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
22.10.14 09:51

Zdravíčko Jičíňáááci… :) nějak to tu prolejzám křížem krážem a najednou i jičín tu má skupinku ale moc lidi se koukám nezapojilo… :) no každopádně mě @Tynk @DeniB zaujali vaše příspěvky že jste přibrali jenom 10 kg… :) já přibrala skoro 20 kg.. :D a dolu to už nějak ne a ne jít a to jsem 9 měsíců po porodu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
22.10.14 10:38

@telezska Já nakonec přibrala 15kg :roll: ale jsem 8 měsíců po porodu a mám to dole :) ale břicho mám pořád takové větší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.10.14 08:31

@Tynk jééééé tak to ti závidím… :) já nemám dole ani kilo… :D spíš zase dvě zahoře… :D každej říkal jak budu lítat okolo prcka a že to půjde dolu.. ale pod slovem líítat?? :D no mám snad to nejhodnější dítě pod sluncem brečí jenom když ji něco bolí a nebo má hlad… :D takže skoro nebrečí… sama si vyhraje nepotřebuje moji pozornost takže to lítání opravdu není… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
23.10.14 08:34

@telezska Asi tak :D taky mám hrozně hodný dítě :D i když teď už trochu lumpačí… Před chvílí se doplazil do kuchyně a dloubal zeď a papal omítku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.10.14 09:23

Tak to je taky dobrý… :D na naše vždycky doplazí do kuchyně ke krabici s tvrdým pečivem a když je hooodně dlouho ticho je nám jasný kde je.. :D a kde je pečivo?? spíše strouhanka po celý kuchyni… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
23.10.14 11:03

@telezska no naštěstí tvrdé pečivo doma nemáme :D ale rád okusuje i kytky… stoupá si k nábytku a trhá je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
23.10.14 11:16

Tak to máte doma taky veselo.. :D to my nesmíme nechat ani nic na stolku ptz je všechno hned na zemi.. už na sebe převrhla skleničku s vodou rozbila pulitr atd… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
20.5.18 11:00

Ahoj, ráda bych oživila tuto diskuzi :-) Najde se tu maminka na společné procházky s kočárkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6770
21.6.18 10:47

@Locholocho Ahoj, ráda bych šla, ale mám už dvouleťačku…možná hledáš maminku se stejně starým dítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová