Maminky Třinec, ozvěte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
187
20.7.13 15:50
@Kaczorek píše:
Ahoj, já jsem taky z Třince. Koukám, že asi budeme mít stejně stará mimča. :mavam:

AHOJKY!!! :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.7.13 11:51

Ahoj, odkud z Bystřice jsi? Já tam bydlela 27 let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
21.7.13 18:59
@Kaczorek píše:
Ahoj, odkud z Bystřice jsi? Já tam bydlela 27 let :-)

Ahojky :)! Já jsem se tady přistěhovala teprv před rokem. Bydlím kousek od centra… A kde jsi Ty tady bydlela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.7.13 10:07

Já jsem bydlela u pily JEWA (na Karpentské křižovatce). Ještě před centrem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
23.7.13 06:34

Aha… Pak jsi se teda přestěhovala do Třince :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
23.7.13 20:28

Ano. Teď bydlím za Městským úřadem (za Walmarkem). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.7.13 18:17
@Kaczorek píše:
Ano. Teď bydlím za Městským úřadem (za Walmarkem). :mavam:

A jakpak se Ti tam bydlí? Je to lepší než tady v Bystřici :mavam:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.7.13 22:30

No jako v Třinci..Smrad ze Železáren :nevim: V Bystřici jsem to měla raději..Chtěla bych se vrátit, ale rekontruujeme domek u přítele a bydlí tu s ním ještě babička, tak to bude na dlouho.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
25.7.13 00:01

Taky se hlásím za Třinec :mavam: A jak se nám tu bydlí… no smrad z železáren a rachot, ale jsme zvyklí :) Zase aspoň je tady kde chodit na výlety, Javorový, Filipka, Jahodná, i kdyby jen lesopark, nedokážu si představit bydlet v Ostravě, natož v Praze :nevim: Jinak mám pěti měsíční miminko, tak zrovna začínáme s příkrmy, a na výlety špacýrujem s kočárkem, nebo manducou :) Teď se chystáme na týdenní dovolenou do Jeseníků, tož snad nebudem mít otravu kyslíkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.13 09:07

Adon: To jsi napsala moc hezky :-D..Tak držím palce, aby Vám ten nadbytek kyslíku neudělal neplechu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.13 09:09

My se chystáme do Jeseníku na podzim…Jen na tři dny..
Příkrmy už baštíme měsíc..Všechnu zeleninku miluje..Na večeři jáhlovou kaši a včera jsme začali s ovocem..Meruňka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
25.7.13 09:37

@Kaczorek Díky, snad dovolená dobře dopadne :D
To mě malý zeleninu dost frfňá, nejvíc mu jede dýně, a taky vše do čeho přidám mrkev, akurát, že z té mrkve ho dost zatvrzuje, tak se ji snažím moc nedávat. Dneska budu vařit batáty, prý jsou sladké, tak by mu mohly chutnat. Taky jsem zkusila dát švestkovou přesnídávku, ale to se tvářil, jako bych mu dávala citrón :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.13 11:52

@Adon A kde kupuješ zeleninu? Mě se frfňala na brambor, cuketu a brokolici..ale teď to do sebe hází všechno..miluje taky hlavně dýni a mrkev :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
25.7.13 11:56

Nejdřív jsem nakoupila skleničky, a zbytek vždy zamrazila jako kostky ledu. Jinak mrkev jsem koupila bio v hypernově aspoň pro ten pocit, moc těm bio věcem nevěřím ;). A jinak zeleninu tak běžně všude, hlavně ať je hezká a čerstvá :) Ty jsi nezkoušela nějaké bedýnky a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.13 12:36

@Adon Já objednávam bedýnky, ale ne Bio. To spíše pro nás a malé objednávam tady http://www.zdravicek.cz/…oce-zelenina
Udělala jsem velkou objednávku a všechno zamrazila.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová