Maminky Třinec, ozvěte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1148
5.5.14 21:08

@Adon myslela jsem ovulace. Já u něho brala clostibeongyt rok 3 až 7 den a on vubec nezjištoval jestli ten clostik zabíra nebo ne. Tak jsem začla chodit jinde. Už mě to prostě štvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
5.5.14 21:21

@Jolek To je divné, tak hlavně že jsi teď spokojená :palec: Rodit chceš kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
5.5.14 21:27

@Adon to právě nevím. ale asi v třinci, uvidíme. A o tebe se Fišara vždy staral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6086
5.5.14 21:30

Tak já se přidávám, nejsem přímo z Třince, ale z Vendryně a v červnu čekám druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
5.5.14 21:36

@Jolek Přešla jsem k němu až ve 26 letech kdy jsem chtěla otěhotnět, a předchozí paní doktorka mi pořád říkala, že to chce čas, a hle, chtělo to něco jiného :)
@jamikl Ahoj :mavam: Tak to rodíš měsíc přede mnou, já už se nemůžu dočkat, až to budu mít za sebou, v době kdy mám termín, bude mít první mimi 18 měsíců, tak porod mám ještě pěkně v živé paměti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
6.5.14 07:41

@Adon Tak to mi pravé říkal Fisara, ze. To chce čas a maximum co udělal bylo ze mi dal ten clostibelgyt a finito. Teď mi v Havířově řekli ze jsem ty tabletky jedlá ve špatných dnech. Opravdu nevím co si mám o nem myslet. Bohužel blba zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
6.5.14 12:57

@Jolek Tak hlavně, že se na příčinu přišlo, a jsi těhotná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
6.5.14 14:41

Jo, to jsem ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
27.8.14 19:22

Maminka na procházkování

Ahojky, jsem z Hrádku a mám 8,5měs holčičku. Pokud je tu nějaká mamina z okolí (Hrádek, Třinec) a chce si občas popovídat a projít, rádi bychom jsme se přidali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
28.3.17 09:28

Hledam kamaradku

Zdravim holky, hledam kamaradku z Trince na prochazky, povidani u kafe i vina, vylety atd. Mam skoro 3 letou dcerku a radi se seznamime. Falesnych pratel jsem mela uz vice nez dost, prala bych si najit tu pravou nej kamaradku. Kdyz tak se ozvi. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.6.17 11:18

@Evka111 nevim jestli by si vyhrali, ale mam 14 mesicniho prcka :) kamaradky se po tom co sem otehotnela neozyvaji, tak sme s prckem skoro porad sami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
19.7.17 08:31

@Lolika Zdravím, vím, že je tohle mimo Vaši diskuzi - ale jste z okolí Třince - mohla bych poprosit o nějaké tipy na výlet v okolí Třince (cca do 50 km) - tak, aby se zabavily i 2 holčičky (2 a 5 let). Děkuji moc :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.18 18:47

Zdravím :) tahle diskuze uz asi nebude aktuální,jak koukám na rok :lol: bydlím za trincem s moji 6 letou dcerkou a nikoho tu neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
8.8.18 19:16
@noeminka píše:
Zdravím :) tahle diskuze uz asi nebude aktuální,jak koukám na rok :lol: bydlím za trincem s moji 6 letou dcerkou a nikoho tu neznám :(

Jak daleko za Třincem ? :D FB nemáš? Také bydlím poblíž Třince, ale vypisovat tady přesnou adresu nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.8.18 19:32

Poslala jsem soukromou zprávu teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie