Maminky Třinec, ozvěte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
6.1.14 08:53

Holky a jsou tady v Třinci nějaké dobré sekáče i s dětským oblečením. Nebo prostě jakýkoliv sekáč - nikde jsem nic neviděla. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.1.14 09:17

@Anie84 Tak vyloženě dětský sekáč jsem nikde neviděla, ale někdo bude mít třeba novější info, než já. 2× do roka je skvělý bazárek s dětským oblečením v křesťanském centru Hutník, je to vždycky na jaře a na podzim. Je tam opravdu co vybírat, takže tam si termíny vždycky hlídám. :)

A sekáče jako takové vždycky byly na aut. stanovišti v budově jak je Flamengo nebo přímo na stanovišti v té menší budově, kde je galanterie. Ale jestli to tam pořád je, tak to fakt nevím. V Třinci toho určitě bude více. Holky, které ví, určitě doplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6086
6.1.14 09:26

@Sarael Já myslím, že na Hutníku už ty bazárky skončily, alespoň na podzim nebyl. Já chodím kupovat do sekáče u Liďáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.1.14 09:33

@jamikl Hmm, tak to by byla velká škoda, jestli vážně zkončili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6086
6.1.14 09:39

@Sarael Ono se o tom bavily i holky na FB na Třineckém bazárku, že prý se tam občas kradlo a maminky si stěžovaly na organizaci apod. tak to prý skončilo. Letos byl bazárek v Bystřici v PZKO, ale nevím jak to vypadalo, nebyla jsem tam a taky bývají bazárky v MC Sluníčko na Sosně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
6.1.14 10:03

@jamikl Tak ona spíš byla chyba i na straně těch ženských, co měly bazárek nastarosti. Mě opakovaně daly do balíku cizí oblečky s jiným písmenem a tím pádem mi pak chyběly moje oblečky, které se neprodaly. Naposledy mi tam lítaly už asi 2stovky- kontrolovala jsem si to na místě, vždyť přímo na tom výdejovém papírku měli tučně napsané, ať si zkontrolujeme svoje zboží, že na pozdní reklamace nebude brán zřetel. A pak, když to chci teda řešit, tak je najednou velký problém, ještě na mě byly sprosté, že jsem si to vůbec dovolila zkontrolovat.
Takže od té doby jsem si řekla, že na prodej už tam dávat nebudu nic, jen si zajdu vždycky vybrat a nakoupit. Protože výběr tam byl vždycky skvělý, to se jim musí nechat.

Ty další bazárky neznám, díky za info, určitě si to taky pozjišťuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
6.1.14 10:21

To je pravda, že bazárky v hutníku skončily, přesně z důvodů které popsala Sarael, taky jsem si všimla na FB, že jak si někdo postěžoval, že mu chybí peníze, tak je tam pořadatelky bazárku hned pěkně setřely, jako že kolik jim to dalo práce, vše dělají zadarmo, pro naše krásné oči, a my nevděčnice se jim takhle odměňujem :roll:
Já chodívala do liďáku, před narozením malého jsem tam nakoupila strašně moc věcí, po narození už nemám tolik času tam zajít, ale sem tam to vyjde, a většinou vždy něco vyberu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
6.1.14 12:32

Zdravím, já také chodím do liďáku, dá se tam dobře nakoupit ale nejvíc jsem jezdila do polského těšína do toho tří-podlažního sekáče, ale přišlo mi, že to tam trošku zdražili. Ale dalo se tam skvěle nakoupit, velký výběr a hodně nových věcí často i s původní cenovkou. :-) Už jsem tam dlouho nebyla, tak nevím, jaké je to tam teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
6.1.14 13:22

Děkuji za tipy! Předpokládám, že „liďák“ bude nějaký lidový dům - opravdu to tady neznám… :| A ten třípodlažní sekáč je prosím kde přesně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
6.1.14 16:35

Uf, jsem bídná na popisování cest, ale je to hned jak z českého těšína projdeš přes most, na té silnici podél řeky - půjdeš od mostu kolem trhů, pak parkoviště a vedle parkoviště je takový velký starý dům, před ním je stánek s kytkami, tak tam je třípatrový sekáč :-) a ten liďák (pokud myslíme ten stejný)je na náměstí vedle stanoviště - je to u toho parkoviště vedle rybárny, zastavárny a já nevím co ještě tam je…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6086
12.3.14 07:35

Tak mám možná pro některé z Vás novinku, možná už to víte, ale zase bude bazárek na Hutníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
5.5.14 11:21

Ahoj, neznáte někoho kdo z okolí. Třince čeká miminko? Predem moc díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
5.5.14 11:56

Ahoj, třeba já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
5.5.14 12:00

@Jolek I já :mavam: Už druhé :)