Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky. Nedá mi to a zkouším založit toto téma. Už delší dobu scháním maminku, kamarádku, se kterou bych si mohla tady dopisovat o svých dítkách, zážitcích dne a nejen o tom. Prostě o všem. Hledala jsem v hodně diskuzích a skupinkách, ale buď špatně hledám nebo prostě nemůžu nic najít. Většinou jsou skupinky, kde se třeba maminka ozvala, ale pak to prostě zamrzlo a maminky už tam nepíši…
Prosím tedy o rady Vás maminky, které jsou z okolí Třince(já jsem z Bystřice), které si třeba píši v nějaké skupince nebo třeba na FB, aby poradily, kde teda komunikujete nebo, kde mám teda hledat…
Taky si rikam, ze kazda diskuze vzdycky tak jako vysumi
Me ted posledni tyden prepadla hrozna potreba si jen tak pokvakat a neni s kym. Kamosky mam bezdetne a manzel moc po praci neni ochoten diskutovat o hovinkach male a o tom, jestli snedla jablecnou nebo bananovou presnidavku ![]()
Jak mas stare detatko?
Já mám dítka tři
Holka 7 let, kluk 5 roků a nejmladší 5 měsíců.
A Ty?
@Lolika Třinec zdraví Bystřici, sice nevím zda bych měla tolik času si s někým psát a i kvůli toho jsem opustila jednu dlouho trvající diskuzní skupinu, ale je příjemné potkat tu někoho z frýdecko-místecka ![]()
Jsem ráda, že se někdo ozval z Třinecka
… Já právě taky moc času nemám. Vždycky tady zajdu jen na skok a pak zas k dětičkám
Ale schází mi nějaká kámoška na psaní
,. Napsat si třeba o zážitcích ze dne atd. Tak jsem to myslela, tak pořád hledám.
@Lolika píše:
Já mám dítka třiHolka 7 let, kluk 5 roků a nejmladší 5 měsíců.
A Ty?
Ja mam desetimesicni holcicku a uz bych sla i do dalsiho, ale snazim se strizlive
Ale ty mas teda taky deti dva roky od sebe, jo?
@Lolika no popravdě, radši ne, z jedné jsem odešla, jelikož to byl pro mne žrout času, večer když malá usla, tak jsem při práci sedla k diskuzi… a to už znovu nechci, snad tu najdeš někoho z okolí kdo si bude chtít psát, ale já na to vyloženě nemám čas…
Ahoj, já jsem taky z Třince. Koukám, že asi budeme mít stejně stará mimča. ![]()