Maminky Třinec, ozvěte se

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
187
25.5.13 09:33

Maminky, ozvěte se

Milé maminky. Nedá mi to a zkouším založit toto téma. Už delší dobu scháním maminku, kamarádku, se kterou bych si mohla tady dopisovat o svých dítkách, zážitcích dne a nejen o tom. Prostě o všem. Hledala jsem v hodně diskuzích a skupinkách, ale buď špatně hledám nebo prostě nemůžu nic najít. Většinou jsou skupinky, kde se třeba maminka ozvala, ale pak to prostě zamrzlo a maminky už tam nepíši…
Prosím tedy o rady Vás maminky, které jsou z okolí Třince(já jsem z Bystřice), které si třeba píši v nějaké skupince nebo třeba na FB, aby poradily, kde teda komunikujete nebo, kde mám teda hledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1716
25.5.13 09:51

Taky si rikam, ze kazda diskuze vzdycky tak jako vysumi :D Me ted posledni tyden prepadla hrozna potreba si jen tak pokvakat a neni s kym. Kamosky mam bezdetne a manzel moc po praci neni ochoten diskutovat o hovinkach male a o tom, jestli snedla jablecnou nebo bananovou presnidavku :mrgreen:
Jak mas stare detatko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.5.13 10:43

Já mám dítka tři :lol: Holka 7 let, kluk 5 roků a nejmladší 5 měsíců.
A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
25.5.13 11:41

@Lolika Třinec zdraví Bystřici, sice nevím zda bych měla tolik času si s někým psát a i kvůli toho jsem opustila jednu dlouho trvající diskuzní skupinu, ale je příjemné potkat tu někoho z frýdecko-místecka :*

• Citovat
  • Upravit
187
25.5.13 11:51

Jsem ráda, že se někdo ozval z Třinecka :*… Já právě taky moc času nemám. Vždycky tady zajdu jen na skok a pak zas k dětičkám :) Ale schází mi nějaká kámoška na psaní :(,. Napsat si třeba o zážitcích ze dne atd. Tak jsem to myslela, tak pořád hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
25.5.13 11:52

@Lolika jak staré máš dítě? holka? kluk?

• Citovat
  • Upravit
187
25.5.13 12:55

No já mám děti tři. Dvě holky a jednoho kluka :). A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
25.5.13 13:00

Jednu holčičku

• Citovat
  • Upravit
187
25.5.13 13:01

Aha, a kolik je malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
25.5.13 13:02

Rok a půl

• Citovat
  • Upravit
Raďulle
25.5.13 13:03

Ale víc podrobností na veřejné diskusi nepovím :*

• Citovat
  • Upravit
187
25.5.13 13:08

A v nějaké uzavřené skupince by jsis nechtěla občas psát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
25.5.13 13:18
@Lolika píše:
Já mám dítka tři :lol: Holka 7 let, kluk 5 roků a nejmladší 5 měsíců.
A Ty?

Ja mam desetimesicni holcicku a uz bych sla i do dalsiho, ale snazim se strizlive :) Ale ty mas teda taky deti dva roky od sebe, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
27.5.13 11:09

@Lolika no popravdě, radši ne, z jedné jsem odešla, jelikož to byl pro mne žrout času, večer když malá usla, tak jsem při práci sedla k diskuzi… a to už znovu nechci, snad tu najdeš někoho z okolí kdo si bude chtít psát, ale já na to vyloženě nemám čas…

• Citovat
  • Upravit
14
19.7.13 22:05

Ahoj, já jsem taky z Třince. Koukám, že asi budeme mít stejně stará mimča. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová