Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andulonka píše:
Já také druhé
Kdy máš termín, že bychom se domluvili do porodnice ![]()
Já ještě nevím, nemám se Sosnou dobré zkušenosti. Před rokem mi tam dělali revizi a nakonec na dvakrat. Tak nevím a vy máte se Sosnou dobré zkušenosti?
@Andulonka Já jo, ono bolet to bude v každé porodnici stejně, a požadavky na nějaký přírodní porod nemám, budu šťastná, až mi zas píchnou epidurál
A na porodním se mi přístup sestřiček ke mě jako rodičce líbil ![]()
Já byla se Sosnou spokojená, ale měla jsem tam doprovod - paní, která tam dříve pracovala a byla velmi oblíbená a teď právě je už v důchodu a jako přivýdělek doprovází maminky k porodu. Doporučila mi jí kamarádka a byla jsem moc spokojená, fakt mi pomohla. Ale @Adon máš pravdu bolí to všude stejně…taky chci zas epidural ![]()
Já jsem taky chodila k Fisarovi, ale přestala jsem protože prez rok se mnou nic nedělal. Jenom mi. Pořad předepisovat clostibelgyt a vůbec zjišťoval. Jestli mám obul akci nebo ne. Teď chodím kdoktorce do Havířova a jsem nadmíru spokojena.
@Jolek Aha, tak hlavně že teď jsi spokojená. Já bych měla taky pár výhrad, ale zatím nic, co by mě nutilo měnit ho. A ty čekáš první?
@Andulonka Jo, sice jsem byla loni těhotná, ale v 9 týdnu jsem potratila. Tak doufám, že to ted dopadne lépe.
@Jolek Co je to obul akce?
Já jsem s Fišarou spokojená, mě clostylbegyt dal jednou po jedné tabletce, podruhé zvýšil dávkování, a jak jsem stále těhotná nebyla, tak to řešil, dnes čekám druhé mimi
Mě u něj spíš štve, že málo mluví, co se člověk nezeptá, tak neví ![]()