Maminky Třinec, ozvěte se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6281
25.7.13 12:52

@Kaczorek Dík za tip :palec: A bedýnky kupuješ ve zdravé výživě, nebo u kamči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.7.13 13:33

Nechávám si vozit od Harmony servisu http://www.harmonyservis.cz/…bedynky.html
Platím 240 za malou..Vozí to každý pátek ráno..Minule jsme měli mrkev, cibuli, broskve, salát, okurku, rajčátka, brambory a kedlubny..My to sníme za chvilku..Aspoň nemusíme zeleninu kupovat tady ze zahraničí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.7.13 13:34
@Kaczorek píše:
No jako v Třinci..Smrad ze Železáren :nevim: V Bystřici jsem to měla raději..Chtěla bych se vrátit, ale rekontruujeme domek u přítele a bydlí tu s ním ještě babička, tak to bude na dlouho.. :cert:

Takže pak se vrátíš zpátky do Bystřice?… No já taky bydlela předtím v Třinci, ale Bystřici bych už nevyměnila. Bydlí se nám tady moc hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.7.13 13:35
@Adon píše:
Taky se hlásím za Třinec :mavam: A jak se nám tu bydlí… no smrad z železáren a rachot, ale jsme zvyklí :) Zase aspoň je tady kde chodit na výlety, Javorový, Filipka, Jahodná, i kdyby jen lesopark, nedokážu si představit bydlet v Ostravě, natož v Praze :nevim: Jinak mám pěti měsíční miminko, tak zrovna začínáme s příkrmy, a na výlety špacýrujem s kočárkem, nebo manducou :) Teď se chystáme na týdenní dovolenou do Jeseníků, tož snad nebudem mít otravu kyslíkem :lol:

No s tím lesoparkem s Tebou úplně souhlasím. Taky jsme se tam kdysik nachodili :D. Jinak my jsme taky teď právě měsíc na příkrmech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
25.7.13 13:43
@Kaczorek píše:
Nechávám si vozit od Harmony servisu http://www.harmonyservis.cz/…bedynky.html
Platím 240 za malou..Vozí to každý pátek ráno..Minule jsme měli mrkev, cibuli, broskve, salát, okurku, rajčátka, brambory a kedlubny..My to sníme za chvilku..Aspoň nemusíme zeleninu kupovat tady ze zahraničí..

Tak o těch bedýnkách jsem vůbec nevěděla :). Už jsem se na to koukala a vypadá to hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
25.7.13 14:26

@tapinka123 Kamarádka je taky z Třince, a zrovna nedávno jsme zeleninu na příkrmy probíraly, tak dík za tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6281
28.7.13 13:33

Holky, co děláte v tomhle horku? Já jen namáčím mimčo do kyblíku, chudáček, je z toho vedra nějaký špatný :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
29.7.13 08:01

Jo ty vedra jsou už neúnosné :roll:!!!… Tak my se taky jen ochlazujem a snažíme se to nějak přečkat… Co jiného bohužel zbývá?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
31.7.13 07:06

Ahoj holky, tak my naštěstí s vedrem problém nemáme..Hůře to nesu asi já :-D..Malá je sice trochu „lepkavá“, ale jinak si toho moc nevšímá..Samozřejmě s ní chodím ven až večer kolem 19té hodiny.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
8.12.13 13:29

Zdravím maminky z Třinecka. Přistěhovali jsme se tady před pár měsíci a chybí mi kamarádky na pokec. Nemyslím na psaní tady, ale spíš na společnou procházku apod. Mám dcerku 17 měsíců, která je strašně aktivní a ukecaná a taky by potřebovala společnost dalších dětí. Kdybyste měla některá zájem cokoliv s dětmi podniknout, dejte vědět. Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
8.12.13 13:32

Ahoj, já jsem také z Třince, mám ročního syna. Bydlíš přímo v třinci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
8.12.13 13:50

Ahoj Maminky, chodi tady vubec nekdo? Hledam maminky z třince. Mam mesicni holcicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zzzuuz
8.12.13 19:52
@lia2013 píše:
Ahoj Maminky, chodi tady vubec nekdo? Hledam maminky z třince. Mam mesicni holcicku

Jednou za rok se tady mozna nekdo objevi, prohodi par slov a pak je zase na dlouhou dobu ticho po pesine :-) Ale klidne napis. Ja mam doma 14 mesicu starou rostandu.

• Citovat
  • Upravit
21
9.12.13 09:12

Ano, bydlíme přímo v Třinci, u lesoparku. Nedoporučily byste mi nějakou pěknou herničku? Vím o jedné v Oldřichovicích a jedné na Sosnové, ale obojí je pro nás trochu z ruky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
5.1.14 11:14

Úžasnou hernu mají v Jablunkově v Ameryce(či tak nějak se to jmenuje), i když je to z ruky, jezdíme už skoro jen tam, protože děti se tam opravdu vyřádí a je to uzavřené, takže za nima nemusíme pořád běhat, aby se nám neztratily.

Prý je taky moc fajný KLUBÍK v Třinci( nákupní dům Oceán), je tam nějaké malé vstupné, ale někdy tam určitě s dětma zajdu, bylo mi to taky doporučeno.

Maminky z Třince, nemohla byste mi některá doporučit dobrého praktického lékaře pro dospělé? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová