Maminky Rychvald

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mallíí
9.2.13 17:36

Jé tak to je fajn, že to nevadí :D a děkuji ti ;) tak snad se brzo zadaří a bude na cestě druhé. To mé je první a doufám, že všechno bude v poho.

• Citovat
  • Upravit
854
9.2.13 17:59

@mallíí tak kdyby jsi někdy chtěla můžeme se sejít a pokecat. Určitě bude vše OK a v kterém jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
9.2.13 18:23

Jo, to bychom jsme se určitě mohly někdy sejít a pokecat, mohlo by to být fajn. Můžeš mi dát rady a tak ;) no já jsem v cca 10 týdnu, takže začátek a můžu říct, že z toho všeho mám pořád takový respekt

• Citovat
  • Upravit
854
9.2.13 19:42

@mallíí je tak to jsi fakt skoro úplný začátek, ale užívej je to krásné, no nevím nevím zda ti dám ty nejlepší rady, mám jen jedno dítko, ale co budu vědět ráda poradím. Nemáš třeba FB žebychom mohli skecnout i tam, bude to možná rychlejší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
10.2.13 20:18

Ahojky,
no můžu ti říct, že teda dneska jsem totálně k nepoužití. Celý den mi je blbě, jenom ležím a nic nedělám :roll: určitě mi budeš moci v něčem poradit, všechno se počítá a všechno se bere za cenné rady. Jj FB nám, ale raději bych zůstala ještě chvilinku tady, víš jak, docela dost lidí mě tady zná a skoro nikdo neví, že budem mít mimčo, tak jen tak. Ale určo se tam spojíme, neboj.

• Citovat
  • Upravit
854
11.2.13 21:10

Jasně chápu ;-) jen já bych to neměla komu říct nikoho tu neznám :D ale v pohodě respektuji to. A kde přesněji bydlíš, na kterou stranu od pekárny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
12.2.13 19:12

Ahojky, jo já vím, že by jsi to nikomu neřekla :) ale aby mně třeba tady někdo nepoznal. Já jsem to jinak zle nemyslela. Jinak já bydlím, spíše dál od pekárny nahoru a ty??? 8) Jinak, že tak nepzývám přes celý den, tak to není proto, že bych si nechtěla psát, ale řes den jsem v práci a tam nemám až takové možnosti :( to jsem pořád v jednom kole

• Citovat
  • Upravit
854
12.2.13 20:44

Jojo v pohodě, já taky přes den nemám čas pořád, lítám kolem prcka :)
Já bydlím na Pionýrské jestli víš kde to je. V pohodě chápu tě, ono stejně do toho 3 měsíce by to neměl nikdo vědět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
13.2.13 18:41

Jo vím, kde je Pionýrská, to jsme vážně kousek od sebe. Děkuji, za to že v tomdle tom zatím chápeš, že to moc nevytrubuju do světa, pořád mám před tím vším respekt. Možná, že jak budu mít po tom ultrazvuku s tou krví, tak už budu klidnější a řeknem to.

• Citovat
  • Upravit
854
13.2.13 19:02

@mallíí já tě naprosto chápu, u nás to dost lidí vědělo, jak jsem čekala Matyho, sotva jsem uviděla // taj jsme to řejku a pak jsem začla v 5 týdnu krvácet a už byl strach. Takže chápu chápu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
13.2.13 19:08

No právě, to je to, že člověk nikdy neví, co se stane. Já bych měla jít v po na ten ultrazvuk i s tou krví, tak doufám, že bude vše ok. Ty jsi ho taky absolvovala???

• Citovat
  • Upravit
854
13.2.13 20:10

Myslíš screning?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
14.2.13 13:39

Jojo, myslím ten screening. Byla jsi na něj???

• Citovat
  • Upravit
854
14.2.13 13:44

Jojo a na něj se myslím chodí 2× je nějaký prvotrimestrální a pak ještě jeden pokud si dobře pamatuju a pokud se to nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
14.2.13 17:44

No a já jdu vlastně teď na ten první, tak jsem zvědavá, co mě vlastně čeká. Nevím jestli to s tou krví dělají všechno v jeden den, nebo jestli tam budu muset dvakrát. a pokud tam budu muset dvakrát, tak zas budu na nervy, jak dopadnou výsledky :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová