Maminky Rychvald

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
14.3.13 11:10

Ahojky @Romily jasně že se můžeš přidat, tak se nám trošku představ, kurnik už jsem myslela, že tady bydlí samé babičky a ono stačiolo založit diskuzi a ejhle kolik maminek je z rychvaldu :D jak se jinak vede holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.3.13 14:21

No já jsem původně z daleka, z Brna, takže to tu moc neznám :-) Jinak jsme teď v očekávání, koncem května by se nám mělo narodit naše první dítko. Co to bude se necháváme překvapit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.3.13 14:46

@Romily je tak to jsi fakt z daleka, to já mám své rodné město kousek :) Tak to je super, gratuluji, to už máš za chviličku :) kolikpak ti je jestli se smím zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
14.3.13 17:23

@Vajki je mi 26. Co Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
14.3.13 17:40

@Romily mě bude 24 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
24.3.13 09:30

Ahojky holky, nějak to tady umlklo, jak se máte? A kdy teda dáme sraz na Baníčku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.3.13 10:46

Ahojky, tak nějak jsem se doma vrhla na generální úklid, tak jsem ani na počítači moc nebyla :-) Jak to máte s vycházkami? Já jsem teď už 14 dní doma, vycházky 12-18…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.3.13 10:53

@Romily já mám vycházky už skoro třetím rokem :D já jsem na rodičáku zatím ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.3.13 11:02

Ale tak na rodičáku můžeš ven kdykoli… Mě doktor napsal neschopenku, kvůli nějakým problémům s čípkem, ale už vše ok a od 4. dubna nastupuju mateřskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.3.13 11:13

Jojo můžu ven kdykoliv, bylo to tak myšleno ;) tak snad bude vše OK a kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.3.13 11:18

Termín máme na konci května. Chtěla jsem chodit do práce co nejdéle, ale prostě ten poslední měsíc mě doktor řekl, že mě tam nepustí a bylo to. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.3.13 11:21

Však kdyžtak spočneš, i když jak jsi v práci asi torychleji utíká. Já byla u malého na nemocenské skoro celé těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.3.13 11:24

No já právě nejsem moc odpočívací typ. Tak trochu hyperaktivní, takže manžel si myslí, že jsem se zbláznila, když jsem už i chtěla umývat okna-jen kdyby nemrzlo! Takže už nevím, co doma dělat, vše uklizené, umyté, vyprané, vyžehlené a já se nudím. :mrgreen: No asi trochu blázen no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.3.13 11:27

@Romily já se taky nudila, ale od začátku jsem krvácela a tak jsem byla hlídáná, i když jsem měla lehkou práci, musela jsem být doma, ležet, vyložene mi zakázaly chodit i po! blbých" schodek minimálně do 3 měsíce a popravdě ani si nedokážu představit, že bych pracovala, protože já doslova objímala stále záchod, začátek jsem neměla moc dobrý, pak už to celkem šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.3.13 11:36

No na začátku to bylo veselé-doma na záchod, autobusem jednou přestupovat, takže většinou při přestupu rychle do křoví a po příjezdu do práce rychle na WC… Takže hned od začátku to všichni v práci věděli :-) Ale to přešlo, jenže teď jsem měla zkrácený čípek, tak mě doktor nechal doma. Ale podle poslední kontroly už je zas čípek ok, ale na 2 týdny ukončovat neschopenku nemá smysl… Tak už doma zůstanu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová