Maminky Rychvald

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
14.2.13 20:22

No co já si pamatuju, tak jsem šla na krev a na měření a cca za 14 dní jsem šla na výsledky, ale ono jsou to skoro 3 roky a doba se mění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
15.2.13 12:51

Ahojky, tak máš pravdu je to tak jak říkáš. nejdříve ultrazvuk s měřením a krev a za cca 14 dní znova pro výsledky a znova ultrazvuk a další měření. No jsem na to všechno zvědavá :think: Jsem to totiž nevydžela psala jsem jim tam dotaz, jak to vlastně probíhá :D asi budou mít ze mně radost :), že se pořád ptám

• Citovat
  • Upravit
854
15.2.13 13:04

Já si myslím, že jsou na tohleto zvyklí, hodně budoucích maminek chce vědět jak bude jejich vyšetření probíhat, co je čeká a podobně a myslím že pro ně není problém zodpovědět dotazy, ono taky záleží na personálu, já si třeba nemohu stěžovat tam kde chodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
15.2.13 13:17

Jo i já si nemůžu stěžovat, na všechno mi odpoví, to je vždy: „Jen se ptejte“ a vždy když se bavíme, tak se pak dostanem i jiným věcem a někdy wse i docela dobře zasmějem. A nebyla jsi někdy v Silesii v Ostravě Porubě??? Tam právě jdu já.

• Citovat
  • Upravit
854
15.2.13 13:23

Tak tam právě chodím na gyndu :D takže mohu jen a jen doporučit, nejspíš ti to bude dělat pan doktor KURAS a na toho nedám dopustit, skvělý doktor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
15.2.13 13:29

Jé tak to jsi mě potěšila. Pořád jsem hledala někoho, kdo mi řekl jaké to tam je a ty jsi teda fakt moje spása. děkuji za tebe. a ty jsi i tam absolvovala ten sceening, či jak se to píše???

• Citovat
  • Upravit
854
15.2.13 13:32

Jojo já tam chodím normálně i na gyndu a právě oni tam dělaji screning a i 3D Ultrazvuk, takže vlastně veškeré vyšetření (krom těhotenské cukrovky) mi dělal muj gyndař, pro mě obrovská výhoda, nemusela jsem k nikomu dalšímu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
15.2.13 13:38

Tak to jsi teda měla fakt výhodu, že ti tam teda udělali všechno. Jako mi to ježdění nevadí, to nějak přežiju. Já jsem mobilní, takže v poho. Já jsem si právě pročítala i ty jejich stránky, tak jako vypadá to tam dobře. Tak uvidíme, co mi tam v pondělí řeknou

• Citovat
  • Upravit
854
15.2.13 13:42

Nápodobně, taky mi dojíždění nevadí, takže jsem neměla ani důvod měnit doktora a je to velká klinika, kde dělají snad vše :D je tam kožní, zubař, doktor na prsa, mamograf, dětská doktorka a nevím co vše :D moje mamka tam chodí celý život a já od doby co chodím na gyndu, tak taky chodím tam. Myslím, že budeš spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
15.2.13 13:46

No já právě, jak jsem tam volala, tak mi to tam výjmenovalo v telefonu všechny ty jejich služby, tak mě to docela překvapilo, že tam toho je tolik. Tak já doufám, že budu spokojená a vzhledem k tomu, že mně tam poslali z moji gyndy, tak asi s nimi mají dobré zkušenosti. No však ti v pondělí napíšu, jak jsem tam dopadla.

• Citovat
  • Upravit
854
15.2.13 13:49

Jasně pisni a hlavně držím palečky, pěstičky ať je vše jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
15.2.13 13:52

Děkuji, tak doufám, že všechno bude ok. A vy jste se sem přestěhovali z Ostravy?

• Citovat
  • Upravit
854
15.2.13 14:01

Ano ano, z Ostravy. V lednu to byl rok co jsme tady. Takže nováčci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mallíí
18.2.13 18:29

Ahojky, tak jak se máte??? já dneska fajn, byla jsem na v té Ostravě. Je to tam moc hezké a strašně příjemní lidé. I když ta modřina co mám na ruce je docela maras :lol:, ale co, to přežiju.

• Citovat
  • Upravit
mallíí
18.2.13 18:33

Tak rok je už dlouhá doba, tak to nejste zase tak velcí nováčci :D A co Vás napadlo přestěhovat se do Rychvaldu???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová