Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak na bytě bylo těsno pro tolik lidí, původně jsme měli vybraný jiný baráček, ale makléř nás trošku převezl a museli jsme hledat rychle náhradní a ejhle vyskytl se baráček v rychvaldě.
taky se chystám k dr. jdu tam ve čtvrtek ![]()
Aha, tak ale nelituješ, že jste tady ne??? Jako žít se tady fakt žije v pohodě. No já když jsem tam dneska byla, tak jsem bla u takové blondýnky a ta byla příjemná. Fajn ženská.
Nene nelituji, je tady fajn, jen s malým bez auta to bylo někdy šílené, třeba jak byl nemocný nebo tak, ale teď už autíčko je tak je to super.
JJ asi Szabová, jsem tam dneska volala, tak mi řekli, že Kuras tam bude až další týden.
Jo, myslím, že to byla ona. Oni mi pak říkali, že ten další týden, co tam půjdu, tak že tam už bude doktor. A to jdeš cíleně k dr, nebo jen tak
??? a nespojíme se už na fb???
No jdu tam cíleně, ale nechci to vypisovat tady
jo klidně můžeme tak si mě tam najdu Lenka Batíková
Tak já jsem si tě teda přidala
A můžu ti říct, že teda ani podle fotek tě teda neznám
ale to neva poznáme se ![]()
Tak já tady fakt neznám nikoho, tak se ani nedivím, max koho znám z vidění je servírka v baníčku, tam jsme chodili přes léto, jinak tady nikde moc nechodím ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat?? jsem taky z Rychvadlu, bydlím tady dva roky a moc lidí tady taky zatím neznám. Mám tříměsíčního syna. Jo a bydlíme taky kousek od pekárny ![]()
Ahojky, jasně přidej se budeme rádi. Já mám dvouletého klučinu a snažíme se o mimi, kde přesněji bydlíš?
Jéje, další ovečka, tak to je super. Klído sem, bude to fajn.
Holky, já bydlím zatím na sídlišti, ale stavíme právě blízko pekárny domek.
Mallíí, a v kterém jsi týdnu?
Vajki, co je to za rasu váš hafan? my máme retrívra
Barchaaa počkej počkej já nic neříkala o psovi ![]()
jinak máme novofundlandského psa, bernského salašnického psa a 2 jorkšírské teriéry.
Aha promiň nějak mi to nedošlo, toto je Charlinka novofundlak
omlouvám se
Ahoj maminky, můžu se taky přidat? Bydlíme v Rychvaldu něco málo přes rok, sice ne u pekárny, ale nad Skučákem, směrem na Bohumín, případně Orlovou…