Maminky z Teplic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
22.4.10 20:35

Jsem polomrtvá z toho vařeni ale už to mám všechno a malej už spí :mrgreen: Zejtra jdeme na plavčo od 10.15 a pak ho možná vezmu na zámeckou jestli neodpadnu. Ty oranžovy pliny jsem ještě neměla tak uvidime co pak řekneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
29.4.10 23:50

Ahoj Jarusiku, našla jsem tě pod „nemocnice“ a koukám že budeš rodit v TP. Přeju ti ať ti všechno dobře dopadne! Chtěla jsem se zeptat jak tebe nebo vás holky ostatních kdo máte zkušenosti s porodem v teplické nemocnici, jak jste spokojeni? V rubrice jsou jen dva příspěvky. Taky jestli nevíte, kdy bych se měla jít zaregistrovat a protože chce být přítel u porodu bude muset se mnou na předpor. kurz. Jsem ve 23tt a nevím jestli bych už neměla začít zjišťovat, aby pak nebylo pozdě :nevim: . Za každou radu a zkušenost budu vděčná :palec: Pohlaďte břišulka :andel:
Pa Sandra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
1.5.10 13:40

Ahoj Sandro!Ano budu rodit v TP porodnici skusenosti osobne nemam,puvodne jsem chtela do Usti ale jelikoz mam kamaradky a sousedky ktere rodili v TP porodnici a řikali ze to bylo vse v pořadku,sestry a dr jsou pry dobry.Nevim osobne řict,na předporodnym kurzu sme taky byli je kazdou prvni a třeti středu v mesici ve13hod.Tam se objednavat nemusis jenom si dojit na gynekologii9,3patro tam delaj i sepisovani porodopisu.Ja tam ted chodim na meřeni srdicka maleho prcka,protoze u me dr se to plati ako nadstandart a v nemocnici se za to neplati.Jezdim tam kazdy pondeli tak i etd v pondeli nas tam cekaji a doufam ze uz si nas tam i nechaji meli by mi vyvolavat porod kolem středy ale kdyby to slo tak bych tam uz nejradsi zustala,uz to chci mit za sebou.Tak snad přisti tyden budeme mit prcka uz na svete.A ten kurz ti staci udelat tak v tom35tydnu nemusis nejak spechat a u to kurzu ti ukazu i porodny sal,pokoje a no vsechno jak to tam vypada.Myslim si ze je to jedno kde budes rodit zatim sem slysela na TP porodnici celkem kladne hodnoceni,mozna bylo obdobi kdy byla dobra ale ted je to podle vseho na lepsi urovni nez pře2-3rokmi.Tak drzim palecky ahooooj.Jses z Teplic???Jaruska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
1.5.10 13:43

A jeste Sndro na to sepisani porodopisu ti da tvoje dr papiry a tam se objednava pak.jinak na kurz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.5.10 08:01

ahoj Denco tak zitra jdeme na vyvolani do porodky.Zacinam mat s toho trosku strach ale budu rada kdyz uz budeme spolu jezdit ven s kocarkama.Moc se tesim papa dam ti pak vedet.ahoooj Jarus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
25.5.10 15:52

Ahoj Deni tak jak se mate?vy jezdite na plavani miminek s malym?Taky uvazuju ze bych chtela chodit s malym ale nevim kam pry ORCA uz nema kurzy az od zaři kamoska tam chodi s dcerou.Muzes mi napsat kam jezdite vy?neco jsem nasla na netu ale ja bych radsi tu slanou vodu nez chlorovou v teplicke hale.Zatim papa a dekuji Jarus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
2.6.10 10:25

Ahoj Jarusiku…dlouho jsem tu nebyla zase…furt neco kolem…jinak do tech teplic asi pujdu taky…byli jsme se tam jen podivat…zrovna meli navstevni hodiny a nebyla tam ani jedna bila rodicka…trosku mi z toho bylo ouvej ale doufam ze bude nadstandart volnej a budu mit tak klid. Porodopis jdeme sepsat 15.06. a pak nas ceka poradna, jelikoz muj pritel chce byt u porodu tak se na to celkem tesim :-o a jaky byl porod? Jinak k tomu plavani s miminkama - je v Lomu a jsou na to moc dobry ohlasy, pokud bys v TP nic nenasla tak pak jeste v litvinove ve zdravotnim stredisku. Taky se tesim na plavani s nasim malým:) Jsem z Oseka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
2.6.10 17:06

Dragy já tam rodila před 4 měsíci a super . Nadstandart je fajn taky jsem ho měla a personál je tam skvělej. Volnej asi bude protože tamty na to nemaj tak se neboj. Bud v klidu a těš se na mimčo. Přejeme s Nikčou hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
2.6.10 17:55

Ani jsem se tě Jarčo nezeptala co na nožičkách ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.6.10 20:47

Jo? Tak to je dobře…a kdo tě rodil? A co jídlo? A mohl manžel/přítel k tobě na pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.6.10 21:25

Ahoj Dragy tak ja jsem porodila7.5.2010a dobry celkem to slo a muasim ti rict neni duvod si brat nadstandart protoze platis za den60 na den a mas tam hodne malo mista nemas s kym popovidat kym mimca vecsi cast dne prospi.Bude ti smutno veř mi.A oni davaji vietnamky a cerne na pokoje zvlaste a bile maji ti lepsi ja mela ten3-mistny pokoj i se sprchou a byli sme 3maminky a super pokcali jsme i vecer i přes den nam bylo veselejs.nevim si predstavit byt zavřena sama,zblaznila jsem se.Jinak dr a sestry uplne super byla jsem maximalne spokojen,nevim proc vsichni mi řikali ze mam jit rodit do Usti.Tp nemocnici muzu jen doporucit a vařej dobry jidla fakt to bylo překvapeni.ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
3.6.10 21:28

Navstevy na pokoj su zakazane nevim jak nadstandart ale nam byl přitel a dcera i na pokoji pokaial to jinym maminkam nevadilo třeba meli navstevu anebo zrovna nikto nekojil je to jen kvuli tomu aby se nerusilo při kojeni.My sme se domluvili ze pokud nebudem jkojit tak mužou.Ozaj max.spokojenost.neboj urco daji cerny zvlast na pokoje oni to tak delaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
3.6.10 21:59

Na nadstandart může manžel nebo kdokoli víceméně kdykoliv. Jídlo je super můžeš si vybrat asi ze 3 jídel a je ho hodně . Manžel ho nosil domů. :mrgreen: Rodil mě Mudr. Schmitz a příště ho chci taky.Sestry jsou fajn moc hodný . Docela jsem se s nima nasmála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
3.6.10 22:01

Jarčo mě bolej nohy z toho maratonu dneska ale bylo to fajn. Musim vyprat ten kočár od tech mušek. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
3.6.10 22:05

jeee tak to jsem ráda :potlesk: to je dobře že to rozdělujou. No už se těším…pomalinku se to blíží a já začínám být nedočkavá :lol: měli ste chlapi u porodu? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová