Maminky z Teplic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
3.6.10 22:12

Já jo byl tam celou dobu a hrozně mi to pomohlo.Bylo to fajn vědět že tam je. Bylo to zrovna v období prasečí chřipky a byl zákaz návštěv. Tak jsem napsala primáři maila . Manžel byl zdravej a naočkovanej.Měli jsme štěstí když jsem jela rodit tak už to bylo ok. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.6.10 08:58

Ahoj aj jo mela jsem a bylo to supeeeer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.6.10 09:01

JuuujDenco bylo to fajn vcera a takyme boleli nohy ale je to super kdyz nemusim jezdit sama s kocarkem takhle me to bavi vic.Zatim se drz ja se ozvu kdyz tak by sem se sla mrknout to pondeli an to plavani jestli ti to nebude vadit.PAPAPAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.6.10 13:16

Počítáme s váma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.6.10 22:20

Vsobotu jdeme na Lázenskou . Někdy po obědě tak se třeba potkáme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.6.10 21:36

Ahojky my sme byli taky na Lazensky ale od 12.30a asi do 19.pak koupat ,papat a uz spinka od21hod.Hele vis co dnes nevedel usnout vubec ani na zadach ani na boku ale na břišku spal doma v postilce,pak v kacarku o odpoledne v kocarku na břisku.A ted jsem ho dala spat a taky brecel a kdyz jsem ho otocila na břisko tak spi jak zarezanej hned zavřel oci a spal.Ale ja se bojim jestli to je na břišku bezpecne.nevim mam strach.pekny vecer pappa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
5.6.10 23:01

Jaruš neboj jen ho musíš hlídat .Taky mám strach Niky zase pořád tu plínu na obličeji. Hned jak usne dám mu jí pryč aby se neudusil. On jí ale chce neusne bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.6.10 20:55

Ahoj ja jse dnes koukala my musime zitra do poradny s malym a mame ji od12-14hod.Tak nevim jak udelat to plavani abych to stihla ja nevim jak bude malej spat,kdyby se vzbudil kolem11 pak jit k dr a po obed tak ve 13hod jsme doma.Ale nevim jestli mi to vyjde casovo.To vis ze ho hlidam chodim koukat ale spi tak ze hlavu ma otocenu do strany tak by nemel byt problem ted jsem ho dala do zavinovacky na bok,ale je moc teplo a kdyz v ni nebude nevim jak bude usinat,hrozny.Tak dej pusinky Nikcovi zatim papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
6.6.10 20:58

Tak to necháme na příští týden .To nevadí.Jděte v klidu do poradny. :mrgreen: Mám toho zítra stejně až dost. Jo Jaruš hledám pronájem zahrádky v Teplicích . Nevíš ty nebo manžel o něčem? Kdyžtak se mi poptej. Dík moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
8.6.10 21:16

Ahoj Denco ptala sem se chlapa na tu zahradku nevi o nicem.Tak a k tomu dnesnymu brusleni celkom fajn som cela,ale jen nekde je dobry teren a byli tam este i 2maminky bruslit s kocarkem.Od strany od Billy je to uplne rovne.Jezdili sme asi45min,malej spal celou dobuod baraku od13.30asi do 17 a to jeste byl ospalej.A ted uz spinka.Dnes sem ho poprve dala hajat do spaciho pytle sem zevdava jak bude v tom spat.Dr mi řikala ze na břisko ho nemam davat spat,ze by si mohl stlacit srdicko ze radsi ne.Ale spi na boku.Doufam ze cim bude vecsi to bude lepsi.A co vy s Nikcou?Zitra jedu k segre do Usti rano a odpo přijede pro me Jakub.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
8.6.10 21:58

Zítra mám toho zubaře v Praze . Vůbec se mi tam nechce.Ach jo tak na mě mysli at to netrvá moc dlouho. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.8.10 20:00

Ahoj Dragy chtela jsem se zeptat jak si dopadla,co mas a co jaky porod.Doufam ze ti vsechno dopadlo dobre a ste zdravy.Ahoooj Jarusik a Marecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.2.18 16:00

Maminka z Teplic na procházku a kaficko

Ahoooj. :pankac: Já a můj roční syn hledáme partaky na procházky, pokec, kafe a společně aktivity, výlety. Najde se někdo takový? Me je 23 a bydlim v Řetenicich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
29.4.19 22:39

Ahoj, je tady nějaká mamina/ kamarádka na pokec, procházky, kocarkovami, kafe?
Mám kluka půl roku a jsme pohodová dvojka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.4.19 07:59

@Barborka93 :potlesk: ahoooj. Je mi 25 a mám dvouletaka. Ráda poznám někoho na kafco, prochajdu, výlet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová