Jsem mamka knihomolka

135
14.5.12 10:49

mamka knihomolka

Ahoj maminy,je tu některá z vás taky taková knihomolka jako já?Já stihnu přečíst tak 4 knížky do měsíce,k tomu jeden časák a ještě se starám o zahradu,domácnost a 11-ti měsíční ratolest.Co čtete?Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
14.5.12 10:52

Jsem taky :) Chodím do knihovny, ulítávám na historických románech či takových ze života (Majáda-dcera Iráku)atd. Časopisy nekupuju, mám internet. Holt jsem chytrá jak Šalamounovo lej.o :lol:
Zahrada je můj kůň a ratolest mám na ní.
Mého 8 letého synátora za ratolest nepovažuju, to už je stromeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
14.5.12 10:54

Taky čtu, ale spíš naučnou. Třeba o problematice očkování, o přirozeném porodu, o alternativní medicíně pro děti, teď čtu o homeopatikách a tak. Časáky taky skousnu 2 měsíčně- Maminka (ta mě teda v poslední době trošku zklamala, ale odebírám jí dál), a Máma a já ;)
Do toho lítam kolem 5. měs mimča (ale je strašně hodné zlatíčko), pak osmiletý klučík, no a samozřejmě manžíček a pejsek, ale dá se to. Do toho ještě MUSIM zvládat Emimino ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
14.5.12 10:55

U mě se střídá období biografií s obdobím relaxu, ne vyloženě romány na výplach, ale cokoli, v čem je vtip, nadsázka a nemusí se u toho moc myslet.
Na čem ale dodnes ulítávám, to jsou romány Lenky Lanczový. Bohužel jí u nás v knihovně mají v dětském oddělení, kde si připadám dost nepatřičně a knihovnice na mě mluví jak na malýho smrada, ale když už odsud odcházím, vím, že těch deset knížek zblajznu za tři dny :-)

• Citovat
  • Upravit
7139
14.5.12 11:03

takový knihomol jsem byla dokud se malá nenarodila, malá má rok a já za ten rok přečetla jen dvě knihy, čtu jen pokud spí po obědě, ale ne na úkor povinností, což se projevuje, na čtení musím mít klid, takže odpadá čtení při jejím hraní ( to se věnuju emiminu :D )moc mi to chybí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
14.5.12 11:07

Mi doma taky říkají knihomol!! Ale já potřebuju číst právě něco na relax -třeba detektivky nebo thrillery - Deaver, Sandford etc, jinak @ncc1701 zdravím, taky jsem ulítávala na Lanczové :mavam: , dneska občas sednu k Sophie Kinsella - u první knížky jsem si řekla jejda, to je ale hovadina, nicméně po pár stránkách super…, už ji mám přečtenou komplet :mrgreen:
Takže piště a poraďte co číst, knihovnu doma i městskou mám přečtenou a nevím po čem sáhnout teď… :think:

• Citovat
  • Upravit
2608
14.5.12 11:10

JA jsem taky knihomolka, cely zivot. Misto hadriku si castokrat koupim spis knihu- az ten muj chlap kouli ocima :D Mam rada biografie a psychologicke thrilery, detektivky…Casaky ctu taky, pravidelne kazdy mesic asi 4 :) Jo a nejcasteji ted beru knizku do ruky, kdyz kojim, mam ji na posteli pripravenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
14.5.12 11:17

Dřív jsem četla pořád a všechno, mám ráda historické knihy, cestopisy, knihy typu Tajemství grálu, Bratrstvo run, knihy z doktorského prostředí a miluji J. Herriota.
Poslední, co jsem přečetla, jsou Milenky králů a Milenci královen.
Zase se ke čtení vrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
14.5.12 11:22

Já čtu hodně od Deavera,Lanczovou a historický knížky..Do měsíce jich přečtu tak 5-6..Výhoda toho že v týdnu nemám doma manžela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.5.12 11:26

Ja ctu uplne vsechno… od naucne literatury, pres detektivky ( Lee Child), muske romany (Wilburth Smith, Shildon), zenske romany (Colins), ceske autory (Pelantovi, „Viveg“) jeeeeeeeeej, napsala bych tisice knih, ktere jsem precetla a to neprehanim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
14.5.12 11:29

Ahoj holky knihomolky, tak já se přidávám :) Většinou zvládám tak 4-6 knih do měsíce.Moje oblíbené jsou detektivky - Deaver,Clarková,S.Brown pak mám ráda Kinga a Browna.A taky fantasy ale na tu musím mít náladu.
Chodí mi tak občas nějaké reading copies tak se pak tady mučím s recenzí na ještě nevyšlou knihu. Časopisy moc nemusím, v těhotenství jsem listovala v mamince a máma a já, ale je tam děsně reklam, občas do vlaku 100+1 nebo epochu a nebo komiks Garfielda :)
A bibliobus nám co 14 dní stojí před domem a naštěstí výběr veliký.

• Citovat
  • Upravit
2586
14.5.12 11:57

Taky se hlásím, já jsem schopná sednout ke knížce a za večer jí přelousknout. Nácvik z práce. Jinak odborná literatura mě nemíjí v práci, někdy bych zdrhla. Doma spíš detektivky, thrillery, občas romantiku. Ted mi kupují knížky v angličtině a v němčině, aby mě zpomalili v tempu:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
14.5.12 11:58

já jsem doslova červy prolezlý knihomol, horem dolem. Knihy čtu, píšu o nich, čtu o nich a knihy píšu a to všechno v úžasném více či méně vyrovnaném mixu :lol: takže já snad už víc knihomolová být nemůžu.
Doživotní láska, kterou kdyby mi někdo sebral, tak umřu. Knihy máme všude, až je čas od času musím posbírat a donést do městské knihovny, jinak bysme s nima mohli fakt obložit i záchod… :-)
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
14.5.12 12:01

@NiKina Tak to ti závidím. Já ještě nemám knihovnu, ale plánuju kompletní obložení min. pracovny. Takže knížky spíš půjčuju. DOma mám jen ty, co jsem prostě „musela“ mít. JO a u mamči mám pro prckovou připraveno asi 12 krabic knížek pro děti ještě po nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 12:20

Ahoj, přidávám se mezi knihomolky:-) taky dám zhruba ty 4 knihy do měsíce, čtu všecko. Mám ráda životní příběhy různých žen, pak i populárně-naučnou literaturu, takže si pročítám i encyklopedie, které si kupuju v knižním klubu :mrgreen: občas si dám knížku o výchově dětí (aktuálně čtu Výchovu chlapců od Dobsona) nebo klasiku - koupila jsem si soubor her od shakespeara, takže momentálně toto. Nepohrdnu ani detektivkou nebo harlequinem a někdy si dám i nějaké terno z filosofie, kterou jsem studovala, ať mi nezakrní mozek - třeba jestli znáte základní pojmy scholastiky od de vriese, to je dobrý mazec :P :mrgreen: a nebo mám taky ráda knížky od tomáše halíka. Tolik bych toho chtěla přečíst a doufám, že se dožiju důchodu, abych to stihla :mrgreen: a mám osmiměsíčního klučinu, takže čtu i s ním dětské knížky, básničky, pohádky a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí