Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Eveelin píše:
@Ondrášovka.N v poslední době se mi hodně líbí Alexandra Potter - až na jednu mi přišly všechny knížky moc pěkné. Kamarádka mi půjčila od Jiřiny Šiklové „Deník staré paní“- také pěkné a i „Stoletý stařík, který vyskočil z okna“ - autora nezná.
Ty od Potter vypadaji zajimave, ty druhe dve uz min, ale mozna i po nich se poohlednu. moc dekuji
@Ondrášovka.N pak napiš, co jsi sehnala a jak se ti to líbilo ![]()
Co treba knihy od J. Moyes? Cetla jsem od ni Nez jsem te poznala a Divka, jiz jsi tu zanechal a nemohla jsem se odtrhnout. Jeste cekam na Posledni dopis od tve lasky, od tentyz autorky, tak jsem zvedava ![]()
@Foxisssss píše:
Co treba knihy od J. Moyes? Cetla jsem od ni Nez jsem te poznala a Divka, jiz jsi tu zanechal a nemohla jsem se odtrhnout. Jeste cekam na Posledni dopis od tve lasky, od tentyz autorky, tak jsem zvedava
Ano po tom jsem koukala. Snad to take budou mit v knihovne ![]()
Zdravím,
věděli jste, že inspiraci na ty nejlepší knihy naleznete i na eMiminu? Podívejte se do kategorie Recenze knih a zjistěte, co čtou a doporučují ostatní maminky.
Přeji krásný den ![]()
adminka Lucka
Ahoj je tu nějaka co rada cte? Ráda ctu thrillery a detektivky. Zlínsky kraj.
Nenašel by se někdo nejlépe z okolí Hradce Králové na občasné posezení a poklábosení (případně i jen dopisování) o knihách? Nejraději mám YA a fantasy. Nepohrdnu ale i thrillerem nebo romány pro ženy.
Mám to stejně, každý den potřebuju přečíst aspoň pár stránek, i když tolik knížek měsíčně nestíhám
. Většinou mám rozečtené rovnou tři, aby mě to bavilo, žánry musím střídat. Jedna je obvykle beletrie s příběhem, další básničky, naučný atd., aby se mi to nepletlo. Teď třeba právě čtu Poslední Vánoce v Paříži od Hazel Gaynor, pak Moderní sebeobranu od Houdkových a Proč spíme od Walkera
.