Mamka mého přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
12.4.24 13:38

@Costasgalicia dekuji za gratulaci ikdyz ted momentalne nemam moc naladu nekam chodit parit a bavit se. citim se hrozne sama a chybi mi ikdyz zaroven asi to bylo to nejlepsi co se mohlo stat. a ja jeste jak krava blba jsem za nim lezla a snazila se aby se vratil. vtipne je ze uz ted si pise s nakou holkou :D ja si ted prijdu ze se nenajde uz nikdo lepsi coz je asi normalni. zaroven si rikam ze je mi teprve 18 takze to urcite neni pravda. a vtipne je ze mi pri odchodu, kdyz jsem mu rikala ze s nim chci byt, rekl ze se mi jednoho dne vrati ale ze at nepocitam s tim ze to bude za mesic ani za rok. ale ze se mi jednou ozve a najdem si k sobe cestu :lol: tak to opravdu nevim ja fakt nebudu x let cekat nez se panacek rozhodne prilezt zpet. a zaroven si myslim ze chlapi prilezou kdyz se zena z toho rozchodu zacne dostava a zacne se citit dobre i bez chlapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.4.24 13:48
@fuga511 píše: Více

Ale hlavne si uvedom, ze at bude s jakoukoliv holkou, tak ta nebude jeho hlavni. Jeho hlavni holka = jeho matka!
V tomto vztahu si hrala druhe housle. A ne kvuli veku, ale jeho patologickemu vztahu s jeho matkou.

Vykasli se na nej. Zablokuj si ho vsude a s klidnym srdcem ho prenech jeho mamince. A najdi si fajn kluka se zdravym vztahem k rodine. Tohle byl big fail ;).
A jak jsem Ti psala uz predtim - precti si odborne clanky na tema: zavislost ma matce, neprava manzelstvi apod. To Ti pomuze pochopit s kym jsi chodila a byt happy, ze ses ho zbavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
12.4.24 14:05

Teď to tak bolí jen proto, že tě předběhl. Sama by ses k rozchodu asi ještě nějaký čas odhodlávala. S odstupem budeš ráda, že jsi s ním neztratila tolik času. Maminka ho jen tak nepustí, ať bude s kýmkoli. Takhle máš prostor, najít si někoho, kdo tu mámu nemá tak za zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
12.4.24 15:58

@Erinne je to dost mozne. jen proste jsme spolu byli rok a na toho cloveka jsem si opravdu zvykla a proste ted jak jsem sama tak mi chybi ty chvilky s nim. fakt jsem se o nej jeste pak snazila ho “premluvit” aby se mnou byl chodila jsem za nim s brekem a prosila ho aby se mnou byl. jenze tim jsem se jeste vic ponizila a vim o tom a uz se proste nechci ponizovat. ale emoce nejde ovladat. kord kdyz chodime na stejnou skolu a ja ho tam vidam a proste vim ze tam nekde je tak me to za nim tahne jeste vic a mam potrebu ho videt. potrebuju aby se mi prestal libit a ja ho prestala chtit. vzpominky s nim bohuzel nevymazu a ani nechci. jen me mrzi ze si 14 dni po rozchodu pise uz s nejakou jinou - rekl mi ze mu naka pise ale ze ho to vubec nebavi. nemam paru co je na tom pravdy ale neverim mu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
12.4.24 16:28

Fugo - nic si z oho nedělej, že jsi se ho snažila přemlouvat - jsme přece jen lidi a máme emoce a Tobě je taky „jen“ 18. Ve 30 bys to řešila jinak. Vůbec si to nevyčítej a teď to chce čas aby to přebolelo. Jsi určitě bezva holka a poznáš bezvadnýho kluka a ne mamánka.
Pamatuju si, že mě taky nechal spolužák z gymplu ze třídy a bolelo mě to taky hodně. Ale čas vše zahojí. Je potřeba si tím projít. Nesnaž se to potlačovat - myslím ten smutek nad rozchodem, ale také si uvědom, proč si tady psala. Chlapec má sakra vážnou vadu a je zbytečný abys marnila čas s někým takovým. Neboj vše přejde.
Drž se a posílám objetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
13.4.24 00:21

@Costasgalicia dekuju Vam moc. strasne me potesi kdyz nekdo napise neco hezkeho misto tech nejakych lidi co tu do me jen rypali skrz pravopis. moc si toho vazim. verim ze to preboli casem. jen ted to je hodne cerstve 14 dnu je malo casu na nejake zahojeni. a je to pro me zkusenost do zivota - uz nikdy se nedoprosovat chlapa. nikdy jsem to nedelala a ted z lasky a zoufalstvi jsem se ho doprosovala aby se mnou byl. je to uplne ponizujici a nikdy znova to nechci udelat. a taky me zklamal ze si hned s nekym pise a tak i kdyz to uz je bohuzel jeho vec. je to takovy smutny. nebyl to muj prvni vztah. ale myslim ze to byl prvni kluk kteryho jsem fakt milovala i pres vsechny veci co se mezi nami dely. uz se tesim az se z toho dostanu a treba potkam nekoho komu za to budu stat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21416
13.4.24 10:15

Mne to pripada vtipne uz ted. :D
Spoluzak mel takovou matinku. Kdyz jsem mu prinesla sesity mezi dvere, pŕotoze byl nemocny, ona skocila za ty napul otevrene dvere mezi kterymi jsme si ty sesity predavali, a divala se na me kukatkem. :lol:

Pak prisel s tim, ze je gay. Mamka je spokojena. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová