Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, tak jsme aky neco malo poslali, jen doufam, ze to neni nejaka legrace ![]()
Simona
Ahoj, je dobře že se článek objevil i tady. Také jsem včera objevila diskuzi na mimibazaru a poslala nějakou korunku. Holky zdraví !!!!! je to nejdůležitější na světě!!!!! Pryč s nicotnými v uvozovkách problémy. Přeji Kubíčkovi a jeho mamce mnoho sil a moooře štěstíčka.
Richterka
ahoj holky,
to je strašný, úplně se mi derou slzy do očí. Strašně moc bych jim přála, aby se malý uzdravil. Kéž by takové nemoci vůbec neexistovaly!!!!!!!!!!
Je opravdu smutné, že jim zdravotnictví (nebo stát vůbec) nijak finančně nepomůže.
A i proto mi strašně vadí „reality show“ Big Brother a Vyvolení. Považuji je za naprosto zbytečné a stupidní pořady. Když si vezmete, kolik peněz muselo stát postavení a zařízení vily a vůbec finanční náklady na provoz a nakonec ta výhra, kterou získá ten „vyvolený“ ![]()
Myslím, že by mohlo být s těmito financemi naloženo daleko užitečněji. Je přece spousta kont, účtů a nadací, které jsou pro nemocné anebo jinak potřebné lidi. Sami většinou nemají peněz nazbyt a nemůžou si dovolit kupovat nejmodernější léky a podstupovat léčby, které by jim pomohly anebo je dokonce mohly vyléčit.
Ach jo, snad mě nebudete považovat za „ujetou“, jen mě mrzí, že se na jedné straně rozhazují peníze zbytečně a na straně druhé se jich zoufale nedostává.
Ahojky,
díky za tento odkaz, píšu komentář, aby se to zas objevilo v diskuzi. Přispěla jsem opravdu jen malou částkou, ale i málo je něco.
Peggi, naprosto tě chápu, je mi z toho občas taky hodně smutno.
Moc držím Kubíčkovi i jeho mamince palce.
Hana
Ahoj holky, taky jsme se ve firmě s kamarádkama složily a poslaly nějaké penízky. Mailovala jsem si s maminkou Katkou, je moc vděčná za jakoukoliv pomoc. Žádná hloupá legrace to není, klidně dál posílejte třeba i maličký příspěvek.
Zdraví a všem soucitným maminkám děkuje nepřihlášená NOGGIE