Mandarinkovník atd. z pecek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4275
14.3.12 08:45
Barbora13 píše:
A nevite kde se da sehnat angrest?dtrasne dlouho jsem ho nejedla a chtela bych ho dat na zahradu

angrešt jsme sháněli pět let (už naroubovanou sazenici) a nic 8o tak máme rybíz :/ v čechách možná, na moravě nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
14.3.12 12:05

budu muset nekde kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
14.3.12 12:44

Jeste se chci zeptat myslite ze kdyz koupim normalni hrach na vareni ze ho muzu dat zasafit na zahradku ze vyroste a bude plodit?Nemate zkusenost?Nechteji se mi kupovat ty predrazene pytlicky kde je asi deset hrasku.kdxz za tu cenu muzu mit plnej pytik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.12 12:48

My jsme doma seli jenom ten na vaření a byl vždycky výborný. Akorát si nepamatuju, jestli se nechával nějak naklíčit :nevim: , třeba Ti tu ale holky poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
14.3.12 13:47

Fakt tak toje super.tak na zadazeni koupim ten na vareni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
16.3.12 19:46

Nezkousel jste nekdo zasadit pecky z karamboly?a jeste se chci zeptat v utopencich byla chilli papricka rozrizla jsem ji a vydlabala seminka ted je susim.myslite ze kdyz je zasadim tak se chyti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.12 20:13
Barbora13 píše:
Nezkousel jste nekdo zasadit pecky z karamboly?a jeste se chci zeptat v utopencich byla chilli papricka rozrizla jsem ji a vydlabala seminka ted je susim.myslite ze kdyz je zasadim tak se chyti?

Podle mě bude ta paprička chycená tím nálevem, tak bych tomu asi moc nevěřila, ale když jsi takovej Mičurin ;) , tak vyzkoušej, třeba se to povede, vyhodit to můžeš vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
16.3.12 21:10

Co je mičurin? :D a s karambolou nemas zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.12 21:19
Barbora13 píše:
Co je mičurin? :D a s karambolou nemas zkusenost?

Mičurin byl slavný ruský šlechtitel a ovocnář. Obecně se tak říká amatérským zahrádkářům a pěstitelům.
S karambolou zkušenost nemám :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
17.3.12 08:54

Aha.Ted jsem koukala ze mi uz neco vyrostlo asi to bude kunqvai nebo citron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.3.12 13:57
Etcetera78 píše:
Barbora13 píše:
Uz ho mam v hline.A zkousel nekdo zasadit ty seminka z normalne kupovaneho rajcete?Ja jsem je dnes dala do hliny.
semínka rajčete jsem si normálně koupila a zasela ty, ale z kupovaného by to snad mělo jít taky :)

U rajčat a paprik a vlastně všeho je akorát riziko, že nevíte, jaká byla ta původní odrůda - pokud to byla první generace nějakého hybridu (křížence), označuje se F1, tak z takových semínek může vyrůst „odrůda“ nějaká jiná, ta původní, nebo rovnou nějaký zplanělý zmetek, co ani pořádně nezaplodí.
Ale jako kytka vyrůst ze semínka určitě vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
19.3.12 19:26

uvidime uvidime.A co ty semnka citronu?jeste nic?nemate nekdo doma nebo venku čínský strom štěstí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
22.3.12 11:18

Ahoj tak uz klici pecka z citronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.3.12 11:28
Barbora13 píše:
Ahoj tak uz klici pecka z citronu.

Mě už jedna vylezla,nevím jestli citron nebo mandarinka :think:
Měla jsem je oboje na jedné misce na vatě.A teď nevím, jestli ji už zasadit do hlíny.

• Citovat
  • Upravit
962
22.3.12 12:59

Me uz vylezla z hliny dala jsem ji hned do hliny.Ale zatim zadny jiny neklici.ani mango.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí