Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Barbora13 píše:
A nevite kde se da sehnat angrest?dtrasne dlouho jsem ho nejedla a chtela bych ho dat na zahradu
angrešt jsme sháněli pět let (už naroubovanou sazenici) a nic
tak máme rybíz :/ v čechách možná, na moravě nebyl
Jeste se chci zeptat myslite ze kdyz koupim normalni hrach na vareni ze ho muzu dat zasafit na zahradku ze vyroste a bude plodit?Nemate zkusenost?Nechteji se mi kupovat ty predrazene pytlicky kde je asi deset hrasku.kdxz za tu cenu muzu mit plnej pytik.
My jsme doma seli jenom ten na vaření a byl vždycky výborný. Akorát si nepamatuju, jestli se nechával nějak naklíčit
, třeba Ti tu ale holky poradí.
Nezkousel jste nekdo zasadit pecky z karamboly?a jeste se chci zeptat v utopencich byla chilli papricka rozrizla jsem ji a vydlabala seminka ted je susim.myslite ze kdyz je zasadim tak se chyti?
Barbora13 píše:
Nezkousel jste nekdo zasadit pecky z karamboly?a jeste se chci zeptat v utopencich byla chilli papricka rozrizla jsem ji a vydlabala seminka ted je susim.myslite ze kdyz je zasadim tak se chyti?
Podle mě bude ta paprička chycená tím nálevem, tak bych tomu asi moc nevěřila, ale když jsi takovej Mičurin
, tak vyzkoušej, třeba se to povede, vyhodit to můžeš vždycky.
Barbora13 píše:
Co je mičurin?a s karambolou nemas zkusenost?
Mičurin byl slavný ruský šlechtitel a ovocnář. Obecně se tak říká amatérským zahrádkářům a pěstitelům.
S karambolou zkušenost nemám
.
Aha.Ted jsem koukala ze mi uz neco vyrostlo asi to bude kunqvai nebo citron
Etcetera78 píše:Barbora13 píše:semínka rajčete jsem si normálně koupila a zasela ty, ale z kupovaného by to snad mělo jít taky
Uz ho mam v hline.A zkousel nekdo zasadit ty seminka z normalne kupovaneho rajcete?Ja jsem je dnes dala do hliny.
U rajčat a paprik a vlastně všeho je akorát riziko, že nevíte, jaká byla ta původní odrůda - pokud to byla první generace nějakého hybridu (křížence), označuje se F1, tak z takových semínek může vyrůst „odrůda“ nějaká jiná, ta původní, nebo rovnou nějaký zplanělý zmetek, co ani pořádně nezaplodí.
Ale jako kytka vyrůst ze semínka určitě vyroste.
uvidime uvidime.A co ty semnka citronu?jeste nic?nemate nekdo doma nebo venku čínský strom štěstí?
Barbora13 píše:
Ahoj tak uz klici pecka z citronu.
Mě už jedna vylezla,nevím jestli citron nebo mandarinka ![]()
Měla jsem je oboje na jedné misce na vatě.A teď nevím, jestli ji už zasadit do hlíny.
Me uz vylezla z hliny dala jsem ji hned do hliny.Ale zatim zadny jiny neklici.ani mango.