Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj chtela bych se zeptat jestli nekdo zkousel zasadit pecky z mandarinek pomerancu nebo citronu a jestli z toho neco vyrostlo?
Barbora13 píše:
Ahoj chtela bych se zeptat jestli nekdo zkousel zasadit pecky z mandarinek pomerancu nebo citronu a jestli z toho neco vyrostlo?
Me by to prave zajimalo jestli by nejaka rostlinka vykoukla.Myslim ze treba i jo ale nemelo by to plody.Nevim jestli to mam zkusit zasadit.
Koukla jsem na to.moc moc dekuji moc mi to pomohlo.hned so dam nejake pecicky stranou a zkusim zasadit.
Barbora13 píše:
Koukla jsem na to.moc moc dekuji moc mi to pomohlo.hned so dam nejake pecicky stranou a zkusim zasadit.
nemas za co ![]()
Zkusim to kdyztak vyhodim s vyloupu nove pecky.jeste musim zjistit za jak dlouho z toho neco je jako za jak dlouho to vyklici.
a vim ze prodavaji „stromecky“ mandarinek a citronu ![]()
tak jestli by to nebylo lepsi
Asi ne jednodussi urcite jo ale lepsi ne.rada takhle zkousim neco vypestovat a pak mam radost kdyz neco vyroste.ted mam doma vyrostle litchi uz prez rok
faaakt
a taky si zasadila jen pecku normalne do zeminy? a uz vam plodi?
Jo normalka koupila jsem si plastove kalisky tam jsem dala hlinu a pecku.Neplodi mam jich hodne v kvetinaci a ono pry trva nez vyrostou ale mari tak 30 cm zatim.
Ahojky, zasadila jsem si pecku z mandarinky před dvěma lety a krásně mi roste
![]()
Holky, ségra má myslím pomeranč a jen tak nasadila pecku. Je pěkný ale pomeranče nemá. Chtěla jsem poprosit, jak to vypadá to litchi, ta rostlinka. Nemůžeš dát fotku?