Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
minulý rok jsem vydlabala seminka ze zluzeho kupovaneho melounu ususila a ted zasadila a to klici a mam tam i nejake kupovane z vodniho a ty taky klici a zenou nahoru.
Tak to letos ten meloun taky zkusím usušit a pak zasít, hlavně pak napiš, jestli třeba i rodí, jsem na to strašně zvědavá. A jinak papáju jsem ještě nesadila.
Ten melou nechce moc klicit vyklicily mi asi tri nebo 4 ale zkusim to jeste jednou.dama sem taky zvedava zda z toho taky neco bude.
Do melounu bych se nepouštěla, on asi vyroste, ale je to úplně megaobří kytka (dlouhé plazivé stonky), v našich podmínkách moc nemá šanci nějaký plod dozrát.
No známá mívá meloun ve skleníku a dozrává, ale je pravda, že až koncem prázdnin a ne všechny plody, co to vyžene, ale něco málo jo ![]()
Ahoj, tak mě na vatě vyklíčila mansarinka,citron a hruška a z hlíny už mi taky leze mandarinka, citron a pomeranč ![]()
A ze semínek mám sazeničky rajčat a jahod
Tak to je super ja.bohuzel uz nevim co je citron a co mandarinka pomeranc nebo qunqvai ale asi to nude vypadat uplne,stejne.mam z toho obrovskou radost.
tak to vám holky blahopřeju, já se chystám teď v týdnu zasadit 3 manga
![]()
Tak jsem zasadila ty manga celkem 5
Tak čekám na bohatou úrodu
Mě z hlíny ještě nelezou a to jsem je dávala stejně jak ty na vatu