Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Klerika píše:
Tadyyy
ten je
mám skoro ten sam, jen ty spodní listy jsou obrovské.. pořád tápu, jestli ho vystavit na balkon - mango jsem vyšupla, protože prý miluje přímé slunko, ale u toho avokáda tápu, protože mladé rostliny prý ne.. a je mu cca rok, tak ho nechci zabít ![]()
@Kachnicka25. No ona to byla docela nahoda to jsme jeste nebydleli s pritelem spolu a zkusili sme ten vrsek do sklenicky a vzdy kdyz sem prisla tak sem ho omyla a utrhala ty skoro schnity listy dole a jednou pod tema listama byli korinky
![]()
@martina.se. Ja sem ho tam dala ale nesmi bejt ty desny hice ted je to v poho tak to klido zkus jen nekam do rohu kam nefouka a kde je krytej
a dekuji ![]()
@Kachnicka25 píše:
@martina.se Tak snad se mi taky rozvětvi. A jak mas to pomelo už velký? Bude s toho strom?
Toto je mé pomelo
pekny to nemam zase ja
![]()
@Klerika píše:
@martina.se. Ja sem ho tam dala ale nesmi bejt ty desny hice ted je to v poho tak to klido zkus jen nekam do rohu kam nefouka a kde je kryteja dekuji
já mám odkrytý balkon, takže to radši asi ne ![]()
Jo a jeste pawpaw mame
indianskej banan. Ja bych se toho tak nebala zkus ho tam dat 1 den a pak kdyz bude beze zmen tak zkus 2 dny a dal ![]()
Ahoj obnovuji
právě mě taky uchvátilo si vypěstovat nějaký takovýhle exotický stromek z pecek až mám zaseté citrony, ale nějak si nevím rady s mangem. Podle internetu jsem z pecky vyloupla semeno, ale teď nějak nevím jak ho do té hlíny dát
je mi jasné, že teoreticky vyleze ať tam bude jakkoli, ale když bude obráceně, tyk bude vylézat delší dobu
tak co myslíte, jak ho tam dát?
mamka navrhuje ať ho tam šoupnu naplocho ![]()
Jo. Dej ho tam naplacato. Taky mam takhle mangovnik. Plod jsem si dovezla z Indie. Po roce vypada takhle…
@Elephantka dobre diky
mamca mela pravdu
tvoje je krasne a ja se ted tesim jeste vic ![]()
Zdravím
já si už také pěstuju spoustu „exotů“
Ale vždycky se mi to stane tak náhodou. Když něco sním s peckou, nevyhazuju ji, ale šoupnu k jiné kytičce do květináče a zapomenu na to. No a za pár měsíců mi tam vykoukne nějaká nová rostlinka
Díky tomuto už mám pomerančovním, mandarinkovník, datlovník a teď čekám, jestli vykoukne pomelo ![]()
Dobrý den.
Vyrostli mi 3 sazenice pomerancu.
Od jejich vyklíčení uběhly 3 týdny a nevím kdy a do jaké zeminy je presadit ![]()
Já si takhle pěstuju datle. Ještě 30 let a začnou plodit
(pokud budu mít holky i kluky, jsou dvoudomé)