Mandarinkovník atd. z pecek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
12.8.14 14:13
@Klerika píše:
Tadyyy :)

ten je :palec: mám skoro ten sam, jen ty spodní listy jsou obrovské.. pořád tápu, jestli ho vystavit na balkon - mango jsem vyšupla, protože prý miluje přímé slunko, ale u toho avokáda tápu, protože mladé rostliny prý ne.. a je mu cca rok, tak ho nechci zabít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
12.8.14 17:19

@Kachnicka25. No ona to byla docela nahoda to jsme jeste nebydleli s pritelem spolu a zkusili sme ten vrsek do sklenicky a vzdy kdyz sem prisla tak sem ho omyla a utrhala ty skoro schnity listy dole a jednou pod tema listama byli korinky :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
12.8.14 17:22

@martina.se. Ja sem ho tam dala ale nesmi bejt ty desny hice ted je to v poho tak to klido zkus jen nekam do rohu kam nefouka a kde je krytej :?: a dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
12.8.14 17:24
@Kachnicka25 píše:
@martina.se Tak snad se mi taky rozvětvi. A jak mas to pomelo už velký? Bude s toho strom? :think:
Toto je mé pomelo :-)

pekny to nemam zase ja :think: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.8.14 17:56
@Klerika píše:
@martina.se. Ja sem ho tam dala ale nesmi bejt ty desny hice ted je to v poho tak to klido zkus jen nekam do rohu kam nefouka a kde je krytej :?: a dekuji :kytka:

já mám odkrytý balkon, takže to radši asi ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
12.8.14 19:41

Jo a jeste pawpaw mame ;-) indianskej banan. Ja bych se toho tak nebala zkus ho tam dat 1 den a pak kdyz bude beze zmen tak zkus 2 dny a dal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
12.6.16 10:42

Ahoj obnovuji :) právě mě taky uchvátilo si vypěstovat nějaký takovýhle exotický stromek z pecek až mám zaseté citrony, ale nějak si nevím rady s mangem. Podle internetu jsem z pecky vyloupla semeno, ale teď nějak nevím jak ho do té hlíny dát :D je mi jasné, že teoreticky vyleze ať tam bude jakkoli, ale když bude obráceně, tyk bude vylézat delší dobu :D tak co myslíte, jak ho tam dát? :D mamka navrhuje ať ho tam šoupnu naplocho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
12.6.16 10:49

Jo. Dej ho tam naplacato. Taky mam takhle mangovnik. Plod jsem si dovezla z Indie. Po roce vypada takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
12.6.16 11:07

@Elephantka dobre diky :) mamca mela pravdu :D tvoje je krasne a ja se ted tesim jeste vic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
27.2.17 10:14

Zdravím :) já si už také pěstuju spoustu „exotů“ :D Ale vždycky se mi to stane tak náhodou. Když něco sním s peckou, nevyhazuju ji, ale šoupnu k jiné kytičce do květináče a zapomenu na to. No a za pár měsíců mi tam vykoukne nějaká nová rostlinka :D Díky tomuto už mám pomerančovním, mandarinkovník, datlovník a teď čekám, jestli vykoukne pomelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.17 16:15

Dobrý den.
Vyrostli mi 3 sazenice pomerancu.
Od jejich vyklíčení uběhly 3 týdny a nevím kdy a do jaké zeminy je presadit :?

• Citovat
  • Upravit
6667
26.4.17 22:42

Já si takhle pěstuju datle. Ještě 30 let a začnou plodit :D (pokud budu mít holky i kluky, jsou dvoudomé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí