Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kachnicka25 mám, nikdy jsem nestříhala.. navětvilo se to tak nějak samo ![]()
@DeTer píše:
@martina.se a plodí ti? Jak ho máš starý?
neplodí. Jinak stromek je cca 5 let? úplně přesně Ti neřeknu.. ale mám ho jen tak na okrasu, nikde jsem nevyčetla, kdy to má plodit, ale četla jsem, že ideální je to roubovat, do toho se nepouštím ![]()
@martina.se JAsný díky. Já budu na jaře dělat skleník a chci si tam dát jako něco cizího a když už ta at to plodí, že
Ono ale roubování není nic složitého jako u ovocných stromů. Ale rozhodně tam bude rozdíl v provedení, protože ted ho nebudu chtít množit ale podpořit plození… No tak holt budu ještě sbírat info. Díky ![]()
@DeTer já mám takhle ze semínka vypěstované mango, avokádo, fíkovou palmu, citronovník - ten plodí takové blešky
a pomelo.. mi se hrozně líbí ty rostliny, ale většina plodí až po více jak 6ti letech, takže zatím nic, no
navíc je mám doma za oknem v paneláku, tudíž asi nemají zrovna nej podmínky ![]()
@martina.se No ty citrusy chtějí rozhodně skleník nebo vysokou vlhkost. Známej má kiwi a tomu plodí takový prdy
ale slakdý jako med..
Já jsem chtěla citron a manžel liči.. Jsem zvědaví kdo zvítězí
![]()
@DeTer
liči mi nevyrostlo.. ale kámoš má nádhernou velkou rostlinu a i mu to plodí.. a má ji doma za oknem.. takže ono to asi aji jde
tak hodně pěstitelských úspěchů ![]()
@vykladzkaret ráda poradím, není v tom věda
avokádo je asi půl roku staré a je to krása dám foto z telefonu akorád teď je o cca 10 cm vyšší, strašně rychle teď roste ![]()
@Klerika Já zkoušela ananas asi 3× a pokazdy mi začal plesnivet a nezakorenil
Jak to děláš?
Avokádo ma moje mamka a kdyby ho každé jaro neostrihala tak už ma tak 3metry
Vždy ho da na léto ven a na zimu zase dovnitř a je krásný ![]()
@martina.se Tak snad se mi taky rozvětvi. A jak mas to pomelo už velký? Bude s toho strom? ![]()
Toto je mé pomelo ![]()
@Kachnicka25 jéé, ten je super.. já mám cca 80 cm, má pár větviček.
@Klerika tak bys nam tu mela napsat navod!