Manduca x Kibi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7009
13.5.14 23:08

Brala bych Kibi, do novorozenecké vložky manduky se ti ten drobeček už stejně nevejde :mrgreen: A v manduce jsem nesla dvouleté dítě a bylo to za trest, dvouleťáka v Kibi pohodlně poponesu, když je potřeba, takžemnohem delší životnost. A česká výroba, toje pro mě taky bod k dobru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
13.5.14 23:11

@Bibi239 Mám stejnou zkušenost, u malého dítka mi příjde že jde kibi lépe dotáhnout a poskytuje lepší oporu a u většího zase líp rozloží váhu, já našeho rok a půl letého skoro 12ti kilového broučka v kibi nosím i ted v devátém měsíci těhotenství když je to potřeba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
13.5.14 23:16

@Mar ket mám Kibi a naprosto vyhovuje. Dá se nastavovat na různé velikosti dítěte. Určitě super na nákupy, do přírody, prostě když člověk potřebuje mít volné ruce. Za mě bych koupila Kibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
13.5.14 23:19

Díky za tipy, děvčata :) Mě se Kibi hrozně líbí, krásné barvičky. A ten náš mega brouček asi bude pořád trochu větší :D Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
14.5.14 01:46

Ahoj holky, chci teď objednat KiBi a pročítám různé diskuze a na jedné starší jsem našla jeden příspěvek, kde paní psala, že popruhy jsou pro jejího manžela malé, že jsou jen tak tak a je to prý docela hubeňour. Já mám chlapa přes 100 kg a asi 185 cm, žádný střízlík. Prosím nemáte někdo zkušenost, zda to pohodlně zapne? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
14.5.14 07:25

Já jako zakladatelka diskuze jsem nakonec Kibi, ač se mi velmi zamlouvá, ale cena nakonec rozhodovala, nepořídila. Dlouho jsem nosila v Manduce a teď na dvouleťačku pořizuju z fleru od Tiki ergonom. nosítko Mechulka, tak jsem moc zvědavá. Čekám ho každým dnem.

Nicméně asi platí…vyzkoušet, vyzkoušet… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.5.14 07:46

@marg Ahoj, máme Kibi, můj chlap má 186 cm a 107 kg a není problém, zrovna před pár dny prcka nesl. My v obchodě zkoušeli manducu, ergo, kibi i beko a rozhodlo to, že Kibi je rostoucí, což u jiného nosítka není. A v neposlední řade má taky Kibi nejhezčí designy ;) Za mě spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
14.5.14 14:58

@zerezmijka děkuji moc, tak to máme úplně stejné rozměry chlapů :) už jsem ho včera objednala, tak jsem ráda.

EDIT: pardon, to mělo být pro Mandarinku :kytka:

Příspěvek upraven 14.05.14 v 22:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
14.5.14 19:52

@marg Můj muž je teda spíš drobnej, ale popruhy mi příjdou naopak hodně dlouhý, furt mi někde visí a zakládám si je aby nebimbali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.5.14 14:27

@marg :lol: Určitě budeš spokojená, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.14 16:08

koupím kibi, manducu

Ahoj, ráda bych koupila použité nosítko kibi nebo manducu, v dobrém stavu, prosím, nabídněte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
2.7.14 12:15

@VeruskaK zdravím výrobce, ale dotaz je i na ostatní majitele KiBi.. jak jsou na nosítku ty zvětšovací a zmenšovací patentky ve spodní části na bederním popruhu, ohrnují se někam? Nebo dělám při nošení něco špatně? Moje holčička má totiž vždycky po nošení otlačené nožičky od patentků, někdy bohužel až do hodně ruda, bojím se, co to udělá až ji poponesu někam dál. Malá se mi do nosítka nezdá, má sice 4 měsíce, ale měří 68cm a váží přes šest kilo. Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
2.7.14 23:13

@gabousek Něco děláš špatně, malá nikdy patenty otlačené neměla. Nic se neohrnuje, ty patenty jsou zvenku. Nemáš ji tam teda nějak špatně usazenou? Zkus si někde najít návod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
18.7.14 08:43

@gabousek To je divné a máš to správně zapnuté, koukni do návodu. Pětiměsíční syn má osm kilo a patentky nikde otlačené nemá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
18.7.14 10:31

@Mar ket už jsem na to přišla.. ono se to musí správně poutahovat a navíc ohrnout jakoby ven. Jinak je na něj stejně ještě moc malá, zdá se mi, za dva měsíce bude líp.. ale i tak díky za odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí