Manduca x Kibi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
167
18.7.14 11:26

@gabousek Dočkej času, malá nebude pořád :) Příjemné nosení pro obě! Dominika to docela ba, je to něco jiného než ležet v kočáru a koukat do stříšky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.7.14 18:42

Holky a co potom děti říkají na kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
31.7.14 18:49

@orminka Já obě děti nosím v šátku i kibi a zároven vozím v kočárku a není problém, oboje se jim líbí nosítko jsem vozila pod kočárem, když bylo nějaký blbý období, třeba zoubky a měl i kolem půl roku takový nekočárkovací období asi dva měsíce, tak to jsem víc nosila, ale jinak kočár využíváme pořád nejvíc, nosítko je spíš taková záchrana když malej má nějaký trable a víc potřebuje nosit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
31.7.14 19:56

@Kaculela Tak super, to jsem potřebovala číst :) ráda bych pořídila kibi, ale jen jako doplněk ke kočáku právě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
25.6.15 22:24

Holky neleží někomu doma Kibi? Rada koupím, nejlíp starorůžové, fialové nebo modré květy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 11:13

Ahoj holky, sháním KIBI. Pokud ji někdo máte doma a nevyužíváte, ráda koupím :). Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20131
1.8.15 15:17

Ahojky, také se rozhodujem, co pořídit, máme miminko narozené 15.6., nosítko budu hlavně využívat od září při cestách s prvním synem do první třídy a Kibi je snad od cca 4 měsíců, tak nevím, možná Manduca bude lepší, teprve si půjdem nosítka do obchůdku vyzkoušet, až jim přijde to Kibi, v kočárku se také rádi vozíme, to ale na delší trasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
3.8.15 21:41

@lucypaja Ahoj, doporučuji zkusit si nosítko naživo. Nebo zkusit nejen nosítko, ale třeba i šátek. Kdyžtak mi napiš zprávu. Třeba budu schopna poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
3.8.15 22:14

Taky jsem se rozhodovala mezi mandukou, ergo a kibi.Kibi vyhrálo, neměla jsem možnost ozkouseni a trefila jsem se. Čekala jsem asi tři týdny protože nestíhají šít, mám zimní mimco takže jsem začala nosit až v půl roku a na nejmenší velikost a to i teď v 9měsících má 70cm. Jediné co je nevýhoda tak posuvná látka u nožek je na truky tak ty zbylé tlačí do stehýnek a má je otlacene dala jsem si tam plenku. Jinak jsem velice spokojená a nelituji peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20131
3.8.15 23:57

Mar ket-děkuju, jo půjdu do obchůdku, kde to paní prodává, jen čekám až jí Kibi dorazí a pak se rozhodnem, no šátek se mi moc nelíbí, tak bych spíš to nosítko
Misaly-super, tak uvidíme co bude vyhovovat nám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20131
20.8.15 09:11

Ahojky, tak sme vybrali nosítko Kibi, malý v něm sice kňourá, ale já doufám, že si časem zvykne, tak pak dám postupně vědět, jak nám to jde, teď už jen vymyslet co na deštivé dny a zimu, líbí se mi vcelku ta nosící bunda, že se dá používat i bez nosítka jen je to teda hroozně drahé, nebo pořídit kapsu popř ten tunel či zkusit zda se nevejdem oba do něčeho co mám doma, s čím máte zkušennosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.8.15 13:25

@lucypaja Nosící hadry jsou hrozně drahý, já bych si asi vybrala takovou tu kapsu, co se dává přes nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20131
21.8.15 10:26

Mar ket-jojo je to ta levnější varianta, no uvidíme..děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20131
25.8.15 08:12

Ahojky, chtěla sem se ještě optat, zda máte, kde jste kupovali pláštěnky na nosítko? Jsou šíleně drahé, tak zda nemá někdo nějaký typ na levnější variantu? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20131
5.9.15 09:07

Ahojky, tak tatínek měl nějaké přesčasy v práci a tak měl o něco více peněz, rozhodli sme se malému pořídit tu kapsu na nosítko, nechtěla sem pro mě, tak jen na nosítko byli dvě možnosti z sofčelu což bylo dost složité, alespoň mi to v tu chvíli přišlo, na zavazování, ale byla zas levnějšínebo z Merino vlny, no na konec sme vybrali z té vlny a může se v ní i zmoknout a nevadí to je krásně teploučká, malý byl v obchodě strašně ubrečený, takže sme byli rádi, že už máme vybráno, tak doufám, že nám za ty peníze bude vyhovovat a malému bude teploučko, tak už nebudu pláštěnku řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí