Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@gabousek Dočkej času, malá nebude pořád
Příjemné nosení pro obě! Dominika to docela ba, je to něco jiného než ležet v kočáru a koukat do stříšky ![]()
@orminka Já obě děti nosím v šátku i kibi a zároven vozím v kočárku a není problém, oboje se jim líbí nosítko jsem vozila pod kočárem, když bylo nějaký blbý období, třeba zoubky a měl i kolem půl roku takový nekočárkovací období asi dva měsíce, tak to jsem víc nosila, ale jinak kočár využíváme pořád nejvíc, nosítko je spíš taková záchrana když malej má nějaký trable a víc potřebuje nosit…
@Kaculela Tak super, to jsem potřebovala číst
ráda bych pořídila kibi, ale jen jako doplněk ke kočáku právě ![]()
Holky neleží někomu doma Kibi? Rada koupím, nejlíp starorůžové, fialové nebo modré květy ![]()
Ahoj holky, sháním KIBI. Pokud ji někdo máte doma a nevyužíváte, ráda koupím
. Díky ![]()
Ahojky, také se rozhodujem, co pořídit, máme miminko narozené 15.6., nosítko budu hlavně využívat od září při cestách s prvním synem do první třídy a Kibi je snad od cca 4 měsíců, tak nevím, možná Manduca bude lepší, teprve si půjdem nosítka do obchůdku vyzkoušet, až jim přijde to Kibi, v kočárku se také rádi vozíme, to ale na delší trasy…
@lucypaja Ahoj, doporučuji zkusit si nosítko naživo. Nebo zkusit nejen nosítko, ale třeba i šátek. Kdyžtak mi napiš zprávu. Třeba budu schopna poradit.
Taky jsem se rozhodovala mezi mandukou, ergo a kibi.Kibi vyhrálo, neměla jsem možnost ozkouseni a trefila jsem se. Čekala jsem asi tři týdny protože nestíhají šít, mám zimní mimco takže jsem začala nosit až v půl roku a na nejmenší velikost a to i teď v 9měsících má 70cm. Jediné co je nevýhoda tak posuvná látka u nožek je na truky tak ty zbylé tlačí do stehýnek a má je otlacene dala jsem si tam plenku. Jinak jsem velice spokojená a nelituji peněz.
Mar ket-děkuju, jo půjdu do obchůdku, kde to paní prodává, jen čekám až jí Kibi dorazí a pak se rozhodnem, no šátek se mi moc nelíbí, tak bych spíš to nosítko
Misaly-super, tak uvidíme co bude vyhovovat nám..
Ahojky, tak sme vybrali nosítko Kibi, malý v něm sice kňourá, ale já doufám, že si časem zvykne, tak pak dám postupně vědět, jak nám to jde, teď už jen vymyslet co na deštivé dny a zimu, líbí se mi vcelku ta nosící bunda, že se dá používat i bez nosítka jen je to teda hroozně drahé, nebo pořídit kapsu popř ten tunel či zkusit zda se nevejdem oba do něčeho co mám doma, s čím máte zkušennosti?
@lucypaja Nosící hadry jsou hrozně drahý, já bych si asi vybrala takovou tu kapsu, co se dává přes nosítko.
Ahojky, chtěla sem se ještě optat, zda máte, kde jste kupovali pláštěnky na nosítko? Jsou šíleně drahé, tak zda nemá někdo nějaký typ na levnější variantu? díky
Ahojky, tak tatínek měl nějaké přesčasy v práci a tak měl o něco více peněz, rozhodli sme se malému pořídit tu kapsu na nosítko, nechtěla sem pro mě, tak jen na nosítko byli dvě možnosti z sofčelu což bylo dost složité, alespoň mi to v tu chvíli přišlo, na zavazování, ale byla zas levnějšínebo z Merino vlny, no na konec sme vybrali z té vlny a může se v ní i zmoknout a nevadí to je krásně teploučká, malý byl v obchodě strašně ubrečený, takže sme byli rádi, že už máme vybráno, tak doufám, že nám za ty peníze bude vyhovovat a malému bude teploučko, tak už nebudu pláštěnku řešit..