Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, ráda bych si ušila mantinel do postýlky. Asi budu vyplňovat molitanem. Rozměr si udělám podle postýlky cca 170×30 ale nevím jak široký má být ten molitan. Teď mám v koupeném mantinelu asi vatelíná a je ro naprosto k ničemu. Prcek se i přes něj bouchá do hlavy a budí se. Uvažuji tak alespoň o 4 cm. Ale nevím jestli to bude stačit a kde ho koupit. Nebo jste si ho třeba také udelali sami z něčeho jiného?
4cm mi přijde hrozně moc…já nakoupila molitan 2cm, nakonec jsem mantinel nedělala, stačil mi ten vatelín, ale použila jsem ho na psí pelechy a je to silné až až… A koupí se v bauahasu a podobných, nebo se dá objednat přes internet ![]()
Etcetera78 píše:
4cm mi přijde hrozně moc…já nakoupila molitan 2cm, nakonec jsem mantinel nedělala, stačil mi ten vatelín, ale použila jsem ho na psí pelechy a je to silné až až… A koupí se v bauahasu a podobných, nebo se dá objednat přes internet
tak nás co hodinu budí velká rána do hlavy a to i přes ten vatelín…proto jsem se rozhodla pto molitan:-)
Koupila jsem vatelín a dala na 2×. Stačilo to. Jinak u nás se pordává v obchodu s látkama, sedačkama, záclonama. Ustřihnou ti jej na míru.
zdenik1988 píše:Etcetera78 píše:tak nás co hodinu budí velká rána do hlavy a to i přes ten vatelín…proto jsem se rozhodla pto molitan:-)
4cm mi přijde hrozně moc…já nakoupila molitan 2cm, nakonec jsem mantinel nedělala, stačil mi ten vatelín, ale použila jsem ho na psí pelechy a je to silné až až… A koupí se v bauahasu a podobných, nebo se dá objednat přes internet
Co cestovní postýlka? 4cm mi taky přijde moc, nehledě na to, že mu tím o dost zmenšíš tu postýlku, takže se bude mlátit ještě víc ![]()
Můžete někdo porovnat tyto typy mantinelů prosím? Díky