Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne, trvat asi ne, ale sakra ti rozumím, taky bych to těžko nesla, ale je to svobodný člověk, není vězeň, nechala bych to tak, jak to je.Jak se bude dospělý chlap tvářit na zákaz jednou za rok pokecat s bývalou partnerkou, nakonec ty budeš ta špatná.
I já jsem v kontaktu s bývalým přítelem,byli jsme spolu 5 a půl roku,zůstali jsme kamarádi,píšem si k narozeninám,ke svátkům,vánocům,někdy jak jde život a nic špatného to není..mému manželovi to ale vždy řeknu že mi psal,tajnosti s tím nedělám,být tebou nechám to být pokud v tom nic víc není.. ![]()
Tak chápu, jak ti to asi vadí. Tomu rozumím, ale zakazovat mu to…
Podle mě to jenom zhoršíš. Pokud spolu nic nemají, nevidím na tom nic špatného.
Ne. Nevidím na jedné kávě za rok nic špatného
Ty nejsi v kontaktu s žádným předchozím přítelem ![]()
Mě na tom nepřijde nic zvláštního, asi proto, že to dělám i já a ani u partnera mi to nevadilo. Samozřejmě kdyby s ní chodil na kávu jednou týdně, tak by to bylo o nečem jiném. Nebuď stíhačka ![]()
Já osobně kontakt jendou za rok na kávě a sms o hovínku nepovažuju za něco, co je nepříjemné..Neříkám ,že se bez toho nedá žít, ale je to celkem pochopitelné..
Skoro každý z nás by rád věděl jak se má bejvalý, co ted dělá, jestli se má beze mě hůř, nebo líp, co jeho žena atd..
Oni tu šanci mají a prostě pokecají..
můj přítel je se svou bejvalkou v kontaktu taky..dokonce se za mnou byla podívat i v porodnici a od té doby se spolu bavíme i my dvě ale na rovinu dobrý pocit z toho nemám, ale věřím mu takže pokud manželovi věříš tak bych mu být tebou nic nezakazovala..ono se přeci říká to o zakázaným ovoci ![]()
Já na tom nevidím nic až tak špatného. Jestli se rozešli v klidu a zůstali přáteli o co jde.
U nás je to lepší, že se scházíme jako rodiny jak s manželovo bývalkou tak s mým bývalým. Občas si i napíšeme a nevidím v tom problém. Bereme je jako každé jiné kamarády.
Nezakazovala bych,jen to zhorsi situaci a je pravděpodobný,že by to dál pokračovalo tajně
Zkusila manželovi říct,že z toho nemáš dobrý pocit..?
Já si také píšu s bývalým manželem a přítelem. Od bývalého manžela se vídám i s tchýní, švagrem a vlastně celou rodinou. Přejeme si k svátkům apod. a nikdy by mě ani ve snu nenapadlo, že by to mělo znamenat něco víc.
Taky jsem v kontaktu s bývalým přítelem,napíšem si k svátku,narozkám,nebo jak se máme, co děti.Manžel taky v kontaktu byl s bývalou,ale tam se to pak zvrtlo,a chtěl se konat návrat.Ale pokud ti to nějak vadí a nemáš moc jistotu,tak si o tom promluvte.
S ex 5 let se současným přítelem 7 let a znají se už tak 5-6 let osobně, takže za mě to není problém, pokud se to nedotýká intimností a je to jen „jak jde život“ nevidím v tom problém ![]()
Já se přidávám k ostatním a myslím, že jsi šťastná žena, že to před Tebou netají. Taky jsem se 1× ročně stýkala s bývalým, na kafe, jak se má, jestli líp nebo hůř…jak psala Lizbeth
. Tolerance asi musí být, zakazováním by ses v jeho očích ponížila a možná by ho mohlo i mrzet, že mu neveříš, pokud Ti nikdy nedal jiný důvod k nedůvěře ![]()
Anonymní píše:
Můj manžel, se kterým máme jinak velmi pěkný vztah, je stále v kontaktu se ženou, se kterou chodil přede mnou. Nejde o nic dramatického, asi tak jednou do roka „kávička“ (ona bydlí v jiném městě) a sem tam SMS, žádná erotika, spíš takové to jak jde život…Vím že není vězeň, na druhou stranu mám z toho takový nepříjemný pocit…Co mi radíte, mám trvat aby s ní přerušil kontakt?
přijde mě, že zrovna dnes jsem si o tom s jednou osůbkov povídala…
Třeba je to náhoda…
S bývalým přítelem si píšu a volám denně, jsme kamarádi, dokonce i s jeho současnou slečnou. Je můj nejlepší kamarád a kdyby mi manžel přikázal, ať s ním ukončím kontakt, tak ho pošlu tam, kde se tělo setkává se židlí. Jsme dospělí a musíme si věřit ne?
Můj manžel, se kterým máme jinak velmi pěkný vztah, je stále v kontaktu se ženou, se kterou chodil přede mnou. Nejde o nic dramatického, asi tak jednou do roka „kávička“ (ona bydlí v jiném městě) a sem tam SMS, žádná erotika, spíš takové to jak jde život…Vím že není vězeň, na druhou stranu mám z toho takový nepříjemný pocit…Co mi radíte, mám trvat aby s ní přerušil kontakt?