Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super! A nejaky pekny duvod rekl? Vis, ze mu nikdo neplati zdravotko? A ze je to docela problem?
@Anonymní píše:
Na ÚP nebyl a ani prý nepůjde.
OK, tak sorry.
@Anonymní píše:
O prsou a Neměcku nevím, já mám problém tenhle![]()
9200-6000=3200
Ty mu budeš muset platit ještě zdravotní pojištění. Takže 3200-1697= 1503
Zbyde vám na měsíc 1503 korun. Tak to tě chci teda vidět
Můžeš mi říct jak si to jako s takovým příjmem představuješ? Protože takhle vám to dítě sociálka vážně vezme.
Já vím i o zdravotním i o sociálním, prý si to zaplatí sám. Je akorát protivnej a dneska mi řekl, že mu nic platit nemusím, ať si nakoupím pak z rodičáku jídlo pro sebe a malou.Ten chlap z práce mu furt volá, on to nebere.
Řekni mi prosím proč s ním jsi. Já tohle fakt nechápu. Jako říct že z rodičáku si budeš kupovat věci pro sebe a malou a on co jako? Dá ti půlku na nájem? Půlku na toaleťák? A bude žít jako z čeho? Já bych ho nakopala!
A z ceho to zaplati? Jak to bylo s tou praci, ze odesel ze dne na den?
Odešel v pátek, skončil, řekl, že už nepřijde. To bylo celé. Měl málo peněz tak se rozhodl skončit, dement fakt když neměl nic jiného v záloze ![]()
Nevím prostě… jsem úplně zoufalá z toho
Nedává mi na malou nic, já platím nájem a on jídlo, vejlety, oblečení atd.
Tak bud zvedni pr.del a bez makat ty, nebo ho chytni za tu jeho a vykopni ho z baraku.Co je na tom tak sloziteho? Prestam brecet a vzchop se.
No, na to se neda noc rict. Jako stane se, partneri by meli drzet spolu, ale tohle je chovani maleho fracka, to je na kopnuti do prdele.. Pardon.
@Anonymní píše:
Odešel v pátek, skončil, řekl, že už nepřijde. To bylo celé. Měl málo peněz tak se rozhodl skončit, dement fakt když neměl nic jiného v záloze
Nevím prostě… jsem úplně zoufalá z tohoNedává mi na malou nic, já platím nájem a on jídlo, vejlety, oblečení atd.
No já nevím co chceš. Politovat? Poradit evidentně nechceš. Všechny ti tu radí totéž - vyhodit ho a najít si chlapa který bude fungovat co se finančního zabezpečení týče. Tahle rada ti není dobrá a jiná rada není. Tak když odmítáš svou situaci řešit, tak tady nefňukej. To je jak u blbejch!
nevím, tohle udělat můj chlap tak má v ten moment kufry s věcma za dveřma a neotevřela bych mu dřív, dokud bych neviděla novou pracovní smlouvu
Fakt jednání některých chlapů a ženských někdy nechápu ![]()
Hele, nejsem na penize, nerikam, ze chlap musi vydelavat kdovikolik, ale odejit z prace jen tak na acko, nejit na pracak a mastit doma hry zadarmo, to je fakt ulet. Hlavne kdyz ma dite.
Takze vem rozum do hrsti aspon ty a chovej se jako dospela. Jemu nehledej praci, jdi bydlet sama. Dospele by se mel chovat hlavne on a jinak se to nenauci, nez kdyz mu v tom zivot nrvymacha hubu.
Je to ten tvuj co jezdi do fitka tvym autem a ji bobule?
@pikola píše:
Je to ten tvuj co jezdi do fitka tvym autem a ji bobule?
To by mohla být ta druhá možnost. ![]()
Zakladatelko, evidentně je všechno, co říkáš jeno bzučením mouchy v jeho uších. Musíš přitvrdit. A přinejhorším ho i vyrazit. Jinak se nevzpamatuje.
Hmmmm, se steroidama a autem jsme to my
![]()
Teď mi řekl, že si k těm pracím sedne v neděli a koukne se co kde je. Já jsem odepsala na další 3 práce, napsala a rozposlala jsem životopis a uvidíme.
Nevím, chci aby se choval zas normálně a chodil normálně do práce a fungoval - ne tohle.
Mě přijali na dvě brigády, ale to fakt ne - aby on byl doma a já ještě celej den makala a pak přišla domů a ještě lítala kolem malý, protože tu asi nezabezpečí tak, jak bych si představovala.
O prsou a Neměcku nevím, já mám problém tenhle