Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyz za nej porad vsechno delas a resis, ani mu neveris, ze by se o dite postaral, delas mu akorat matku.
Promin, ale muzes si za to vsechno sama.
Choval normálně? Hele, ono není normální, aby chlap jezdil Tvý autem do práce a Ty jsi mu platila benzín. Není normální, aby jsi nemohla jet k rodičům, protože on tu línou prdel nezvedne a mhd nepojede. Bylo to u vás vůbec někdy normální?
Neposílej za něj životopisy, stejně na to kašle!
@Anonymní píše:
Hmmmm, se steroidama a autem jsme to my![]()
Teď mi řekl, že si k těm pracím sedne v neděli a koukne se co kde je. Já jsem odepsala na další 3 práce, napsala a rozposlala jsem životopis a uvidíme.
Nevím, chci aby se choval zas normálně a chodil normálně do práce a fungoval - ne tohle.
Mě přijali na dvě brigády, ale to fakt ne - aby on byl doma a já ještě celej den makala a pak přišla domů a ještě lítala kolem malý, protože tu asi nezabezpečí tak, jak bych si představovala.
Tak co, už byl aspoň na tom pracáku?
@Anonymní píše:
Už neposílám, ztráta času…
@brisco píše:
Tak co, už byl aspoň na tom pracáku?
Dnes v 9h jde na pohovor. ![]()
Aha, a jak to dopadlo? Hele, Ty jsi i ta s tou bývalkou v tangách? https://www.emimino.cz/…ankovani/26/
Je bych si to chtěla ujasnit, jestli je tady víc takových nešťastnic. Hele nezlob se, ale u vás je těch problémů víc, prostě nahoru a dolů. Zbytečně se trápíš, to nikam nepovede.
@Anonymní píše:
Dnes v 9h jde na pohovor.
Jojo, je to s tou sviní v tangách
ale od tý doby, je to skoro týden a je jak milius
ZATÍM ![]()
Ahojky holky, potřebuju se trochu vykecat. Ráno odjel manžel do práce jako obvykle a teď se vrátil s tím, že je bez práce. Ode dneška! Udělal chybu, takovou, že chápu, že ho vyrazili a on sám moc dobře věděl, že riskuje! Máme dvě děti, já na rodičovské. Už jednou jsme to zažili, když jsem byla poprvé těhotná. Tehdy za to nemohl, narazil na špatné lidi a tehdy hledal práci třičtvrtě roku! Bylo to hrozné období pro nás oba a když našel práci, strašně se nám ulevilo a myslela jsem, že nedovolí, aby se to opakovalo. Jsem na něj strašně naštvaná! Nechci říct, co přesně provedl, ale je to prostě vůl! On je zničený a ví moc dobře, že to podělal, ale já ho nedokážu utěšit. Nemůžu se na něj ani podívat. Co myslíte? Jsem špatná manželka, když ho tu teď sekíruju jako malý dítě? Díky za rady a postřehy.
Spatn matka urcite nie si, skor on by mal dospiet a zobrat veci do svojich ruk!
Ty jo, to je situace
chápu, ze to ted asi nebudete mit jednoduche, urcite se bojis, co bude. ale ja osobne bych se za svého chlapa postavila
myslim, ze peskovani moc nepomuze, urcite je z toho sam zniceny dost a vycita si to. rozhodne to neudelal schvalne, takze asi bych si neodpustila nejakou kousavou poznámku, ale jinak bych ho podržela a pak bychom se spolecne snazili to prekonat
drzim palce, at to zvladnete!
@Peťule1013 Taky bych nadávala.. a pořádně.. už jen kvůli dětem. Třeba se začne víc snažit při hledání nové práce a bude si jí pak víc vážit a neriskovat vyhazov.
Ahoj tvého chlapa neznáme, nemůžeme poradit, ale jseš ted pravděpodobně v silných emocích, raději si je vybij jinde než na chlapovi, on určit ví (podle toho co píšeš), že udělal chybu a mrzí ho to, zkus se vžít do jeho kůže, chtěla by si na jeho místě slyšet sekýrku?… (budu držet palce at si práci brzy najde, vím jaké to je - muž taky hledá, už skoro 3/4 roku… jeden den ho zaměstnavatel vychvaloval do nebes a za týden už byl na pracovišti přebytečný…)
Hele, asi takhle. Bude z toho mít nějakej postih? Odešel na dohodu? Potáhne se to s ním? Pokud odešel na dohodu a nepotáhne se to s ním, tak bych to neřešila. Práce je a bude. Blbý je, že se nepoučil a udělal to znovu. ![]()
@peta81 píše:
Ty jo, to je situacechápu, ze to ted asi nebudete mit jednoduche, urcite se bojis, co bude. ale ja osobne bych se za svého chlapa postavila
myslim, ze peskovani moc nepomuze, urcite je z toho sam zniceny dost a vycita si to. rozhodne to neudelal schvalne, takze asi bych si neodpustila nejakou kousavou poznámku, ale jinak bych ho podržela a pak bychom se spolecne snazili to prekonat
drzim palce, at to zvladnete!
Já vím, kdyby se to stalo mně (já bych teda takhle pitomá nebyla, mně by spíš vyrazili, protože jsem nemehlo
), tak bych nechtěla, aby byl na mě naštvaný, určitě bych potřebovala utěšit a mít v něm oporu. Ale on mě zrovna nedávno dost zklamal, ještě pořád se s tím srovnávám a teď zas tohle. No prostě poslední dobou to dost hnojí. Je to můj nejlepší a taky jediný přítel, takže si můžu postěžovat jen jemu, ale těžko si mu budu stěžovat na něj samotnýho ![]()
@ncc1701 píše:
Hele, asi takhle. Bude z toho mít nějakej postih? Odešel na dohodu? Potáhne se to s ním? Pokud odešel na dohodu a nepotáhne se to s ním, tak bych to neřešila. Práce je a bude. Blbý je, že se nepoučil a udělal to znovu.
Uhrál to na dohodu. Poprvé za to opravdu nemohl, to měl smůlu. Mě štve, že nemá výpovědní lhůtu, odstupný, nic. Pořád poslouchám, že musíme šetřit (máme nový dům, splácíme úvěr+ještě to doděláváme, takže každá koruna dobrá)a pak udělá takovou volovinu. Kdykoliv jsem chtěla, aby si našel novou práci (byl tam strašně moc často, byl hrozně unavený a ani ho to nebavilo)), tak že prej tam má jistotu, smlouvu na neurčito a že se máme dobře. Budiž, tak sem to nechala být a teď mám tohle. Chlapi fakt potřebujou, aby je ženský řídily, jinak jsou nepoužitelný ![]()