Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máme sice ještě miminko, ale můj jinak velmi stydlivý manžel před ní chodí nahý. Když to dělal ze začátku (třeba jí šel nahý přebalit), tak mi to fakt hodně vadilo, tak jsme se domluvili, že to dělat nebude. Ale měsíce a měsíce mých proseb a žádostí nepomohlo, a stále to dělá. Už se kvůli tomu i hádáme. Manžel to bagatelizuje, že tomu miminu je to jedno (a jako mimino jí může vidět ještě dlouho). Ale mně ne! Vždy se s ním dalo normálně mluvit, ale teď si nevím rady. Prosím poraďte, co s tím.
Mame syna ktery bude mit za par tydnu dva roky, a kdyz jdu do koupelny si vzit podprdu tak na me taky kouka, a rika deeej
,nevim kde na tom byl, nekojim!!!
A s tatou se normalne koupe, a taky obcas jde za tatou do koupelny kdyz se koupe a vidi ho..
Nas tata se teda tady doma promenaduje jen v trenkach, kdyz se jde oblikat…Myslim ze teda na tom nic neni..
„třeba jí šel přebalit“ - to jakože se šel zrovna koupat a rozhodl se, že vymění plínu, nebo chodí nahatej doma imrvére??
Normálně je stydlivý ale s dcerkou mu nahota nevadí, zrovna u přebalování?? zajímavé ![]()
@K.Black píše:
@leene myslíš že je peďák?
Tak to už by byl fakt extrém to myslím že není…Ale takhle mi přijde že to zakladatelka naznačila. Normálně se stydí a když jde přebalovat je nahý… ![]()
Tak pokud chodí doma stále nahý, tak to by mi také vadilo
Pokud se šel třeba jen koupat a měl cestu kolem, tak to se dá pochopit ![]()
Třeba má zakladatelka špatné zkušenosti z dětství a nechce aby to její manžel dělal, ale nám nahota nevadí, chodíme nazí i na zahradě…je to naprosto normální