Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a co navštívit sexuologa? Třeba je někde zakopaný pes…Sex je k životu i pro mně docela dost důležitý. Asi bych byla taky podrážděná ho nemít. Ale pokud máš problém, ne třeba fňukat a řešit. Ale pokud ses mu svěřila aon tě nepodržel, no to je taky nic moc.
Navštiv toho lékaře. věřím že se to povede.
A kolik ti je? Ještě se to může spravit. Já si opravdu milování začala užívat až po 30.
Taky bych to zkusila řešit buď s nějakým odborníkem, nebo si zajděte s partnerem na nějaký kurz kam se chodí v párech, naučíte se poznávat tělo toho druhého, třeba taková tantra masáž zlepšila sexuální život mnoha párům. Když si to děláš sama, dosahuješ orgasmu?? Pokud ano zapracujte s partnerem na tom, aby to on zvládl udělat tobě (pusou, rukou)…musíš ho naučit pracovat s tvým tělem. Ale tak aby to neskončilo tak že ho pak hned do tebe vrazí a jede…
Nezoufej, nic neni ztraceno.. zrejme budes mit nejaky blok..
a tobe se sex nikdy nelibil? Sama se neuspokojujes? Vzrusuji te nejake predstavy? Kolik ti je?
@Anonymní píše:
A kolik ti je? Ještě se to může spravit. Já si opravdu milování začala užívat až po 30.
Je mi 25 ![]()
@leene on to zkoušel a občas ještě zkouší, ale mě se to pusou prostě nelíbí jak tak či obráceně
Pochybuji, že bych ho dotlačila někam aby šel semnou, jak sám mi včera řekl „ty máš problém, víš o něm tak ho řeš a někam si zajdi“ On nikdy nic takového nepoznal, měl spousty žen, a já asi naivně doufala, že když je dost starší pomůže mi… Jenže tohle je jen můj problém a já ho nemůžu nutit ![]()
Ahoj, mám to samé
U mě byla na startu zřejmě špatná zkušenost, když jsem se jako puberťačka snažila vyhovět o dost staršímu příteli a od té doby mám totální blok. Sex sama od sebe, dobrovolně nikdy. Chodila jsem rok i na psychoterapie a bohužel to nezabralo, jdu ještě zkusit jednu lékařku, ale pak už na to asi dlabu. Jinak téma sex, je v poslední době u nás téma k hádkám, já vím, že ho chlap potřebuje, ale já se vždy přemáhám a je mi to protivné. Radu jinou než terpaii nemám, alespoň mi ji za posledních 10 let nikdo nedal ![]()
@erinv Je pravda, že sama se uspokojit zvládnu… Jenže se mi do toho nechce, prostě na to nemám chuť ani potřebu. Nechybí mi to, vlastně to vůbec nepotřebuji a vím, že by to tak být nemělo… Jenže to, že to sama dokážu mi dává naději, že by to mohlo někdy jít. Že by to mohlo být ještě dobré
@Tuco znám jednu která fakt sex neeee a to jí bylo už dost.je sama..chlapa nechce.
@Tuco píše:
Není frigidních žen…pouze neschopných mužů…
Zakl. ja mam opacny problem, ted uz ex mi zase vycita ze jsem nymfomanka
Tak si pak vyber co ti chlapi chteji ![]()
Tak to by chtělo něco na zvýšení libida. Pořád inzerují nějaké preparáty volně dostupné v lékarně. Já zkušenost nemám, ale pokud bych měla takovou nechuť, určitě bych to zkusila. Sex a vůbec něžnosti a milování k dobrému vztahu prostě patří. A je škoda se dobrovolně o ně připravovat.
@Anonymní píše:
@erinv Je pravda, že sama se uspokojit zvládnu… Jenže se mi do toho nechce, prostě na to nemám chuť ani potřebu. Nechybí mi to, vlastně to vůbec nepotřebuji a vím, že by to tak být nemělo… Jenže to, že to sama dokážu mi dává naději, že by to mohlo někdy jít. Že by to mohlo být ještě dobré
možná to na tebe opravdu příjde až po té 30tce jak se všude píše…Ženy jsou na vrcholu právě v tomhle věku. Já začala prožívat orgasmus s mužem až cca před třemi lety…a to se současným manželem. Dřív mi to taky nešlo…a je mi 26. Možná to bude chtít jen čas a zapracovat na sobě, zajdi si třeba za nějakou sex koučkou (všude možně se o tom píše) a choď tam sama…třeba ti to něco dá, za zkoušku to stojí ![]()
Pitomý je, že ten sex je prostě ve vztahu důležitý
alespoň pro mě určitě. Jak spolu málo spíme začneme se víc hádat
Zkusila bych toho sexuologa nebo nějakou terapii, přeci se nebudeš do konce života do něčeho nutit
![]()
Dobré ráno, název diskuse již napovídá můj problém. Včera večer jsme měli doma diskusi o sexu, a přítel mi řekl „já vím, že jsi frigidní, ale já sex potřebuji“ nejhorší na tom je, že má asi pravdu
Vím, že nejsem nějak v pořádku, vím, že to takhle být nemá. Sex jsem neměla ráda už co jsem s ní začala. Nikdy se mi nelíbil, nikdy jsem nebyla schopná dosáhnout orgasmu. Díky sexu skončil můj předchozí vztah a já mám obavy aby neskončil i tento
Myslela jsem, že se to porodem změní k lepšímu, ale ne. Někdy je to ještě horší, při sexu kolikrát pláču (tak aby to neviděl), snažím se jen proto aby měl chlap co potřebuje. Mě se to prostě nelíbí a já nechápu proč
Mé tělo, ale funguje správně, při dotecích reaguje zvlhnutím… Jenže u toho nic necítím, kolikrát mě to i bolí, je mi to nepříjemné, nebaví mě to, nelíbí se mi to ať to zkoušíme jakkoliv. Ke vší smůle mám doma chlapa kterej by mohl i 3× denně
HA jsem nebrala rok a žádné jiné léky neberu, po zdravotní stránce jsem v pořádku, tak proč?
Chci si sex užívat, chci aby se mi to líbilo, ale nejde to
Je mi z toho šíleně, mám teď strach že po tom co jsem se včera svěřila partnerovi bude to brát jako omluvenku když si najde milenku
Jsem z toho opravdu zničená už několik let… Asi jsem se potřebovala jen vypsat a vyslechnout názory zda-li tu je někdo takový, jestli vyřešil tento problém, který je zřejmě uhnízděn někde hluboko uvnitř mě, jenže já nevím ani kde a co by to mohlo být. Znásilněná jsem nikdy nebyla, zneužívaná také ne. A tak jsem si stále říkala ono to přejde a přijde to, když jsem byla mladší… Jenže celých 7let co jsem začala se sex. životem to prostě nepřešlo
Děkuji za přečtení