Dostala jsem facku

Anonymní
14.3.13 15:49

Dostala jsem facku ...

Dnes ráno jsme dostala poprvé v životě facku (no spíše dvě) od přítele. Samozřejmě sem se bránila a strčila sem do něj nacož mi asi po 5minutách co semu rozleželo přilítla eště jedna (choval se jak šílenec) takže sem se bránit radši přestala pokud bych nechtěla skončit s ukopnutou hlavou. (mam 50kg sem opravdu tintítko). Mě je málo přes 20let je mu už táhne na 35let. A ted k problému přítel nemá práci jen brigádně si něco vyděla a to většinou propije máme byt platíme nájem a taky náke pujčky (vše bylo společné rozhodnutí jak byt, pujčka) ale placení zustává na mě pracuji 6dní v týdnu on jenom 3 dny..do toho sem si musela přibrat eště brigádu na sobotu abych to utáhla (byt, pujčky vše je na mě). Přitel se před pul rokem chytil party chlapu, kluku taková směs:nikdo nemá přitelkyni, děti či manželku každej svobodnou ruku a hodně rádi pijou a přítel se jim snaží co nejvíce přispusobovat ale už to je opravdu promě neunosné jak fin..,psychicky ted už i fyzicky (hádáme se jen kuli nim a penězum což souvisi taky snima a času co tráví pořád snimy). Přítel posledni 2 měsice je strašně agresivni co se vraci stěch jejich ožíraček několikrát mě porazil dokonce ve vzteku domě i kopnul ale facky ráno mě nak probrali. Jak byste reagovali vy spíme a v pul 7 tel RÁNO že se všeci přesunuli po celé noci pití (přítel byl doma) chlastat dálej zda se nepřidá přidal se a takto to dopadlo když se vrátil.. snažil se chovat mile ale byla sem na něj už nepřijemná tohle se nedělá práci si hledat nemuže ale po ránu pít ano no to mě podrž. No a na moje držkovaní potom co mě označil za všechny kry světa a p*či atd atd atd atd atd (bylo toho vážně moc) sem si dovolila odporovat slovama ty si važně debil a facka byla na světě…a ted nevim co dělat.. zní to zmateně sama sem zmatená ani nevím zda se dá takového člověka MILOVAT nedokážu už mu ani řict aby odešel prostě nedokažu už nic jeto začarovanej kruh. Sám odchazel ráno a pak udělal smutné oči a já se bojim abych příště neskončila eště huř a ani nevim jak se kněmu chovat nic…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alli_li
14.3.13 15:53

Holka pryc od nej…nic vic Ti na to nereknu. Chlap co tohle udela je srab a komopenzuje si svoje problemy - a bude hur…

• Citovat
  • Upravit
20885

Trošku mi to připadá jako vymyšlený příběh, napsala si to jak slohovku. Pokud je to ovšem pravda, pak nevím co chceš tady slyšet. Každá jedna ti napíše ať ho kopneš někam. Víc nevím co ti napsat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12

A mi to připadá jako přes kopírák z jiných diskuzí, kde ty šílené chlapy berete? :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
K.Black
14.3.13 15:54

Buď nějaká provokace :think: nebo jsi blbá jak štoudev :nevim: co chceš slyšet? že se změní, a všechno bude fáájn, ne nebude! Pokud nejsi rozumu mdlého tak ho kopni do pr… dementa, vždyť ani na ty prachy ho nemáš, když vyděláváš sama.

• Citovat
  • Upravit
14.3.13 15:55

Já bych rozhodně s takovým chlapem dál nebyla. Začne to fackou a skončí to čím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186

Nechápu co řešíš :roll: Tohle snad ani nemůžeš myslet vážně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381

Ahoj, já bych ho okamžitě vyhodila, udělal to jednou, udělá to příště…navíc to jak se chová, práci nemá…co s takovým chlapem? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

S takovymhle muzem si dokazes predstavit budoucnost? Pije, moc zodpovednej neni no jako bonus mas to, ze se nezinyruje ti jednu vrazit…Facky budou pribyvat, to nebyl jednorazovej zkrat.

takze bych vzala caru, deti nemate, ne? tak to je snadnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
14.3.13 15:57

A už se ti rozsvítilo a má sbaleno? protože jestli ne, tak budeš potřebovat pár dalších facek…

Příspěvek upraven 14.03.13 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281

Souhlas s @Bavi
Co chceš jako slyšet? Co myslíš, že ti tady lidi napíšou? To je snad jasný ne? Doufám, že nečekáš nějaký soucit. Tvoje chyba, že nejsi schopná se sbalit a odejít. Nechápu na co čekáš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917

Pokud je to pravda pryč od něj, pokud je to pokus o sloh, tak máš ještě co dohánět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.13 15:59

Pruč od něj, jak nejrychleji to půjde, takový chlap tě stáhne ke dnu a zničí.
Nestojí za to, aby sis kvůli němu ničila život. Si mladá, život před sebou a nač je ti takový? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12

Chtělo by to uspořádat nějaké kurzy pro ženy, jak být sama sebou, nezůstávat s agresorama, nemít s nima děti apod. :?

• Citovat
  • Upravit
31594

Byt je na tebe, půjčky jsou na tebe, on chlastá - hezky si pusť nějakou muziku, zabal mu jeho saky paky, vymeň zámek, před dveře postav kufry a hotovo.
Jestli to neuděláš, přijdou další. Je tu slabounká, ryze teoretická možnost, kterou se můžeš kojit při osamělých nocích a to, že se mu rozsvítí a přileze a bude prosit a pokud si najde práci a začne na sobě pracovat, tak by možná byl ten vztah obnovitelný. Ale teď ho vykopni, ať už doufáš v cokoliv, protože jestli se vůči tomuto nevymezíš hodně rychle, tak si zvykne, že je to tak ok a nakonec ti ještě vyčte, že si za to můžeš sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí