Dostala jsem facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.3.13 16:19

Zakladatelko, chápu tě. Žila sem s chlapem tři roky, dostala sem jednu facku, ale za to sem si užila psychyického týrání. A chápu nad čím dumáš, ale z vlastní zkušenosti ti říkám, lepší to nebude…zbal si svých pět švestek, máš kam jít? až zase vytáhne na pářku měj nachystané saky paky a odejdi…klidně bez jediného slova. Bude to těžké a bude to bolet, ale jdi…uleví se ti..

• Citovat
  • Upravit
123
14.3.13 16:20

Jestli máš v sobě jen malý zbytek sebeúcty, rychle toho člověka kopni do zadku. Nechápu, že tohle někomu trpíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
14.3.13 16:22

Ano příště můžeš dopadnout mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
14.3.13 16:24

Prchej. Bude to horší. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
14.3.13 16:27

Nepracuje, chlastá, nadává a mlátí. No tady asi není na čím dumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
14.3.13 16:29

Teda nečetla jsem diskuzi, jen nevím, jestli sis to po sobě přečetla???Jesli ano a nebalíš mu kufry, jsi asi blázen, na co čekáš? Až budete zadlužení víc???0čicidně to sama zvládáš, takových pitomců je, jen s nimi nemusíš žít…Nejsem zastánce odcházení, ale tohle je přes čáru…alespoň pro mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
14.3.13 16:41

No jo holka, když jsi holt tak hloupá, že s ním dál jsi tak to takhle skončit asi muselo…Já myslím, že jestli ses ještě neprobrala po těch jeho dvou fackách, potřebovala bys možná ještě jednu, aby se ti rozsvítilo. Protože to, co tady píšeš, tomu se mi snad ani nechce věřit, že jsi v tomhle vztahu s takovým primitivem dobrovolně… A to, že napíšeš, že ho nedokážeš vyhodit jen vypovídá o tvé hlouposti a nevyzrálosti, promiň :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 16:41

ZAKLADATELKA: kéž by tohle byl jen sloh a nebo náky uryvek s knihy! Boužel vše jeto pravda! Všechny do jednoho máte pravdu ve všem ze vším jen najít tu sílu tu sílu překlenout to poslední pouto a nechat jít. Já odcházet nemužu byt je na mě MUSEL by on (což nemá kam). Ty kurzy by nebyli k zahození ubec.Je na mě ošklivej neni mi ničím přínosem ale přesto vše nemam žádnou sílu už ani nato ho zbalit (takové balení se neobejde bez následku.. Nepsala sem hnedka sem totiž doma a on vyspává opici probudil se nerada bych aby si to přečetl a já to schytala odznova

• Citovat
  • Upravit
1144
14.3.13 16:42

Znám holky, které jsou schopné toho, co zakladatelka, jen s malými obměnami- ale pořád to samé! Taky by mě zajímalo, co ty ženský nutí tohle dělat. Spasitelskej komplex nebo nevím. A kdyby jim všichni okolo říkali horem dolem, že to nemaj zapotřebí, tak si stejně nedaj říct a furt těmhle pitomcům dávaj šanci. je to marný, je to marný, je to marný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
14.3.13 16:43
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA: kéž by tohle byl jen sloh a nebo náky uryvek s knihy! Boužel vše jeto pravda! Všechny do jednoho máte pravdu ve všem ze vším jen najít tu sílu tu sílu překlenout to poslední pouto a nechat jít. Já odcházet nemužu byt je na mě MUSEL by on (což nemá kam). Ty kurzy by nebyli k zahození ubec.Je na mě ošklivej neni mi ničím přínosem ale přesto vše nemam žádnou sílu už ani nato ho zbalit (takové balení se neobejde bez následku.. Nepsala sem hnedka sem totiž doma a on vyspává opici probudil se nerada bych aby si to přečetl a já to schytala odznova

Prostě mu sbal věci a hotovo. To ho tam chceš mít z lítosti navždy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.13 16:45

Ono taky neni nic tak jednoduchého ho zbalit když je to total cholerik..nevím postavit mu kufry před dveře tak mi je asi rozkope! Na ostatní lidi nebere ohled (jen píšu jak psal někdo že si sem někoho mužu vzít abych se nebála)

• Citovat
  • Upravit
G12
14.3.13 16:46
@Anonymní píše:
Ono taky neni nic tak jednoduchého ho zbalit když je to total cholerik..nevím postavit mu kufry před dveře tak mi je asi rozkope! Na ostatní lidi nebere ohled (jen píšu jak psal někdo že si sem někoho mužu vzít abych se nebála)

byt je tvůj?

• Citovat
  • Upravit
944
14.3.13 16:47

Jak tu někdo už psal vem si domu někoho, kdo by Ti s ním pomohl… nejdřív bych mu to asi řekla, (nevim jak dalece na kordy jste), ale rekla bych mu, ze v tomhle dal pokracovat nechci a at odejde… kdyby neodcházel, tak bych poprosila sourozence, kamarada… A jestli by pomohl tak klidně i taťku. Jsi strašně mladá… a už toho tolik zvládáš. Myslim, že to zvládnes lip i bez něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
14.3.13 16:47

A můžeš mi teda prozradit, co chceš slyšet? 8o to co sis myslela a chtěla slyšet, ti tu každá napsala. Tak na co se teda ptáš, když odpověď znáš? 8o čekáš, že mu nějaká zdejší uživatelka přijde sbalit osobně? Sorry, nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.3.13 16:48

Tak když nebere ohled a neodešel by dobrovolně… tak víc kamarádu, nebo to nekdo resi i policií… ale to už je hodně krajný, myslis, ze by nechtel odejít sám a dobrovolně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí