Dostala jsem facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7090
15.2.14 10:54
@nikol.ondrášovka píše:
No ja jednou dostala facku a vratila jsem ji. A ziju. :nevim:

To já taky a nejsem taková blbka, abych to někomu radila. Nebyly u toho děti, riskovala jsem pouze svůj život a zdraví. Jinak je to stejná debilita, jako bych řekla, že jsem měla jednou chřipku a přežila jí, tak jak je možné, že někdo jiný na ní umřel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
15.2.14 10:54
@anubis25 píše:
a po cestě si zajdi někam do nemocnice nebo na pohotovost lékařská zpráva se bude hodit k soudu

To je výborný nápad, vezmi kluka na pohotovost, že ho tatínek kopnul do zad, ať ho prohlídnou. U soudu jsou potřeba důkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
15.2.14 11:00
@fifinka609 píše:
To já taky a nejsem taková blbka, abych to někomu radila. Nebyly u toho děti, riskovala jsem pouze svůj život a zdraví. Jinak je to stejná debilita, jako bych řekla, že jsem měla jednou chřipku a přežila jí, tak jak je možné, že někdo jiný na ní umřel :nevim:

No. Dobre. Hezky den

• Citovat
  • Upravit
7090
15.2.14 11:00

Anonymní. Pokud sis přišla jen postěžovat, tak to řekni rovnou. Tady je spousta lidí, co jsou ochotní poradit a pomoct. Pokud ale chceš jen řešit, že dřív byl super a teď není, tak to nemá smysl. Prostě to udělal, napadl dítě a měla bys řešit, jak zajistit, aby to neudělal znova a to jinak než odchodem nezajistíš, když on k tomu má takový postoj, jako má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
15.2.14 11:02
@nikol.ondrášovka píše:
No. Dobre. Hezky den
čus
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.14 11:04

@fifinka609

Ano máš pravdu. Je to jediný reseni.

Mam cas do rána sehnat něco kde bejt.
Neomlouvám ho to ne ale chtěla bych vědět co se stalo s někým s kym jsme par 9..vlastně skoro 10let..známe se 15let…a v podstatě z měsíce na měsíc se změnil k nepoznání.

• Citovat
  • Upravit
7090
15.2.14 11:10

Důvodů může být hromada, ale teď to ani není moc důležité…neplýtvej energii na pitvání, to můžeš dělat, až budeš odstěhovaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
15.2.14 11:10

Sbal to nejnutnější a odejdi, najdi si na netu v okolí nějaký azylák, tam postýlka a i kočárek pro děti bude a udělej to, dokud neni doma. Facka - nooo budiž - ale kopat do dětí? Tak to sorry ale už by mě ani dítě neviděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
15.2.14 11:12

S dítětem bych ale zašla k doktorovi, i když mu nic není. Důkazy se ti budou hodit. Zajdi si i ty, že jsi dostala racku a bolí tě hlava, nebo krční páteř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
15.2.14 11:15

Takže je to jasné jeho slova „můžeš si za to sama“ „kam chceš jí s holím zadkem“ = můžu tě mlátit jak budu chtít a ty tu budeš protože mě potřebuješ (budeš boxovací pytel)

tak 1 nemůžeš si za to sama to on je magor a za 2 šla bych kamkoliv rodiče pochopí určitě tě mají rádi i vnoučata a nenechají vás mlátit. S klukem bych zašla k dr, že ho přítěl nakopla, že ho bolí záda ať udělají rengen jestli tam něco není. Ať si to vyžere kretén.

pokud první ránu přejdeš jakože nic nebo že si za to můžeš sama další příjdou na 1000% a v horším podání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
15.2.14 11:20
@Anonymní píše:
@fifinka609

Neomlouvám ho to ne ale chtěla bych vědět co se stalo s někým s kym jsme par 9..vlastně skoro 10let..známe se 15let…a v podstatě z měsíce na měsíc se změnil k nepoznání.
žadné do rána ještě dnes být pryč…azylak ve vašem okolí určitě je a poté si smazat historii jestli nepíšeš z notebooku, který si bereš sebou aby si nemohl zjistit co jsi zjištovala když on nebyl doma…ale řeš to myslím si že kdyby jsi napsala že jsi z toho a z toho kraje tak se tady najde dost lidí ať už maminek nebo jejich manžele, kteří by tě do toho azyláku odvezli i s věcmi třeba i jen za dobré slovo (četla jsem tady už spoustu laskavostí a pomocí kdy byli schopné a ochotné pomoct naprosto cizím lidem :srdce: )
  • Citovat
  • Upravit
8151
15.2.14 11:23

Myslím že organice typu kruh bezpečí apod. by určitě byly schopné reagovat ještě dnes a pomoci i s případným odstěhováním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
15.2.14 11:26
@Anonymní píše:
@Aamanda
Ne pisu že předtím by udělal všechno!!Asi pisu zmatene ale nikdy jsme nemusela toto řešit…toto se stalo včera…to ze vyletí a nadává se děje tak měsíc dva..předtím mi nikdy neřekl špatné slovo, nikdy bse mnou nejednal jak s hadrem..nejsem typ který by si něco nechal líbit..ale nejde o me ja se ubránim..zarazil me atak vuci klukovi…

zarazilo tě jak se chová k synovi??? není doma - zabalila bych mu jeho věci a za dveře nebo do sklepa, vyměnila zámek - když je bydlení na tebe, kdyby nebylo sbalím děti a jdu k rodičům, ty nemáš auto, ale rodiče nebo někdo ano, já bych nevydržela kdyby se tak zachoval ke mě, ale k synovi se takhle chovat nebude to bych zavolala i policajty co je to za s*ráče kopat dítěti do zad :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
a nehledej výmluvy, tohle nejde, proč je takovej, chceš vyčkávat až někoho zmrzačí??? jsi matka tak jednej, jestli s ním chceš být kvůli dětem, tak jim prospěje být bez násilníka i když je to otec - než žít s ním ve strachu a bát se cokoliv udělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101824
15.2.14 11:28

Já tedy akorát vidím problém v tom, že byt je psaný na zakladatelku, takhle ji tam ještě mohou naskakovat dluhy na nájmu :think: ale nenapadá mě jak tohle nějak inteligentně vyřešit, ano v porovnání se zdravím dítka a jejím je to nepodstatné, ale s ohledem na osamostatnění se je dluh komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
15.2.14 11:32
@Anonymní píše:
@fifinka609

Především se pžidávám k hlasům, které ti radí vypadnout, okamžitě, kamkoliv, i kdyby do toho azyláku. Pokud teď zůstaneš, bude odejít čím dál těžší. Co se stalo, proč a jestli to půjde nějak napravit můžeš řešit až později, z bezpečí a s podporou okolí (rodiny, přátel, odborníků).
Za druhé bych doporučovala vzít syna k lékaři a říct pravdu o tom, co se stalo. Jednak kvůli pkzdějším důkazům a jednak proto, že mu oprabdu může něco být, co na první pohled třeba ani nepoznáš. Píšeš, že tvůj chlap má 2 metry a 100kilo, jestli kluka fakt kopnul 8o mohl ho zranit.
No a k tomu, proč se to stalo, já bych osobně viděla problém v tom pokru nebo co že to hraje. Víš 100% jistě, že hraje jenkm o virtuální peníze? Na internetu aexistuje spousta heren, kde se sází SKUTEČNÉ peníze. Dá se na tom dost vydělat, ale taky dost prohrát. Jestli si na tom vybudoval závislost a ještě navíc prohrává, je to stejný problém, jako by byl alkoholik nebo klasický gambler. Od takového pryč, o návratu uvažovat jedině pokud podstoupí léčbu a bude delší dobu „čistý“ a i pakopatrně a s velkým rozmyslem.
Výhodou je v tomhle případě, že nejste manželé - nepůjdou za tebou jeho dluhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí