Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je sila kolik diskuzi zde je zezeny bije jejich muz..Nechce se me ani verit ze tolik chlapu „hajzlu“ existuje..Ale mozny je vse. ![]()
Co chces slyset, jako kazda tady z nas ti poradi at jdes od neho…Ale pokud ty sama nechces, tak v tomhle kruhu se budete placat porad, dokola…
Me kdyby manzel jednou uhodil, kopl do me, omluvy by mu nikdy nepomohly, aj kdyby se na hlavu stavel, letel by ani by nevedel jak a jakou rychlosti…Chlap co uhodi zenu je nula, a lepsi to nikdy nebude, muze se to jen a jen zhorsovat, pokud nechces skoncit nekde pod drnem, jdi od nej a to rychle!!!s takovym chlapem neni zadna budoucnost!!!
Drzim pesti at se rozhodnes spravne!!
Žijeme spolu už dva roky. Nikdo odnás s rodiny a ani s přátel netuší co se unás děje až na pár mých blízkých kamarádek ale co ty zmohou. Zavolat si na něj někoho nebudu važně riskovat že ubliží i někomu jinému a hlavně neznám nikoho s okolí kdo se mu postaví mezi svýma (chlapama) je nejsilnější je ve velmi dobre kondici na svuj věk. Je to hlavně rapl vzteklej je to cizinec takže tu žádnou rodninu nemá proto se stýká výhradně jen s mojí rodinou.. a umí opravdu dobře pusobit mezi jinýma lidma (dokáže udělat srandu je hodně společenský) Takže až jednou odhalim pravdu „zda někdy“ tak tomu polovina ani neuvěři
Ahoj, urcite od nej odejdi muj tatka moji mamu taky mlatil a vim ze kdyz da chlap facku jednou da i po druhe po treti, tohle je neucta k druhymu jako k cloveku a takhle by se urcite chovat nemel. Chapu ze ho mas rada a urcite se ho v srdci snazis omlouvat ale myslim, ze s takovym chlapem je to dobrá cesta aby te zmrzacil a o psych. nasledcich nemluvne…Chapu ze to mozna sni jako poucovani…je blby ze mas ty pujcky na sebe ale urcite to zvladnes platit sama kdyz to stejne delas i ted ne? Co u rodicu nemohla by jsi prechodne bydlet???
A to co pises ze tomu jen malokdo uveri..Stejnej byl i muj otec ve spolecnosti oblibenej a nekteri lide jeste ted po 15 letech neveri ze neco takovyho mohl delat…
@Tamtama klobouk dolu!!! Drzim palce do budoucna!
a zakladatelko ty by ses mela vzpamatovat, hledas jen vymluvy… proste mu sbal veci a vyhod ho, zavolej si k tomu klidne policii
Anonymní byli jsme spolu tři roky, rozchody a návraty, poslední dva měsíce to bylo po psychycký stránce peklo.. docela ti rozumím, ten „afekt“ co potřebuješ třeba pro mě byla jedna fejsbuková konverzace, po které jsem zjistila, že se bojím jít s malým domů.. a to pak vyústilo v onu osudnou hádku.. a když odcházel, tak mi řekl, ať to nikde nerozhlašuju, jinak si mě najde a dostanu přes držku.. ale i když se ho bojím, nijak se tím netajím pro případ, že se někde potkáme ve společnosti víc lidí..
@Tamtama píše:
Anonymní byli jsme spolu tři roky, rozchody a návraty, poslední dva měsíce to bylo po psychycký stránce peklo.. docela ti rozumím, ten „afekt“ co potřebuješ třeba pro mě byla jedna fejsbuková konverzace, po které jsem zjistila, že se bojím jít s malým domů.. a to pak vyústilo v onu osudnou hádku.. a když odcházel, tak mi řekl, ať to nikde nerozhlašuju, jinak si mě najde a dostanu přes držku.. ale i když se ho bojím, nijak se tím netajím pro případ, že se někde potkáme ve společnosti víc lidí..
To je síla 3 roky já to peklo trpim pul roku. Jaká konverzace? No to musela být síla když ti takhle ublížil u dítěte. Já bych se taky pravě pak bála co příjde až ho někde potkám dneska ráno jak sme se po té facce dohadovali sem dcl vyvalila oči
protože by namě napráskal všechny hnusy skterejma sem se mu svěřila co sem prováděla za mlada (to bych nechtěla rozebírat). A protože naši nevědi že sem si vzala pujčky -sou proti tomu tak mi vyhrožoval že jim to hnedka zavolá. Kurna jak se člověk mění
@Anonymní píše:
To je síla 3 roky já to peklo trpim pul roku. Jaká konverzace? No to musela být síla když ti takhle ublížil u dítěte. Já bych se taky pravě pak bála co příjde až ho někde potkám dneska ráno jak sme se po té facce dohadovali sem dcl vyvalila očiprotože by namě napráskal všechny hnusy skterejma sem se mu svěřila co sem prováděla za mlada (to bych nechtěla rozebírat). A protože naši nevědi že sem si vzala pujčky -sou proti tomu tak mi vyhrožoval že jim to hnedka zavolá. Kurna jak se člověk mění
já nevím, ty pořád řešíš tu facku, ale v začátku píšeš, že byli i kopance. Vím že ne dnes ráno, ale byli!! no tak ať to vašim zavolá, snad máš pusu a vysvětlíš jim to, že ko.ot nedělal, chlastal a ty jsi byla v pasti. Psala jsi že s rodiči máš dobrý vztah, tak se jim svěř a na nic nečekej, a on ať si táhne domů, předpokládám na východ
opravdu se nenech trápit, máš prožívat nejhezčí roky života, a ne tohle ![]()
Freetibet podobné chuťovky jako ať neprovokuju nebo že dostanu přes hubu, že jsem ka a da.. zakázal mi totiž chodit drbat na emimino, psal ať si ho u kámošky užiju, že doma už se nepodívám a já mu na to odepsala, že jsem jen na fejsbuku a už to jelo.. mimochodem opravdu zahesloval MŮJ počítač, naštěstí se mi ho pak v sms poslal, když se omlouval, jinak bych musela přeinstalovat windows.. nestál mi ani za odpověď.. prostě debil na entou..
A to se ho chceš celý život bát a proto s ním zůstaneš?
V tom případě ti doporučuji, aby jste si příští podnájem našli blízko nemocnice, kde mají dobře vybavenou chirurgii, bude se ti to hodit ![]()
Mám názor stejnej, jak už tu někdo psal…jsi ztracený případ. Absolutně nechápu, jak může být takhle někdo bez důstojnosti. Sakra holka, sbal věci, odejdi k rodičům třeba jen na měsíc, dva…a hledej, najde se něco jiného. Přece když odejdeš, tak za tebou nepoleze a nemáš se čeho bát! Sejdi se s podnájemníkem, vysvětli mu situaci a nějak se to vyřeší. Ty že jsi palice a nechceš jít domů? Jen hledáš důvody s ním stále být ![]()
Zakladatelko a co, at o tobe vyklada co chce, to kvuli tomu opravdu zustanes s tyranem??? Nemas deti, vydelavas, byt je psany na tebe, ty jsi blazen