Dostala jsem facku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1048
14.3.13 16:52
@Anonymní píše:
ZAKLADATELKA: kéž by tohle byl jen sloh a nebo náky uryvek s knihy! Boužel vše jeto pravda! Všechny do jednoho máte pravdu ve všem ze vším jen najít tu sílu tu sílu překlenout to poslední pouto a nechat jít. Já odcházet nemužu byt je na mě MUSEL by on (což nemá kam). Ty kurzy by nebyli k zahození ubec.Je na mě ošklivej neni mi ničím přínosem ale přesto vše nemam žádnou sílu už ani nato ho zbalit (takové balení se neobejde bez následku.. Nepsala sem hnedka sem totiž doma a on vyspává opici probudil se nerada bych aby si to přečetl a já to schytala odznova

Prosímtě vzpamatuj se, pokud se ho teda bojíš, že když mu sbalíš kufry, něco ti udělá, tak obvolej kamarády, rodinu, svýho tátu, kohokoliv, kdo ti s ním pomůže. Sedla bych si, v klidu se s ním snažila promluvit a říct mu, že je konec. To, že to nejspíš nepochopí víme všechny…A abys náhodou nepřišla k fyzické újmě, už by mohl být za dveřmi připravený třeba nějaký tvůj kamarád, nebo radši dva, kteří by mu to vysvětlili po chlapsku. Pokud by ani tohle nepomohlo a on tě dál otravoval, už bych neváhala a volala policajty. Nezlob se na mě, ale pětatřicetiletej chlap, kterej se chová takhle? z toho je mi akorát na :poblion: A ty jsi bohužel mladá, hloupá a nezkušená a narazila jsi zrovna na tohle…Je mi tě líto, ale to, že je ti tak, jak ti je, za to si bohužel můžeš jen sama, že jsi ho dávno nevyprovodila…obzvlášť, když byt je tvůj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
14.3.13 17:00

@slunicko83 taky se divim, jak to vsechno láska muze zaslepit…

Zakladatelko pekne si to promysli, promluvte si… no a zbytek uz jsem napsala, přece se nenechas takhle týrat!!! :cert:

By potřeboval rozbít hubu fakt… aby se mu rozsvítilo, on má očividně od tebe ty hodnoty posunuté, to se změnil tak najednou?

Myslím, že už si nerozumíte, nejsi ve vztahu spokojená, na co čekáš? Neboj se a čím dřív se rozejdete, tím líp pro Tebe. Připadáš mi víc vyzrálá než on. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
14.3.13 17:08

Víš, stačil mi začátek. Tobě je 20 jemu 35,nemá práci, pije, že tě uhodí, tak to by nepochodil a během 5 minut by jsem měla zase já sbalené kufry. Co víc ti poradit, hodně štěstí a nekaž si život, je ti 20 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
14.3.13 17:09

Až příště přijde z tahu, tak ať má vyměněný zámek, ty někoho u sebe-nebo víc lidí a on kufry za dveřma. Vůbec se s ním nepárej-on nebere ohledy na nikoho, na tebe taky ne, tak proč bys ty měla brát ohled na něj? ať si jde k těm svým kámošům, když jsou ty super-ne? Neboj-je dospělej, on hlady neumře a bydlení si taky najde.Je svéprávnej a dost starej na to, aby se o sebe postaral sám.
Ty se staráš přece taky sama o sebe ne? a ještě zvládneš jeho…víš jak to bude krásně, až se h zbavíš?
Až sem napíšeš-tak a je pryč-holky to je vám úleva…tak pochopíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.13 17:10

Kopla bych ho do patřičných míst a vyhodila…Takhle to většinou začíná…A jak to pak končí :cert:..rychle od něj „ruce“ pryč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
14.3.13 17:11
@neumisa píše:
A už se ti rozsvítilo a má sbaleno? protože jestli ne, tak budeš potřebovat pár dalších facek…Příspěvek upraven 14.03.13 v 16:18
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
14.3.13 17:12

A jestli jste tam v nájmu, tak vypověz smlouvu a jdi domů-k mámě…jistě máš kam. Řekni jí, že jste se rozešli, protože jsi zjistila, že je to zmetek…časem si najdeš jiné bydlení a novou lásku…Pkud máš normální mámu, max se dozvíš, že ona to věděla, nebo že ti to říkala a bude ráda, že to tak dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 17:14

ZAKL.

Byt je psanej na mě ale jen v podnájemní smlouvě. Ani si nepřijdu nevyzrála ale hloupě slepě pomatená ze všeho. Nneni to muj první vztah žila sem dosti brzy od svých 16 s mužem vztah trval 4 roky opravdu to neni první láska. Ani bych neřekla že sem šikovná že to vše zvládnu sama protože už chvíleme sama nevím kudy kam a kde brát penize na splácení :( pujčky platím jendou týdně. Nebyla sem schopná zaplatit dva nájmy které sou s léta (má opravdu velkou spotřebu a mě to stálo a stojí moc peněz) do toho přišel naká doplatek na el. na který sem si musela pučit od našich ani stim my nepomáha jen pár stovkama. Už kněmu snad ani necítím cit spíše zvyklost ikdyž to zní šíleně! Né zvyklost na nadávky, urážky atd ale na ty hezké chvilky co byli před tím a někde v skulinách občasně sou. Nic nezačalo naráz vše až při přestěhovaní do nového města kde všechny potkal před tím nepil, nenadával a pak poklidně ale jistě se to hromadilo začali mi mizet penize nebylo na placení potřeboval tam jet to si koupit to chce dělat takmhle to (chápu že chce byt snima mít kamarády ale někdy si přijdu jako jeho matka) které napíše chci jít ven mužu dáš mi kapesný :lol: nejsem si ani jistá zda zvládnu vše platit. Nikdy by mě ani nenapadlože žena potáhne celou „rodinu“ a chlap bude čekat s nataženou dlaní. Už se strácim snad ve všem… obden mi volá ted majitel že si sousedi stěžujou že namě pernamentně řve že zavolaj policajty bud pozdě v noci a nebo brzo ráno. Je mi zněho zle a země taky jaká sem PČ

• Citovat
  • Upravit
8040
14.3.13 17:14
@Seizdra píše:
A můžeš mi teda prozradit, co chceš slyšet? 8o to co sis myslela a chtěla slyšet, ti tu každá napsala. Tak na co se teda ptáš, když odpověď znáš? 8o čekáš, že mu nějaká zdejší uživatelka přijde sbalit osobně? Sorry, nechápu.

Ty Seizdro, vím, že to nemyslíš špatně, ale nenapadlo tě, že se ho zakladatelka taky může bát? Ono je to jiné radit tady od počítače a jiné potom v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15110
14.3.13 17:17
@Anonymní píše:
ZAKL.Byt je psanej na mě ale jen v podnájemní smlouvě. Ani si nepřijdu nevyzrála ale hloupě slepě pomatená ze všeho. Nneni to muj první vztah žila sem dosti brzy od svých 16 s mužem vztah trval 4 roky opravdu to neni první láska. Ani bych neřekla že sem šikovná že to vše zvládnu sama protože už chvíleme sama nevím kudy kam a kde brát penize na splácení :( pujčky platím jendou týdně. Nebyla sem schopná zaplatit dva nájmy které sou s léta (má opravdu velkou spotřebu a mě to stálo a stojí moc peněz) do toho přišel naká doplatek na el. na který sem si musela pučit od našich ani stim my nepomáha jen pár stovkama. Už kněmu snad ani necítím cit spíše zvyklost ikdyž to zní šíleně! Né zvyklost na nadávky, urážky atd ale na ty hezké chvilky co byli před tím a někde v skulinách občasně sou. Nic nezačalo naráz vše až při přestěhovaní do nového města kde všechny potkal před tím nepil, nenadával a pak poklidně ale jistě se to hromadilo začali mi mizet penize nebylo na placení potřeboval tam jet to si koupit to chce dělat takmhle to (chápu že chce byt snima mít kamarády ale někdy si přijdu jako jeho matka) které napíše chci jít ven mužu dáš mi kapesný :lol: nejsem si ani jistá zda zvládnu vše platit. Nikdy by mě ani nenapadlože žena potáhne celou „rodinu“ a chlap bude čekat s nataženou dlaní. Už se strácim snad ve všem… obden mi volá ted majitel že si sousedi stěžujou že namě pernamentně řve že zavolaj policajty bud pozdě v noci a nebo brzo ráno. Je mi zněho zle a země taky jaká sem PČ

Nemůžeš se vrátit zpět k rodičům a vykašlat se na to úplně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
14.3.13 17:20
@Anonymní píše:
ZAKL.Byt je psanej na mě ale jen v podnájemní smlouvě. Ani si nepřijdu nevyzrála ale hloupě slepě pomatená ze všeho. Nneni to muj první vztah žila sem dosti brzy od svých 16 s mužem vztah trval 4 roky opravdu to neni první láska. Ani bych neřekla že sem šikovná že to vše zvládnu sama protože už chvíleme sama nevím kudy kam a kde brát penize na splácení :( pujčky platím jendou týdně. Nebyla sem schopná zaplatit dva nájmy které sou s léta (má opravdu velkou spotřebu a mě to stálo a stojí moc peněz) do toho přišel naká doplatek na el. na který sem si musela pučit od našich ani stim my nepomáha jen pár stovkama. Už kněmu snad ani necítím cit spíše zvyklost ikdyž to zní šíleně! Né zvyklost na nadávky, urážky atd ale na ty hezké chvilky co byli před tím a někde v skulinách občasně sou. Nic nezačalo naráz vše až při přestěhovaní do nového města kde všechny potkal před tím nepil, nenadával a pak poklidně ale jistě se to hromadilo začali mi mizet penize nebylo na placení potřeboval tam jet to si koupit to chce dělat takmhle to (chápu že chce byt snima mít kamarády ale někdy si přijdu jako jeho matka) které napíše chci jít ven mužu dáš mi kapesný :lol: nejsem si ani jistá zda zvládnu vše platit. Nikdy by mě ani nenapadlože žena potáhne celou „rodinu“ a chlap bude čekat s nataženou dlaní. Už se strácim snad ve všem… obden mi volá ted majitel že si sousedi stěžujou že namě pernamentně řve že zavolaj policajty bud pozdě v noci a nebo brzo ráno. Je mi zněho zle a země taky jaká sem PČ

A můžeš k mámě nebo nějaké kamarádce? Vypověz podnájemní smlouvu, sbal si věci a tradá. Jemu bych jenom oznámila, že podnájem je u konce, ať si něco najde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.13 17:23

K rodičum mužu samozřejmě (nemají poněti že je situace tady tak vyhrocená). Ale vrátit bych se tam mohla ale sem palice -nechci se tam vracet sem zvykla už řadu let žít sama. Byt hledat budu tedkon stejně protože vztahy kuli němu sou v baráku i moc vyhrocené a finančně jeto i nesnesitelné. Samozřejmě že se ho bojim proti nemu mam asi šanci jak moucha proti slonoj. První facku sem se branila a dopadlou to druhou kterou sem už radši přijala bez nakeho odporu: jen sem se ho ptala proč mi to dělá že přece mě se nemusí bát že ho nijak neohrožuju že ty facky nejsou potřeba co to dělá že přece já semu nemužu rovnat. No spíše ho to rozčilovalo eště víc tak sem utichla a stejně vše se stalo během pul h po ránu kdy já musela odejít do práce takže sem neměla čas na řešení

• Citovat
  • Upravit
522
14.3.13 17:24

Zakladatelko, sbalila bych mu kufříček za dveře a vyměnila zámky. Debil, pije, bije tě a peníze z něj taky nemáš. Tak na co s ním být!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.13 17:26

Smlouvu vypovim už brzy (ale mam tu dluhy na dvou nájmech ale splácím řádně a snažím se jak se dá sama si upírám vše abych na vše měla ikdyž to jde stěži) jen ted bych ani neměla na žadne kauce protože nemam s čeho šetřit takže v tomto bytě musím cca: měsic aspon vydržet než se situace uklidní (myslím umě finanční)

• Citovat
  • Upravit
4332
14.3.13 17:31

Zakladatelko, je mi líto, čím procházíš. Přemýšlím co Ti poradit.
Ne prot, že bych si myslela, že to bude dobré a správí se to.
Spíše přemýšlím, jak to vyřešit, abys už dnes v noci mohla v klidu spát a nebát se toho, že Tě Tvůj přítel opět zbije, nebo že sousedi zavolají policajty.

Nepíšeš, zda s rodiči vycházíš dobře, ale předpokládám, že když ti půjčili na to, abys mohl azaplatit dluh na elektrice, tak zřejmě ano. Pokud bydlí v dosahu, tak je na místě návštěva u nich s velikou žádostí o pomoc.
Vem sebou tašku svých věcí na pár dnů. Popros tatínka, nebo kamaráda, nebo bratra (nebo nejradši všechny) o to, aby šli k Tobě domů a počkali na návrat Tvého přítele. Na Tvém místě už bych s ním osobně nemluvila, protože pořád ještě jsi pod jeho vlivem a nechala by ses ukecat řečma, nebo jeho psíma očima - on ten Tvůj bude zdatný manipulátor.
Měly by být nachystané a sbalené všechny jeho věci a mužská část rodiny ( Tví kamarádi) by mu měli vysvětlit jak se to celé má. Aby se už nevracel, že není vítán, že tam nemá co dělat.
Měl by okamžitě vrátit klíče, ale pro jistotu se domluv s domácím, že bys zámek vyměnila, jelikož nikdy nemáš jistotu, že neexistují kopie.
Pár dní bys měla zůstat mimo a možná by nebylo od věci rozhlásit, že už bydlíš v jiném pronájmu.
Každopádně, pokud by Ti nedal nadále pokoj, tak do toho zainteresuj policii - možná bude stačit, pokud svému příteli touto možností pohrozíš - nevím, neznám ho, ale na policajty si tihle rádoby mačové většinou nevyskakují.
Držím palečky, prosím, vem rozum do hrsti a taky svou zbývající hrdost! Řeš to co nejdříve.

Edit: Pokud můžeš na přechodnou dobu k rodičům, tak ti by od Tebe vzali méně, než je nájem a Ty bys mohla dříve splatit dlužné nájemné a nemusela řešit další kauci a nájemné. Pomohlo by Ti to postavit se znovu na své nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí