Manžel chodí nahý před dcerkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10185
15.3.13 10:45

Já zakladatelku chápu, vadilo by mi to taky, nepřipadá mi to úplně normální, když má chlap potřebu nahej přebalovat malou holčičku. Taky nejsem puritánka, před dětma jsme se nijak úzkostlivě neschovávali, obě braly nahé lidské tělo jako přirozenou věc. Ale podle mne určité hranice jsou a dle mého úsudku (nikomu ho nenutím) by měl mít dospělých chlap jakousi vrozenou soudnost co se hodí a co ne. Já bych, v takovém případě, zbystřila stejně, jako zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.3.13 10:46
@Minon píše:
Nojo, až bude starší. Ale jak to pak manželovi zatrhnu, když s ním o tom není moc řeč?

kolik času denně tráví na ostro?

• Citovat
  • Upravit
nepřihlášená
15.3.13 10:48

@Minon Bý t nahá v kuchyni?? no HRŮZA…Co teprve v obýváku?? :roll:
LOL, já skoknu nahá i na balkon, třeba pro hadr nebo tak. S dcerou manžel nahý i spí a koupe se /má 8let/ a nikomu to divné nepřipadá. Nahot aje u nás normální a dcera se nám zdá taky normální. Každý to má trochu jinak, ale zaráží me spíš termín „zatrhnu mu to!“ To si normálně něco zatrháváte? Snad má každý svobodnou vůli, ne?? Nejsi jeho matka, abys mu něco zatrhávala… 8o

• Citovat
  • Upravit
11051

@Minon Tak jestli šel kolem a byl zrovna nahatý a přebalil ji, tak se přeci nic tak hrozného neděje. Že takto pochoduje po bytě a je mu to možná příjemnější taky až tak hrozné nebude, pokud tak nechodí celý den. Ale jinak si myslím, že časem mu to možná bude samotnému vadit. Neříkám, že je to divné, ale jsem ráda, že se doma po bytě nahatí pohybujeme jen po dobu nezbytně nutnou. Nestydíme se, oblékáme se vysvlékáme se i před malou.

Třeba ho někdy postříkala hovňousama? A má to preventivně? Malá tohle měla docela v oblibě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

Mně překvapují názory, že by člověk byl nějaký puritánský, či snad vadný, když nechodí doma nahý.
Doma neděláme kovbojku z toho, když se převlékáme a děti nás náhodou uvidí.
Je ale i přirozený vývoj, že se ty děti samy začnou stydět. Mám už je trochu větší a tak kolem 9-10 se začly stydět a začaly chodit oblečené a zhruba v té době, možná o fous později začaly klepat, když jsme se sprchovali atd. Doma běžně nazí nechodíme, když nás vidí, žádná tragédie nenastane, ale přijde mi to přinejmenším zvláštní, když někdo musí tu svou osobní „svobodu“ ventilovat pomocí nahoty v kuchyni.
@Minon tvému postoji rozumím a asi by mi to taky vadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.3.13 10:49
@Minon píše:
Také mi připadá normální se převlékat a být nazí v koupelně - ale už méně normální mi to připadá v kuchyni. A chápu, že to má s nahotou každý nastavený jinak. Jen jsem myslela, že doma bychom se tom měli shodnout… Jinak díky za ty vzkazy, že dítěti je to jedno. Fakt je, že zatím to vadí hlavně mně (a i na to by snad manžel mohl brát ohled)… Ach jo. Navíc by mě zajímalo, jak jí jednou budeme vysvětlovat, že nemá chodit nahá, když táta chodí. Přece v nějakém věku by se před ní měl začít oblékat, ne? V kolika myslíte?

Hm, to by mne taky zajimalo. My se pred nima svlikame i oblikame, tak snad dobry 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
15.3.13 10:51

Můj táta před náma taky vždycky chodil nahej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.3.13 10:53
@Virginia píše:
Mně překvapují názory, že by člověk byl nějaký puritánský, či snad vadný, když nechodí doma nahý.
Doma neděláme kovbojku z toho, když se převlékáme a děti nás náhodou uvidí.
Je ale i přirozený vývoj, že se ty děti samy začnou stydět. Mám už je trochu větší a tak kolem 9-10 se začly stydět a začaly chodit oblečené a zhruba v té době, možná o fous později začaly klepat, když jsme se sprchovali atd. Doma běžně nazí nechodíme, když nás vidí, žádná tragédie nenastane, ale přijde mi to přinejmenším zvláštní, když někdo musí tu svou osobní „svobodu“ ventilovat pomocí nahoty v kuchyni.
@Minon tvému postoji rozumím a asi by mi to taky vadilo

Já si nevšimla, že by tu někdo napsal, že kdo nechodí nahej je vadnej. Jen jsou tu prostě 2 tábory lidí. Jedni, kterým to přijde normální, přirozený, lidský. Druzí, kterým přijde normální se svlíknout tak před koupáním… :nevim: Prostě víc názorů, tak jak všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.3.13 10:54
@Janettka23 píše:
Můj táta před náma taky vždycky chodil nahej :-D

A nějaký citový trauma si neseš?? Přede mnou taky, a kupodivu jsem myslím vcelku v klidu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
15.3.13 10:58

Vůbec ne :-)) Přišlo mi to normální :-D a teď i docela vtipný když si na to vzpomenu… Navíc chodil by přede mnou nahej snad i teď :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.3.13 10:59
@Janettka23 píše:
Vůbec ne :-)) Přišlo mi to normální :-D a teď i docela vtipný když si na to vzpomenu… Navíc chodil by přede mnou nahej snad i teď :-D

Tak to mi přijde morbidnější než přebalovat nahatej škvrně :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.3.13 11:00

My taky chodíme doma nahatí, nebo spíš máme jen tričko a spodek větrá :D nevidím v tom problém, proč by jsme se měli před sebou stydět :nevim: děti se s náma klidně normálně koupou a v plavkách s nima taky do vany nejdeme.
A nejsme žádní úchyláci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
15.3.13 11:00

@Seizdra je to tu asi 3×, přenášení stresů z nahoty, problémy z dětství atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1406
15.3.13 11:01

To mě taky :-D naštěstí nebydlíme spolu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.3.13 11:02

@Virginia Jo tak… No to si myslím ale, že nebylo myšleno jako nějaký puritánský narážky, ale spíš jako možnost problému :nevim: Ale těžko říct, do hlavy nevidím nikomu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí