Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak leda se odvolat a doufat ze nepritvrdi. Jinak pokud jsi anonym tak jsi mohla napsat za co, treba tu nekdo stejnou zkus.ma.
To bych vlastně mohla…půjčil si 6 tisíc a nevrátil. Dle mě je to prostě blbost a jsem na něj naštvaná, ani mi nic neoznámil a já se to dozvěděla až když to dovezli od soudu
On tu podmínku asi nedostal pro nic za nic, že… ![]()
Kvůli 6ti litrům takový ciráty? Tomu moc nevěřím, jelikož to by musela být zavřená půlka republiky…
Nicméně zkusit se odvolat… ![]()
Příspěvek upraven 19.02.14 v 10:56
@Anonymní píše:
To bych vlastně mohla…půjčil si 6 tisíc a nevrátil. Dle mě je to prostě blbost a jsem na něj naštvaná, ani mi nic neoznámil a já se to dozvěděla až když to dovezli od soudu
Tak nad 5 tis.je to tr.cin takze sice jeho blbost, ale i za ni se plati. Kazdopadne 4 mes. nepodminene mi prijdou dost tvrdy kdyz si vezmu nase tunelare a nic… ![]()
Příspěvek upraven 19.02.14 v 11:00
Tak snad vydrzi rok sekat latinu. Jestli zijete normalne, tak neni problem nejednat protipravne. Je celkem jedno, za co ji dostal. Musi si davat pozor ted.
V podmínce nesmí porušit nic, nebo půjde natvrdo do basy na ty 4 měsíce. Raději pozor i na „špatné parkování“, je to zkušební doba a ten rok se musí chovat lépe než panna Maria. I rvačka v hospodě nebo opilecké výtržnosti v noci na ulici by mu mohly způsobit problém. A hlásit se probačnímu úředníkovi v intervalech daných soudem - pokud tu povinnost stanovenu má.
@Ariadne píše:
Jen za tohle? rekl ti celou pravdu?
asi něco zapoměl
![]()
@Anonymní píše:
Prosím o zanechání anonymu:(
Manžel dostal podmínku za blbost.Resp.má jít sedět na 4 měsíce podmíněně na rok. Nebudu psát proč, je to prostě za blbost. Má někdo zkušenost? Čím by si mohl zavařit, aby mu jí zrušili apod? Nikdy jsem se s tím nesetkala a hodně mě to vykolejilo.
zavařit čímkoliv.
@Apaji píše:
V podmínce nesmí porušit nic, nebo půjde natvrdo do basy na ty 4 měsíce. Raději pozor i na „špatné parkování“, je to zkušební doba a ten rok se musí chovat lépe než panna Maria. I rvačka v hospodě nebo opilecké výtržnosti v noci na ulici by mu mohly způsobit problém. A hlásit se probačnímu úředníkovi v intervalech daných soudem - pokud tu povinnost stanovenu má.
to se tma napíše tak netuším,…právě se bojím že udělá malou chybu…jakmile by šel natvrdo byli bysme v háji, na jeho příjmu jsme závislí:(Nechápu proč je nevrátil, příjem má dobrej, proto mě to štve. Že udělal takovou blbost.
@Anonymní píše:
to se tma napíše tak netuším,…právě se bojím že udělá malou chybu…jakmile by šel natvrdo byli bysme v háji, na jeho příjmu jsme závislí:(Nechápu proč je nevrátil, příjem má dobrej, proto mě to štve. Že udělal takovou blbost.
no tak prostě nesmí dělat chyby. je to jednoduché, za chyby platíme všichni. tak ať se chová jako zodpovědný, když už to tak zmrvil.
A co konkrétně tě vykolejilo? Že žiješ se zlodějem co ti kecá blbiny nebo že za nevracení dluhů lze dnes dokonce hajzlíky trestat?
Prosím o zanechání anonymu:(
Manžel dostal podmínku za blbost.Resp.má jít sedět na 4 měsíce podmíněně na rok. Nebudu psát proč, je to prostě za blbost. Má někdo zkušenost? Čím by si mohl zavařit, aby mu jí zrušili apod? Nikdy jsem se s tím nesetkala a hodně mě to vykolejilo.