Manžel dostal podmínku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
19.2.14 11:04

Podminku urcite nedostal za 6 tisic. To by si pro neho policajti vubec neprijeli, od toho jsou exekutori, navic by tomu predchazelo par dopisu s modrych pruhem. Chovat se ma lepe nez sporadany obcan bez podminky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.14 11:06
@BaraF píše:
A co konkrétně tě vykolejilo? Že žiješ se zlodějem co ti kecá blbiny nebo že za nevracení dluhů lze dnes dokonce hajzlíky trestat?

Víš co takovýhle kecy si nech, na takový rejpavý poznámky nemám náladu tak se přesídli jinam, dík. Manželovi taky dluží spoustu lidí a nic z toho nemaj a že mu dluží mnohem vyšší částky. Mně dluží známá přes 50 tis a taky s tím nikdo nic prý neudělá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.14 11:06
@Morc píše:
Podminku urcite nedostal za 6 tisic. To by si pro neho policajti vubec neprijeli, od toho jsou exekutori, navic by tomu predchazelo par dopisu s modrych pruhem. Chovat se ma lepe nez sporadany obcan bez podminky.

Oni si pro něj nepřijeli, ale tady takovouhle poštu vozí přímo někdo od soudu. ;)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
19.2.14 11:07

Viděla jsi rozsudek? Nevěřím, že to bylo za těch 6 tisíc. Pro někoho jsou to velké peníze, pro tvého manžela a pro tebe je to blbost. No, změňte smýšlení, protože by to nemuselo dopadnout dobře. A ten rozsudek si přečti.

• Citovat
  • Upravit
7765
19.2.14 11:08
@Anonymní píše:
Víš co takovýhle kecy si nech, na takový rejpavý poznámky nemám náladu tak se přesídli jinam, dík. Manželovi taky dluží spoustu lidí a nic z toho nemaj a že mu dluží mnohem vyšší částky. Mně dluží známá přes 50 tis a taky s tím nikdo nic prý neudělá.

Hele a není to zajímavé? Víš tvojí známou za 50 tisíc nezavřou a tvého muže za 6 tisíc? Promiň, ale to se mi nezdá. Jako kdyby je ukradl tak jo, ale za půjčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.2.14 11:09
@Anonymní píše:

No tak ti snad už dochází, že podmínku nedostal za nevracených „blbých 6 tis.“. Připrav se na horší časy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.14 11:11
@Kobliha51 píše:
Viděla jsi rozsudek? Nevěřím, že to bylo za těch 6 tisíc. Pro někoho jsou to velké peníze, pro tvého manžela a pro tebe je to blbost. No, změňte smýšlení, protože by to nemuselo dopadnout dobře. A ten rozsudek si přečti.

viděla však jsem psala že to pan od soudu přivezl, manžel není doma, takže to ještě neviděl. Já nepíšu že je blbost ta částka ale přijde že je to blbost když vím že ty peníze mohl vrátit, protože je měl. Proto mě tím neskutečně naštval.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.14 11:12
@BaraF píše:
No tak ti snad už dochází, že podmínku nedostal za nevracených „blbých 6 tis.“. Připrav se na horší časy.

to asi musím vědět líp než ty ne proboha :roll:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
19.2.14 11:13
@Anonymní píše:

Jestli chceš, aby ti lidi psali jen to, co chceš ty, tak jsi měla poslat nějakou osnovu. Buď ráda, že tě někdo upozorní na něco, co by stálo za prověření. Nikdo ti nepřeje problémy.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
19.2.14 11:14
@Anonymní píše:

No vidíš, takže ti kecá, jelikož kvůli 6ti litrům by takový trest opravdu nedostal ;)

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
19.2.14 11:15
@Anonymní píše:
viděla však jsem psala že to pan od soudu přivezl, manžel není doma, takže to ještě neviděl. Já nepíšu že je blbost ta částka ale přijde že je to blbost když vím že ty peníze mohl vrátit, protože je měl. Proto mě tím neskutečně naštval.

Přečti si rozsudek, než budeš dělat závěry. Vztekat se můžeš potom. Chápu tě, ale zatím je brzo na dělání závěrů. Tedy pokud ti to dá přečíst.

• Citovat
  • Upravit
2724
@Anonymní píše:
to asi musím vědět líp než ty ne proboha :roll:

Aha, tak ty mu lezeš do úřední pošty? No tak to už fakt nemám co poradit, good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Kobliha51 píše:
Jestli chceš, aby ti lidi psali jen to, co chceš ty, tak jsi měla poslat nějakou osnovu. Buď ráda, že tě někdo upozorní na něco, co by stálo za prověření. Nikdo ti nepřeje problémy.

nepotřebuju osnovu jen nejsem zvědavá na rýpalky a za co to dostal bohužel je tak.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
19.2.14 11:16
@Anonymní píše:

jsem měla za to, že úřední pošta se dává jen do vlastních rukou :think:

• Citovat
  • Upravit
36556
19.2.14 11:16

Dlužit není trestný čin. Chlap ti lže. Nebraň ho tady a zjisti, co fakt udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová