Ztráta zaměstnání, krize na pracovním trhu, doba je zlá

Anonymní
17.2.14 20:32

Doba je pořád horší a horší..?

Ahoj všem..

ja nevím jesti mám jenom depku, nebo co.. taky se Vám zdá, že je doba pořád a pořád horší..? zdá se mi, že jsou teď lidi víc a víc vystresovani.. do práce jsem chodila, pracovala jsem jako účetní.. bylo to celkem vpohodě.. ale firma zkrachovala.. tak nevím kam půjdu.. teď co posloucham kamaradky účetní.. tak horor v každé práci nátlak.. navíc jsem z města kde je 90% horníků.. co bude až se ty šachty zavřou?? a to má být během 7let.. to tady bude uplne getho.. :( jsem na mateřské manžel pracuje.. ale nejsem schopni pořádně nic ušetřit.. :( dívám se na práce.. ale pokud chci být aspon trošku s dcerou tak prostě nic nenalézám.. :( a taky se mi zdá, že mají všichni kolem mě špatnou naladu.. ja jsem zatim v klidu, protože jsem doma s dcerou..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2144
17.2.14 20:42

Je to horší a horší. Já když jsem začínala v práci, tak jsem se tam vyloženě těšila, ale pak dali na zeď tabuli, kde nám běžel čas za jak dlouho to máme udělat, pak zkracovali časy a nedalo se to stíhat a začala buzerace. Naštěstí se mi pak povedlo otěhotnět, takže jsem včas utekla. Ale je to tam teď katastrofa, už bych se tam nevrátila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
17.2.14 20:43

Nevím jestli i celkově doba, ale hlavně lidé a od toho se to asi odvíjí… Bude už jenom hůř, se sháněním práce, se stavem přírody, s morálkou lidí, se vším. Ženeme se do záhuby. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.2.14 20:44

Nemáš to teď lehký :hug:,ale hlavu vzhůru, úsměv na rtech. Máš zdravou dcerku, pracujícího muže, bydlení, co jíst :palec:.Napadá mě, proč se nepřestěhujete, co tvůj muž dělá za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
17.2.14 20:46

Máš pravdu a nejhorší je, že bude hůř :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher

Nezdá se mi, že je všechno horší a horší. Kolem sebe mám lidi i s dobrou náladou, já myslím, že člověk kolem sebe vidí to, co sám cítí. S manželem pracujeme oba, taky skoro neušetříme, na dovolené nejezdíme, ale jsme zdraví a máme zdravé děti. Žijeme v zemi, kde je mír, pořád ještě nízká kriminalita, děti můžou chodit do škol a nemusí pracovat, máme kde bydlet a já mám každý den, co jim dát na talíř. Když si člověk tohle uvědomí, pak musí být šťastný :srdce:

Příspěvek upraven 17.02.14 v 20:48

• Citovat
  • Upravit
24379

Holky a to víte, že jsme na tom v EU nejhůř, co se týče dotací? Máme tak debilní a pomalé úrady, kdy se ani nestíhají včas vymyslet a odevzdat a schválit projekty a nějakých 30mega nám leží v tichu, místo aby jsme se měli líp. Ať žije ČR. Dnes mě to nakrklo :cert:.Jiné státy jsou buď na nule, nebo ještě jim chybí a mi nic :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.14 20:47
@wildcherry píše:
Nemáš to teď lehký :hug:,ale hlavu vzhůru, úsměv na rtech. Máš zdravou dcerku, pracujícího muže, bydlení, co jíst :palec:.Napadá mě, proč se nepřestěhujete, co tvůj muž dělá za práci? [/citace

myslíš, že to bude jinde jiné? manžel pracuje ve státní svéře.. ale my tady máme oba rodiny. a asi bychom je nenechali.. navíc ta představa, že bych si někde sháněla bydlení a brala si hypotéku.. toje masakr.. :( bydlení máme naštěstí po babičce..
holky až se mi chce brečet.. chtěla jsem vždycky 3 děti.. ale v takové době? :,(

• Citovat
  • Upravit
29350

Nemám ten pocit, že je to horší a horší… vždycky bylo a je něco, na co se dá nadávat, co se nám nelíbí a co se líbí… jsou lidi horší a někteří jsou i lepší… já znám čímdál víc lidí, kteří se snaží žít a chovat se lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
@Kate92 píše:
Máš pravdu a nejhorší je, že bude hůř :( :roll:

No ženské, vy jste se tady sešly, to teda odsud beru roha, než se tu domluvíte na hromadné sebevraždě.

• Citovat
  • Upravit
9819
17.2.14 20:50

Mas bohuzel pravdu. Lidi jsou nervozni, vsude sama nejistota, loni jsem si prosla vyhazovam v praci, proste jen tak - prislo narizeni propoustet… Na krku hypoteka, male dite. Neni jistota zamestnani, nikdo nemuze vedet, co bude zitra… Ale rikam, ze dokud jsme zdravi a mame se radi, tak to snad zvladneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
17.2.14 20:51
@anairda píše:
Nevím jestli i celkově doba, ale hlavně lidé a od toho se to asi odvíjí… Bude už jenom hůř, se sháněním práce, se stavem přírody, s morálkou lidí, se vším. Ženeme se do záhuby. :cert:

Souhlasím. Jenom jsem s tím nechtěla přijít první.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.14 20:52
@silvik.sk píše:
Mas bohuzel pravdu. Lidi jsou nervozni, vsude sama nejistota, loni jsem si prosla vyhazovam v praci, proste jen tak - prislo narizeni propoustet… Na krku hypoteka, male dite. Neni jistota zamestnani, nikdo nemuze vedet, co bude zitra… Ale rikam, ze dokud jsme zdravi a mame se radi, tak to snad zvladneme

a jak jste to zvládli s hypotékou? měli jste našetřené peníze? a podařilo se Ti najít praci? za jak dlouho?

• Citovat
  • Upravit
30985
17.2.14 20:53

TAke nemam pocit, ze je doba horsi.Mam kolem sebe spokojene, optimisticky naladene lidi. A presne jak psala @cher, mame mir, mame relativne bezpecne prostredi, mame co jist, kde bydlet… V cem je doba horsi, nez byla treba pred 100 lety? KAzda doba ma neco…

ZAkladatelko, mate 7 let na to, vymyslet, co dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.14 20:53
@cher píše:
No ženské, vy jste se tady sešly, to teda odsud beru roha, než se tu domluvíte na hromadné sebevraždě.

ja se snažím taky myslet pozitivně.. ale dneska jsem z toho taková uplně nervozni rozladěná.. :(( asi fakt depka.. z toho, že nevím co bude

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová