Manžel je milý ke všem, vadí mi to

Anonymní
31.7.13 17:08

Manžel je milý ke všem

Milé maminky, potřebovala bych poradit co mám dělat s manželem, připadám si jak kdybych žila s ženskou a né chlapem. Je ke všem pořád tak strašně milý, že mi to už leze krkem. K rodině ani nemluvím. To jim pořád říká jak je má všechny rád. Ale pokud jsem spolu někde a kdokoli cizí s námi mluví, kdo mu zrovna sedne a vidí na něm že je na něj taky příjemný a milý tak se může zbláznit, hýří lichotkami, úsměvy atd…doslova jsem na to alergická. Je to normální???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4961
31.7.13 17:11
@Anonymní píše:
Milé maminky, potřebovala bych poradit co mám dělat s manželem, připadám si jak kdybych žila s ženskou a né chlapem. Je ke všem pořád tak strašně milý, že mi to už leze krkem. K rodině ani nemluvím. To jim pořád říká jak je má všechny rád. Ale pokud jsem spolu někde a kdokoli cizí s námi mluví, kdo mu zrovna sedne a vidí na něm že je na něj taky příjemný a milý tak se může zbláznit, hýří lichotkami, úsměvy atd…doslova jsem na to alergická. Je to normální???

Promiň, musela jsem se pousmát…není zhulenej? Omluva, vím že to není legrace.Taky by mě to štvalo. Říkala jsi mu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
31.7.13 17:13

Takový je pořád? nebo poslední dobou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2243
@Jůlinka T. píše:
Promiň, musela jsem se pousmát…není zhulenej? Omluva, vím že to není legrace.Taky by mě to štvalo. Říkala jsi mu to?
:lol: :palec:… není zhulenej :lol:

Zakladatelko, mluvila jsi s ním o tom, proč je takový? No někdo má takovou povahu, že má prostě rád lidi, no někdy asi až moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_

To bys radši měla doma mrzouta? Buď ráda, že máš doma slušného a milého chlapa.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
31594

Taky mě napadlo, co bere? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
31.7.13 17:14

A to je takový pořád, nebo se nějak změnil poslední dobou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
31.7.13 17:14

Není zhulenej, on má takovou povahu, být ke všem milý ale ted to už přehání nebo to už vadí mě že to víc vnímám. říkala jsem mu to ale on se asi jen tak nezmění:-((( To jme se kvůli tomu už několikrát hádali, už se mi to moc nechce řešit, protože se pak opět hádáme, myslela jsem třeba nějaký jiný způsob jak na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
31.7.13 17:21

A dřív ti to nevadilo? Když je to vrozené, tak to asi dělal od začátku, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
31.7.13 17:23

A nejhorší je na tom to, že kdybch já chtěla být k někomu milá tak nemám šanci, proto se držím zkrátka, at nevipadáme jak nějací vlezprdelci:-///

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
31.7.13 17:23

Sorry ale ani se nedivím, že ty chlapi o nás říkaj, že sme slepice, když jsou mrzutí a protivný můžem se posr-t, když jsou milí a přátelští můžem se posr-t, ať chlap udělá cokoli můžem se posr-t, s takovým přístupem nebude dlouho chlapůmm trvat přjít na to, že se na nás klidně můžou vysr-t :lol: :lol:

Příspěvek upraven 31.07.13 v 17:24

• Citovat
  • Upravit
24379
31.7.13 17:24

Chovej se stejne jako on, at vidi jak je to vtiravy :mrgreen:.Znala jsem jednoho takoveho, rikali jsme mu tutinek. Jednou v kuchynce, kdy resime poradu prisel, valil tou svoji reci, med mu kapal od huby, debata o hov… a to uz jsem zrudla a s protocenyma ocima mu rekla at drzi hubu.No vybuch smichu, odesel a pak me vsichni posila, kdyz nekde zacal mluvit, at ho jdu,,uklidit,, :lol: Takze te naprosto, naprosto chapu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
31.7.13 17:25
@ikyki píše:
Sorry ale ani se nedivím, že ty chlapi o nás říkaj, že sme slepice, když jsou mrzutí a protivný můžem se posr-t, když jsou milí a přátelští můžem se posr-t, ať chlap udělá cokoli můžem se posr-t, s takovým přístupem nebude dlouho chlapůmm trvat přjít na to, že se na nás klidně můžou vysr-t :lol: :lol:Příspěvek upraven 31.07.13 v 17:24
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
31.7.13 17:27
@ikyki píše:
Sorry ale ani se nedivím, že ty chlapi o nás říkaj, že sme slepice, když jsou mrzutí a protivný můžem se posr-t, když jsou milí a přátelští můžem se posr-t, ať chlap udělá cokoli můžem se posr-t, s takovým přístupem nebude dlouho chlapůmm trvat přjít na to, že se na nás klidně můžou vysr-t :lol: :lol:Příspěvek upraven 31.07.13 v 17:24

Souhlas :pankac:

• Citovat
  • Upravit
216
31.7.13 17:28

No nejhorší je když chci být vtipná nebo milá já tak nemám šanci, proto se držím zkrátka at nevypadáme oba jak vlezprdelci:-)) No jinak já jsem jiná povaha, nedokážu se dát jen tak s cizími lidmi hned do řeči i když mám doma učitele :-)), ale možná právě proto že on je takový tak nechci být stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí