Manžel je sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.9.18 20:19

@Kubula.K hele tak třeba dneska přijel z práce, najedl se, asi půl hodiny si s ní hrál a šel si lehnout a aby ho malá nerusila, tak si vzal sluchátka a pustil si muziku a víc ho nezajímá. Když jsme na nějaké oslavě, tak se jde bavit a kolem malé litam já. Nedávno jsme byli u babičky, seděl na lavičce, tak jsem mu ji dala na klín že si dojdu pro jidlo. Když jsem se vrátila, tak se v klidu bavil kus od ní a malá se už zvedala a mířila si to k bazénu který byl 10 metrů od ní. Vůbec nechci domyslet co byse se stalo kdybych nepřišla.

• Citovat
  • Upravit
46
26.9.18 18:37

To je opravdu na nějaký pokus to ještě urovnat a pevně stanovit nějaká pravidla, nebo jít od sebe. Domluvit se mimo jiné i o hlídání a o odpoledni, kdy on se postará a ty si půjdeš někam orazit. Péče o postižené dítě je masakr, takhle budeš dřít a dřít, až totálně vyhoris nebo se sesypes, a to pak bude opravdu průšvih.

Co nějaký psycholog, mediator, manželská poradna? Jak se na to tváří, když mu řekneš, že nejsi spokojena? Chce to nějak řešit? Trápí ho to, nebo je mu to fuk, a dokud má skuzku, tak co by se sponoval? Zkuste nějakého odborníka, jestli se dobrete řešení přijatelného pro oba.

Ale jestli mu jsi lhostejná, jeho děti taky, tak bych šla fakt od toho. Co ti život s ním dává? Když chodíš do práce, litas kolem dětí a ještě vozis po zahradě kolečka? Na to bych se vybodla jako první, dělala nejnutnější a zbytek ne, ať si beton vozí sám, nebo ho tam pro mě za mě nechá ztvrdnout, jeho boj. Děti at aspoň týden do škol a na vyšetření vozí, ať si to taky zkusí. Ale jestli je to takový mamlas, že jsou mu děti a jejich potřeby fuk a řeší, že ho dům nebaví, tak je asi všechno marno. To je mentalita náctiletého jelita na ucnaku, ne otce od rodiny.

Taky mám postižené dítě a oba s mužem kmitame, co nám síly stačí. Plus oba respektujeme synova specifika, rituály, co má rád a co ne… A oba toho máme plné kecky, a to já jsem na mateřské a starám se jen o prcka a domácnost. A jsme hotovi oba. V jednom si to vůbec neumím představit, natož se ještě nechat vysirat a kmitat kolem jemnostpana a jeho jalovych nápadů. To už bych zvládnout nemohla a ani nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.9.18 19:04

A ještě bych se zamyslela, co bude dál, když říkáš, že získané peníze už rozfrcal. Jestli plánuje radikální uskromneni, nebo hodlá dal rozhazovat, kudy chodí, jenže už nebude z čeho. Aby zase nespadl do dluhů, a kvůli sjm tedy i ty. Tam bych si dala fakt bacha. Tam by možná ten rozvod byl u bezpečnější, kvůli budoucím dluhům. A jestli ještě všechno nerozfrcal, tak bys aspoň něco snad dostala.

V lepším případě se nezadluzi, ale začne ho štvát, že místo granda je z něj socka a nemůže si dovolit tolik vyhazovat z kopyta - a hádej, či to bude vina. Tvoje. Že jsi líná, malo vydelavas, moc utracis, tvoje dluhy platil, tak teď nic nemá, do tvyho baráku prachy narval a nic z toho, doma se valis, sotva je doma slušně uklizeno a on, chudák, si nemůže po práci jít ani orazit a zapařit. A ten barák ho nebude bavit pořád a k tomu nemožná ženská, co se lituje, když si válí šunky, a blbý děti a na kom si svoje mindraky a vztek asi tak bude vylejvat. Podle toho, co píšeš, by to mohlo být ještě sakra hustý. A jestli už teď jsi zpracovana a začínáš pochybovat o svojí hodnotě, tak za chvíli budeš mít pocit, že si to chování jako k hadru vlastně zasloužíš, když je to pro něj těžký a tu polévku jsi vážně presolila. Zkus toho psychologa, ideálně parove, ale určitě aspoň pro sebe, ať získáš jinou perspektivu a nenechas se tyranizovat. Začíná to vždycky plizive a často to semele i výkonné, chytré, úspěšné ženské, které uvěří, že vlastně nestojí za nic a psychicky je to úplně vydepta. Nenech se, jestli ne kvůli sobě, tak aspoň kvůli holkám. Moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.18 12:27

@Aily K psychologovi jsem se dneska byla objednat, akorát mi dali termín až na leden, do tý doby maj prostě plno :-( ještě mám v záloze krizový centrum kdyby bylo nejhůř. On se mnou určitě nepůjde, protože podle něj on nic špatně nedělá. Jako to co z něj poslední dobou leze za výplody, to už je prostě moc, hlavně to s klidem říká i před lidma, např. telefonuje s kamarádem a do toho mluví se mnou kdy řešíme že jsem ho prosila aby něco cestou z práce koupil, protože jezdí kolem a já těm věcem nerozumím a on mi na to říká, že mi k tomu svoje řekl, že udělal to a to a to, a stejně se to nevyužívá jak má a že platit tady něco bude teprve až to tady bude podle něj. A že ani ta zahrada není podle něj, kdyby byla bude vypadat jinak. A je mu přitom jedno že to ten kamarád slyší. Pořád se ohání jen penězma, co měl a už nemá, samozřejmě kvůli mě, že koupil tohle a tamto, tak to musí stačit. Ale věci do domácnosti se kupují ve všech rodinách a přesto se o běžné náklady prostě dělí. Tak strašně se změnil…a já už si vůbec nejsem jistá, jestli chci být s člověkem který mi je schopný říct že to bude platit jen když to bude podle něj. Největší strach mám z toho jaký dopad by to mělo na dcery a aby pak nedělal nějaké naschvály nebo kvůli penězům nechtěl střídavku. protože pak by zákonitě chtěl půlku příspěvku na péči a bez něj bych nevystačila. Sice se utěšuju že se směnným provozem by to asi nešlo ale co já vím co by nevymyslel. A malá by takovouhle změnu nedala, potřebuje pevný režim, stálé prostředí, stálé lidi kolem sebe

• Citovat
  • Upravit
76725
27.9.18 12:40

ale ty jsi tady už tuto stejnou diskusi psala před nějakou dobou, před měsícem, dvěma? Jestli ti nic nedaly odpovědi v té minulé diskusi, měla spoustu stran, moc dobře si to pamatuji, tak trošku nevím, co očekáváš od této - logicky do toho každý promítá sebe - někdo je při chlapovi někdo při tobě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
5.1.19 20:12
@Anonymní píše:
@Aily K psychologovi jsem se dneska byla objednat, akorát mi dali termín až na leden, do tý doby maj prostě plno :-( ještě mám v záloze krizový centrum kdyby bylo nejhůř. On se mnou určitě nepůjde, protože podle něj on nic špatně nedělá. Jako to co z něj poslední dobou leze za výplody, to už je prostě moc, hlavně to s klidem říká i před lidma, např. telefonuje s kamarádem a do toho mluví se mnou kdy řešíme že jsem ho prosila aby něco cestou z práce koupil, protože jezdí kolem a já těm věcem nerozumím a on mi na to říká, že mi k tomu svoje řekl, že udělal to a to a to, a stejně se to nevyužívá jak má a že platit tady něco bude teprve až to tady bude podle něj. A že ani ta zahrada není podle něj, kdyby byla bude vypadat jinak. A je mu přitom jedno že to ten kamarád slyší. Pořád se ohání jen penězma, co měl a už nemá, samozřejmě kvůli mě, že koupil tohle a tamto, tak to musí stačit. Ale věci do domácnosti se kupují ve všech rodinách a přesto se o běžné náklady prostě dělí. Tak strašně se změnil…a já už si vůbec nejsem jistá, jestli chci být s člověkem který mi je schopný říct že to bude platit jen když to bude podle něj. Největší strach mám z toho jaký dopad by to mělo na dcery a aby pak nedělal nějaké naschvály nebo kvůli penězům nechtěl střídavku. protože pak by zákonitě chtěl půlku příspěvku na péči a bez něj bych nevystačila. Sice se utěšuju že se směnným provozem by to asi nešlo ale co já vím co by nevymyslel. A malá by takovouhle změnu nedala, potřebuje pevný režim, stálé prostředí, stálé lidi kolem sebe

zakladatelko, dej vědět, jak to u vás dopadlo, jestli jsi mu pohrozila rozvodem a jestli proběhla nějaká změna k lepšímu či horšímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí